25

Анонимен

преди 11 години

е, де нали вдигнахга бензина и дизела и тока и всичко, редно е ибанките да вдигнат лихвите предвид, че шефовете на "българските" банки, които НЕ са български граждани и даже банки български няма и те да се облажат и те разходи имат хората все пак, недейте да протестирате по форуми, а излезте навън ако трябва кръв да се лее, ще се лее!

24

ss

преди 11 години

Банков надзор никаква работа не върши. БНБ е адвокат , а не регулатор на банките- това и омбудсмана го установи. Факт е, че банките ни лъжат с незаконно повишени лихви(индексите падат->лихвите растат). Хубавото поне е че все повече измамени печелят дела в съда...

23

е, това е то

преди 11 години

Как се става депутат - с няколко десетки хиляди за партията която го издига, дадени от някой мафиот и пълен ангажимент да му служи вярно по време на мандата си.След като се намести на депутатския стол, той си изпълнява мръсните мафиотски ангажименти, а държавата т.е. ние го хрантутим.А народа си гласува за любимата си партия и си блееееее е.

22

До 21

преди 11 години

Не ми се занимава, да ти сложа 2-3 хиляди плюса.100% истина, имам познати които са в Швехат, Австрия...премиера им живее там. Возят го с Шкода... и има двама души персонална охрана.Виждал съм къде живее, няма нищо общо с наште ръководители!

21

Анонимен

преди 11 години

Alooooo KOMISIQTA po bankov nadzor kade ste?Mai ste zaeti da si broite pa4kite ot porednata gavra s naroda.

20

Анонимен

преди 11 години

Има ли страна в света където депутатите си ходят по родните села с мерцедеси?Не сме мръднали от преди 120 години...Криза е а дебелите *** си дигат заплатите и се чудят каква гъзария да си купят на себе си и безбройните си любовници,роднини и кво ли още не.Всичките са еднакви.Президентът на Иран дето му се смееме че е *** *** получава 250 $ долара месечно-живее в скромна къща.Нашите с толкова пари си бършат ***.И офците си викат бееее беее-нямат съзнание в кома са.Никога няма да сте добре

19

arhar

преди 11 години

М. Тодорова мина ли вече тест през детектора на лъжата, за да ни убеди, че не е била съпричастна към организираната престъпност ?Очаквах Н. Куцкова да каже нещо за магистратските хотелчета по Черно море и Бяло Море , построени с магистратски заплати от по 1000 лв ... Но, може би, казването и търсенето на истината при т. нар. независими съдии не е приоритет ? Как тогава да повярвам, че съдебната им система е ефективна и обективна ?

18

Анонимен

преди 11 години

Че има ли още заблудени овце, които да вярват на Дянков?Колко пъти с фанфари обевяваше, че сме излезли от кризата, а тя си ни държи все по-здраво.Но чуждоземна *** ...

17

dada

преди 11 години

лихвите растат но не стареят !

16

балък

преди 11 години

Най-голямото зло за тази държава са ДЕПУТАТИТЕ. Няма значение кои са управляващи в момента, ние всички постоянно дундуркаме 250 ТЪРТЕИ от всички партии.Населението намалява с бързи темпове, а няма ли кой да се сети да намали броя на тези КЪРЛЕЖИ, които са там единствено за да ни разиграват театри от парламентарната трибина. Ама не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.

15

Анонимен

преди 11 години

Няма такава държава

14

Анонимен

преди 11 години

Апатия е обхванала българския народ. Управляващите харчат като за световно, а другите се чудят как да свържат двата края. Колкото повече траем, толкова по-лошо ще става. А гърците протестират, че намалят пенсиите от 1500 евро с 10%.

13

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

7,62 x 39 мм

12

сутришен

преди 11 години

Разцепих се от пръдни - снощната леща си каза тежката дума...

11

Borislav1

преди 11 години

Az ne si spomnqm da sa tragvali nadolo nqkoga.

10

osata

преди 11 години

"Масова практика е в петък следобед парламентарните шофьори да закарат депутатите до родните им градове..." Гадно и унизително е да бъдеш обикновен българин!Цинично и нахално е поведението на депутатите ни, чийто брой 250 души е ненужен за малка България!И това е само една от безбройните им привилегии на фона на смешните масови заплати и пенсии. Подигравка е за един работещ със заплата 300 лв. или пенсионер с 200-250 лв., които трябва да преживяват цял месец с тях!Няма думи за това унижение.

9

Анонимен

преди 11 години

Кой е теглиул пари от тия мафиотски-банки да му мисли....

8

Essen

преди 11 години

Кога ли щте се събуди БГ народа 21 години в кома колко ощте щте ги търпите

7

poni

преди 11 години

не сме държава ние сме едно голямао гето управлявано от смешници и измамници

6

Анонимен

преди 11 години

Продавайте ги тия мерцедеси има градски транспорт за хрантутниците ка то не им харесва да си дават оставките.