72

-

преди 11 години

Вашингтон и компания дали няма да срещнат товарния влак там?

71

Ори

преди 11 години

Вашингтон и съюзниците му се придържат към добре установения принцип, че демокрацията е приемлива само ако е изгодна за стратегическите и икономическите цели. В отговор на 70: как мислиш крал Абдула бин Абдул Азис, дали е диктатор?

70

Анонимен

преди 11 години

Вашингтон обсъжда варианти за намеса в СирияНяма какво да се обсъжда, бой по Асад и компания за свободата на народа на Сирия.

69

Анонимен

преди 11 години

До 63 защото глупче те са най-голямата агенция и с нея светът си сверява часовника и за нашия атентат в Бургас вСNN , като даваха снимките с пушека горе вдясно пишеше Ройтерс , въпреки че според мен някой нашенец ги беше заснел , но като нищо може да е захлебил набързо като им ги е продал , не знам.

68

Анонимен

преди 11 години

tarsete w google - sana blocked

67

Анонимен

преди 11 години

В България трябва да разположат поне 1000 бойни глави насочени към Русия, иначе мира няма от проклетниците!

66

Анонимен

преди 11 години

64 браво ти уцели десятката значи ако искаш да разбереш истината за Сталин отваряш вестник Правда от 1952 година а за Тодор Живков от примерно 1998 година ти в ред ли си или само се правиш като ни караш да четеме новините на САНА

65

до 67

преди 11 години

Има и това са САЩ

64

Анонимен

преди 11 години

Ори я ми изброй няколко диктатора подкрепяни в момента от САЩ

63

Анонимен

преди 11 години

65 hodi se pregledaj

62

до 61

преди 11 години

тоест, в Израел, за разлика от в Сирия, народът няма думата?кой точно ще решава кога да заличава държави от картата?

61

Анонимен

преди 11 години

От Русия по долна страна няма, те са масови убийци!Добре, че САЩ да ни брани от тия пияни кратуни!Да живее Америка!

60

Ори

преди 11 години

Някои хора повтарят като папагали, диктатор диктатура и тн... Не ви ли стана ясно, че диктаттор става всеки, когото гнусните Американци провъзгласят за такъв. Тези, които имат благословия от САЩ са демократи, отлични държавни ръководители най-добрите съюзници.

59

до 62

преди 11 години

А заради такива като тебе мразят всички евреи и Ройтерс. Кои заблудени, кои лъжат спирка няма. САЩ свалиха Мубарак и пуснаха нарочно Мюсюлмански братя. Политиката им в момента е за глобално изостряне на конфликтите, най-вече ислям срещу христянство. Искат глобална война, за да си изчистят дълговете. И в мелето искат да установят НСРед. При нормални условия нямат възможност открито да наложат диктатурата си. Нужни са им извънредни обстоятелства.

58

666

преди 11 години

ИСТИНАТА ЗА СИРИЯ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ В САЙНА НА СИРИЙСКАТА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ "САНА".Проблема е, че няма достъп до него.В България има цензура на онова което става в Сирия.ВОЙНАТА Е ИНФОРМАЦИОННА И Е ТАКАВА КАКВАТО НИ СЕ ПРЕДСТАВА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ, НО НЕ И ТАКАВА КАКВАТО Е.Скоро ще започнат публични процеси срещу пленените терористи, които нашите медии представят като бунтовници. КАК ЛИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ТЕЗИ ХЛЕНЧЕЩИ И МОЛЕЩИ ПОЩАДА МАРОДЕРИ И УБИЙЦИ ?!

57

$

преди 11 години

Чудно защо всички новини за Сирия идват от агенция Ройтерс? Само те ли са упълномощени да ни промиват мозъците?

56

59

преди 11 години

бах ти табето,промит мозък.С такива като теб България е погребана в аванcе

55

51

преди 11 години

новият президент на египет вчера каза че в сирия не трябва да решава света а народа и каза че египет няма да подкрепи чужда намеса в сирия.Очертава се заличаването на израел от картата

54

до 56

преди 11 години

хахахххаххаа

53

Анонимен

преди 11 години

58 - Саудитските шейхове финансират "Свободната" сирийска армия, арабските "бунтовници" и турското правителство - не ирак, катар и обединените арабски емирства...Четене му е майката , а после 2+2 = 4 !