228

az

преди 11 години

*** си ти, отиди до някой сервиз, за да видиш чии машини най-често присъстват. Вайо и Макбук!

227

Анонимен

преди 11 години

Дефекти си има във всяко производство бе . При Епъл те, обаче са сведени до нищожен процент. Какво ми цитираш проблем на отделен потребител.

226

Анонимен

преди 11 години

Здравейте, много ме тревожи макбук-а ми, понеже последните дни го усещам, че доста вдига температурата,освен това тъчпада не реагира понякога коректно.Веднага го занесох на почистване тъй като тъкмо му изтече гаранцията. Смениха ми термо пастата, почистиха го, смазаха вентилатора и него го смазаха, общо взето мисля че всичко. След това си поставих iStat pro за да следя температурите и т.н. Обаче ме тревожат много. Поразрових се из нета обаче нещо много ме чопли. CPU - 67-76; Heatsink B - 45-55; NorthBrigde - 42-55; Fans - 1995-2209 rpm. Досега не съм ги следял температурите но не съм и усещал да загрява толкова много,не очаквах че за една година да почне така да грее. Ако някой може да каже при него как са температурите дали да знам да се тревожа още повече или не. Като позагрее почва да мъчи сафарито доста.---------------------------Това е един от многото "Креативни хипстъри" ползватели на проблемни макове :)

225

до 256

преди 11 години

псевдо "американче", не те кльопат нещо четящите ...

224

Анонимен

преди 11 години

Лесен и сигурен интернет доход!! Само по няколко кликания на ден !! БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА clixsense-bg.alle.bg/

223

Wizzy

преди 11 години

Да говориш за Самсунг и "чудо" си е бая смешничко, пич. Скромността им в PR-a не знам каква е, ама кражбата им на идеи и патенти е смехотворно аматьорски изпълнена. Затова в съда ги разбиват всеки изминал ден. Като стана дума за PR и реклама, Samsung по особено неагресивен начин преди няколко месеца паркираха един автобус пред един от магазините на Епъл в САЩ, а от автобуса изскочиха една камара ***, които започнаха да крещят на хората в магазина "Wake Up". Т.е. епълските потребители са заспали и трябва да се събудят и да си закупят новото пластмасово чудо на Самсунг. Евала за уникалната маркетингова идея на Самсунг, наистина друг не би се изложил така долнопробно и типично по корейски.

222

Анонимен

преди 11 години

Ама луузъре, недей така агресивно. Кое ти е обективното на определението, това, че азиатците са по-деликатни ли? Тва ме спука от смях :)

221

Анонимен

преди 11 години

***, къде видя "признание", че си падам точно по определен телефон? Просто дадох безпристрастно определение кое какво е, а ти толкова си заслепен от една или друга злоба и пристрастия, че дори не можеш да схванеш за какво става дума.

220

Анонимен

преди 11 години

"С признанието си, че си падаш по "технологично чудо" опаковано по подобен начин автоматично те самоопределя като абсолютен загубеняк, нищо лично."Хаха и как стигна до това "гениално" заключение? Бъркаш, това което ти се иска, с това което би могло да бъде. А с тази ти грешка автоматично се самоопределяш като абсолютен загубеняк и комплексар. И лично да го приемеш, все ми е тая!

219

Анонимен

преди 11 години

"технологично чудо, опаковано в евтинджос пластмасова скапана опаковка"С признанието си, че си падаш по "технологично чудо" опаковано по подобен начин автоматично те самоопределя като абсолютен загубеняк, нищо лично.А за ниското качество на Епъл, LOL

218

Анонимен

преди 11 години

Епъл - средно до ниско качество технология, опакована в лъскава, добре направена, гъзарска опаковка, предложена на пазара от агресивен, залагащ на снобизма и комплексарщината на повечето хора ПР.Самсунг - технологично чудо, опаковано в евтинджос пластмасова скапана опаковка, насочена към хора, които залагат на технологичния прогрес и на това да имат "коне под капака". Да имат последна дума на техниката. Слаб и не особено далновиден и агресивен ПР, типично за по-деликатните и скромни азиатци.

217

Stevie

преди 11 години

И ква стана тя. Самсунг си го набиват все по-здраво и се излагат като кифладжии с всеки изминал ден в съда. Епъл явно ще спечелят делото. Така и трябва, крадливите цветнокожи корейци трябва да си платят за откраднатите идеи, наблъскани в нискокачествените им телефони, които само някое хакерче би си взело, "чи дъ тегли турйенти *** зъмундътъ" :)))

216

Анонимен

преди 11 години

hgp;gui

215

Анонимен

преди 11 години

и аз вече имам айфон. Днес ис го намерих на 2.5м дълбочина в морето. Плувам и какво да видя..айфон. Престоя два часа в чаша с вода за да се подмени солената вода със сладка, после го разглобих да изсъхне... и странно работи. Сега ми е съвестно. Някой реве за телефона си. Но ще продължа с експериментите върху него. Както работи, ще му забия един голям пирон точно през средата на екрана..да видя какво ще стане. Всичко ще запиша на HD клип и ще го пусна в youtube.

214

Анонимен

преди 11 години

Фен на Епъл , обича Камелия------------------И Камелия обича ВАЗ !

213

Анонимен

преди 11 години

Фен на Епъл , обича Камелия

212

фен на EПЪЛ

преди 11 години

Имам Ай Фон !

211

НСС (корекция)

преди 11 години

уффф, на корем като се пише е така, неграмотно, като мен, извинявам се, ето по-добре написано:По темата! Вижте, какво обявяват от Епъл за новия iphone. Ще бъде забранен достъпа до youtube и ще може да се използва само itunes. Ужас, това е адски недемикратично. Перверзията в управляващите кръгове от Епъл все повече взема връх, дори не се притесняват вече.

210

HCC

преди 11 години

Ахм, то това е основния проблем на "всички сериозни DJ", че един ден сядат зад компа, заиграват се с някой свободен 10-канален софтуер за СГЛОБЯВАНЕ на семпли и след една седмица се изживяват, като музиканти. Смешни, неграмотни и пародийни образи.По темата! Вижте какво обявяват от Епъл за новия ifon. Ще бъде забранен до youtube и ще може да се използва сами itunes. Ужас, това е адски демикратично. Перверзията в управляващите кръгове в Епъл все повече взема връх, дори несе притесняват вече.

209

Gost

преди 11 години

Като ти гледам правописа, опитът ти за ирония е доста невървежен. И да, всички сериозни DJ-и работят на Mac ;)