163

пена чистачката

преди 11 години

ами нали Бойко каза, че ще ни ги вземе тия парички, защо се отказа? А, сетих се- той вечер забравя какво е казал наобед, че чак от сутринта кой да ти помни. Гинко прим връща паметта! Няколко тояги вършат същата работа

162

Сал една причина

преди 11 години

Последната причина е всъщност първата и това онази гейша Атанасова, ако имаше поне малко мозък щеше да схване на примависта. А именно: "Съпротивата" на платежоспособните българи идва от факта, че при ползване на здравни услуги им се налага да плащат неофициално и официално за медицинска помощ, консумативи, лекарства, избор на екип и медицински изделия." т.е. рекет до дупка !

161

Анонимен

преди 11 години

"Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова се срещна с ръководството на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), съобщиха от здравното ведомство."Председателят на КРИБ Огнян Донев е информирал министъра......Министър Десислава Атанасова е заявила, че голяма част от изложените виждания на КРИБсе покриват с приоритетите на новия екип на министерството и биха били полезни за постигане на набелязаните цели.ЕТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО......

160

Бай Станчо

преди 11 години

Аз съм в състояние да плащам допълнителни здравни осигуровки,ноооооо...какво ще получа насреща-НИЩО! -същите отвратителни неудачи,допълнително заплащане/официално и неофициално/,липса на адекватни услуги и ходене по мъките-БАСТА! Стига с тази примка около врата! Господа,оправете си здравната реформа,спрете да крадете от тези пари и тогова.....ще си помисля.

159

ТОТО

преди 11 години

Тая "министърка" да вземе да си скрие противната физиономия,че от 100 км си личи,че е без образование и с фалшива диплома!!!Ама то в селяндурския кабинет само такива,физкултурници,пожарникари Искра Фидосова и Дянков с неговите акцизи!!

158

Калинка

преди 11 години

Тази просто е поредната калинка нищо повече ;)

157

мразещ упр-ща мутра

преди 11 години

Имам шесто чувство, че след 15 септември като задуха студения вятър хората ще пощръклеят и ще има втора кату(Р)нуца, но не за *** на село, а за боко тиквата- падане на правителството и предсрочни парламентарни избори, защото този вятър ще им напомни на хората, че трябва да плащат ток за отопление с 13 процента по скъп зимата и не само него.

156

анонимен

преди 11 години

нямаше как да не отпадне подобна ТЪПОТИЯ..но народа от давна ви намрази..и това ще ви е царуването господа ***

155

4au6

преди 11 години

Тежката артилерия -Лека жена излезе.Само за Бибитки мисли.

154

АА

преди 11 години

Поправка:След 22 часа.

153

ХА ХА ХА

преди 11 години

178!-какв магистър е тази дуловска ***. Във ВТУ всеки завършва, стига да си плаща !!!Тази е едно обикновено селско момиче с червена герберска книжка !!!

152

АА

преди 11 години

1-Защо в държавата има престъпност?Не намирате решение. ОТГОВОР-Ако видите някой по улиците да се спира и проверява -работи ли някъде и къде отива,защо се шляе по улиците,откъде има пари след като не работи.Ето един пример.Ако искате да ви даваме акъл и работите за народа направете нещо.

151

Анонимен

преди 11 години

Тази от тежката артилерия много лековата излезе.Уж юрист, а толкова глупости наговори да и се чудиш от къде си е купила дипломата.Май с Фидосова от едно място са пазарували.

150

АА

преди 11 години

Ако искате питаите хората как да вкарате държавата в ред ако нямате мозък и акъл за това.

149

АА

преди 11 години

Да четат всички министрери и управници:Направете законите както трябва и ги спазваите и вие,а не с вашище защити да не ви лови закон,Всички хора на тази държава сме равни а не отделни хора с привилегии.

148

178

преди 11 години

Възръстта и е най-малкия порок. Тази просто е поредната калинка - много тъпии, акъл йок.

147

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Десислава Атанасова род. 08.12-1978г.Образование:2001г.- Магистър по право УНСС.2009Г. - Магистър по политология и дипломация,ВТУ""Св.Св. Кирил и Методий."2011г. - Магистър по европейска интеграция - ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий ."Те това е Министъра на Здравеопазването само дето не разбирам образованието,което има дали е за постта ,който заема.А като съди човек по ЕГН-то Жълтото и е още на *** ,а здравето на хората не е шега работа.Ама то цялото управлени е такова,така че какво ни пука.

146

шишо

преди 11 години

Опитното кученце с тъпата физиономия, не можа да прокара мурафетите на селския тарикат.

145

АА

преди 11 години

До зъл :Да наистина да има правила и за какво се плаща в тази държава++++++++++++++++++++++++++++++++++++

144

Анонимен

преди 11 години

Я вижте каква АНКЕТА предлага Министърката в МЗ днес:Одобрявате ли предложените от МЗ мерки за намаляване цените на лекарствата ? Да, смятам че с мерките ще се намалят цените Да, но не мисля, че мерките ще доведат до резултат Не съм информиран за предложените мерки Не ме интересуваA КЪДЕ Е ОТГОВОРЪТ "НЕ" ???? Егати манипулацията, като всичко останало...