26

бойко каза

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ВТОРАТА РЕПУБЛИКА НА ЕВРЕИТЕ ..

25

m daa

преди 11 години

ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ДА СЕ ВМЪКНЕ ДНК НА НЯКОЙ ИРАНСКИ ГРАЖДАНИН И ДА Е ПРИЧИНА ДА СЕ ОБВИНИ ИРАН..

24

мими

преди 11 години

Аве боко, това ли ти е управлението? Да ни управляват всякакви народности, но не и българи? Срам си за България и българите, дайте му повече вазелин

23

Анонимен

преди 11 години

Тия комунисти се чудят на кого и по какъв начин да се наведат, никога не са имали някакво достойнство, поне на мъже.

22

Наблюдател

преди 11 години

Какво друго очаквате от служби и началници на 1-на "бананова република"?

21

с.

преди 11 години

Пак са се събрали русофилистично-комунистическите да плюят!То са конспирации,чудеса!Тия от ФСБ,Мосад и ЦРУ ще останат без работа бе!Толкова сте компетентни!Смех!Какво точно е станало едва ли ще разберем някога,но в случая не виждам никакъв интерес на Израел от атентата!Без да докажат,че са иранците няма как да ги нападнат!И Израел и Иран си правят скомина с тайни операции,но до открита война не ми се вярва да стигнат!Евреите нямат никаква полза от тоя цирк!Мисля,че са Иран!За учените!

20

361

преди 11 години

малко объркана статия: агенти на Израел; шатрата над Централна гара;постройките без документи; роми; оръжие...Хайде малко по-систематично.

19

ттт

преди 11 години

До JT2 (пост 4):Типично по еврейски. Както онзи, на който му умряла жената и той написал във вестника:"Почина моята скъпа Сара. Погребението ще е в понеделник. Продавам колата и, телефон: ...."

18

до 28 Катила

преди 11 години

форумен плъх. Казах. отиди и се напий на някоя пейка в парка и крещя с разпеняната си уста какъв националист и патриот си!такива като тебе първо трябва да понаучат история, след това да направят съответните изводи. Само сляпо повтаряш някакви думи, а си по-безполезен за България от младите госпожички в тийн форумите. Казах - ти си мишка

17

arhar

преди 11 години

А когато Гоце беше във властта и Костов имаше парламентарно мнозинство, защо никой не говореше за независим от парламента ВСС ? Гоце си отиде от властта, скоро и Костов ще го последва и сега започнаха да рИват ... Сега стана ли ясно кой всъщност е разтварял чадър над ' независимите ' съдии, които се вземаха много на сериозно и си мислеха, че са над закона ? А как се строи хотелче на Бяло море с една магистратска заплата от 1000 лв ? Защо умишлено мълчат по този въпрос ? - Гузна съвест ?

16

Случаен

преди 11 години

Няма какво да се оплакваме от израелците! Не е луд този, който яде баницата, а този който му дава да го прави! След като нашите тикви са си дали задниците под наем, сега лукавите юдеи ще си правят каквото си искат и резултатите от разследването, естествено, ще са такива, каквито им изнася на тях! Съмнявам се, че някога истината ще излезе наяве. Нашите - няма изобщо и да се доближат до нея (съдейки по резултатите от предишни такиваразследвания), а на израелците - не им изнася хората да я разберат

15

чичката

преди 11 години

Очевидно е, че някой трябва да почисти следите след "атентата". Ако ББ не им даде цялата операция нашите токувиж открили извършителя...което не трябва да става. Поне не и да се открие истинския, а само политически удобния.

14

R

преди 11 години

За да кажат израелците каквото им е удобно!!!Въпрос към днес:От кое начало до сега има 91 удавени жертви?

13

до 17

преди 11 години

"Наш,та полиция" е образно казано...това е един рефрен на всички служби които вместо да бдят над гражданите се занимават единствено с: кражби, злоупотреба с влияние, доноси и корупция...дори и сега слухтящите в нета ченгета - не се замислят на това, което се пише , а на това , кой е този който си позволява да ни плюе, ах кога ще дойде времето и ние пак ще им извиваме вратовете....това е ченгеджийското мислене..въпреки ,че във ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В БГ ИМА ЗАМЕСЕН ИЛИ БИВШО ИЛИ НАСТОЯЩО ЧЕНГЕ...

12

Хак ни е

преди 11 години

23 години разбиваха разузнавателните и контраразузнавателните служби. Издадоха цялото ни разузнаване в Турция. Под формулата да се търсят сътрудници на Държавна сигурност, всички разузнавателни служби у нас и в чужбина бяха унищожени от СДС, БСП, НДСВ и сега от ГЕРБ. Просто се чудя, защо сме все още някаква географска цялост, наречена България. Този бесен, с нищо неоправдан антикомунизъм съсипа държават. Пресонално един от тях е Методи Андреев, разбивача на службите. И колко още дружи предатели.

11

мнение

преди 11 години

Мисля , че израелскире нямат основание да окупират изцяло разследването, без участието и на съответните български служби,Несъмнени , че МУСАД е доста по напреднал в този опит , на за да се даде възможност подобн атентати да няма за в бъдеще , предобитият опит би се оказал безценен. Едно дете не се учи да ходи-само.

10

до 11

преди 11 години

Личното ми мнение е че нашите служби начело с ДАНС, съставени преди всичко от бивши агенти на ДС са: НЕКОМПЕТЕНТНИ,КОРУМПИРАНИ И ИЗТОЧНИК НА НАЙ-СЕРИОЗНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. И който мисли обратното го питам: Би ли доверил живота си на ....наш,та полиция....ха-ха-ха.......

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

ДАНС щом...протестират,значи се...събуждат от летаргичния си...сън.Може и да са...докопали някоя следа,която не е...угодна на кукловодите,извън държавата.

8

Анонимен

преди 11 години

Представители на нашите служби се жалвали от създалите се унизителни обстоятелства .От министър-председателя израелците са получили пълни правомощия за работа у нас.Ами човека продължава да разгражда двора, на който ние казваме България ... и да се фука с това!

7

Хектор

преди 11 години

Представители на нашите служби се жалвали от създалите се унизителни обстоятелства пред министър-председателя, с чиято политическа воля израелците са получили пълни правомощия за работа у нас...........................Може ли да се кланяш на едно от най-некадърните племена на земята бе......хахаххаахХаАХахАХахх