93

Анонимен

преди 11 години

Върнете БКП и Живковата конституция. ГЕРБ трябва да бъдат вързани и заключени в затвора в Белене.

92

Анонимен

преди 11 години

Нито това правителство, нито следващото ще промени нещо. Просто те са обвързани с уговорка да си пазят бизнеса и да не се търси отговорност за злоупотребите. Съдебната система също служи не за правосъдие а за запазване интересите на управляващите. Просто политическата класа е една мафия, която се боричка там по върховете за разпределение на интереси и си мисли че си е уредила недосегаемостта от народа. Единствен шанс за промяна има с масови протести, навсякъде да им пламне под краката!

91

Анонимен

преди 11 години

Пътят е през смяна на всички институции - да се почисти цялото наше общество от всички наследници на БКП и ДС - комсомолски секретари, синове на шофьори на разни кадри на ДС, снахи и зетьове и т.н. Нека си живеят, но съдбините на България да се определят от нови и най важното чисти хора. Системата трябва да се промени из основи.

90

Анонимен

преди 11 години

Интересна интерпретация. Съгласен съм, че обществото има право на обективен прочит - т.е. да НЕ СЕ говори за политическа воля - в този доклад за първи път ЛИПСВА "но пък има политическа воля"; в доклада се казва, че реформи в съдебната система НЯМА и НЕ СА ПЛАНИРАНИ, ако изключим, разбира се, политическата воля... А се дават още 18 месеца ОЧЕВИДНО за да се види ще направи ли най-после нещо това правителство и какво ще предприеме следващото.

89

деа

преди 11 години

И как някой от тия двамата може да има мнение, след като си говориха и си хихикаха рез цялото време? Невероятно нагли. Наказанието пристига - юли, 2013.

88

Анонимен

преди 11 години

Живот си живеем според Младенов, преуспяваме във всичко, само дето още си нямаме домашна прислуга.

87

анонимен

преди 11 години

Този пък Янев от третия пол днес в парламента предложи на Цецко да му издигнат паметник при живе също като Тато Живков и Льоля Брежнев, Янев е напълно смахнат !

86

Анонимен

преди 11 години

Плюят черноморието, но пък не искат да си тръгват! Искаме високи заплати, но оставяме да ни сучат както си искат. Искаме по-малко жертви на пътя, но пък сме пълни селяни когато караме и вечно всеки бърза за някъде. Така и ще си останем, помнете ми думата. Ние не знаем какво искаме, и това е проблема който никога няма да си признаем. 1000 души от 6 милиона българи на протест? Това какво е бре, драги сънародници? Съединението което прави силата ли? В някой друг живот може би ...

85

Калин

преди 11 години

И КОЯ БЕШЕ ТАЗИ .. НЯКВА КОМУНИСТИЧЕСКА ..ПОРЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ***! МЪЖА ИБЕСЕПАР .. ХРАНТУТНИК .. ТЯ ГЕРБЕР!*М ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО!

84

74067

преди 11 години

Тия двамцата от снимката са типични представители на новия политически елит- нагли , малограмотни !ГЕРБ- на власт е простотията!

83

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА ГРОБ....ВРЕМЕ Е -ВЪРВЕТЕ СИ-НЕ МОЖЕТЕ И НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

82

Не бива

преди 11 години

Не бива на правосъдния министър да му се разрешава да обсъжда или да критикува евродоклада за съдебната ни власт.Редно е да се чете така както съдиите четат и тълкуват законите на наш гръб.Нали нямало нищо лошо като се прилагат законите.Хайде сега нека се приложат законите и върху съдийските гърбове че и те да усетят закона.Това което е казано в евродоклада да му се обърне внимание и да се вземат крути мерки срещу съответните магистрати.Четенето на доклада не е манипулативно ,то е текст.

81

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да изритаме тиквите да обявим войнa на Германия и да се предадем след 1 минута и това е ставаме колония на Меркел.

80

ГоГо

преди 11 години

Каква независима съдебна система и ВСС след като се определят по квотен принцип - политически ангажирани. Съдиите на кого са задължени - на партиите които са ги номинирали. И затова ще слушкат. Ако не слушкат като Тодорова - шута. Не че е виновна, като нея бол, по важното е че е непослуша, послушните не са виновни. Даже ги издигат. За Румъния следващия доклад за кога е? Не беше ли за края на 2012 г за БГ след 1 година. Ъх ! Защо тъй? Май само с политическа воля нестава

79

Иво до 95

преди 11 години

Не се чуди.....Просто на зло куче - зла тояга му трябва!

78

Анонимен

преди 11 години

Дали пък всички да не тръгнем към Германия и да искаме да сме германски граждани и да оставим политиците тука с пръст в уста.

77

дядо

преди 11 години

не става с оставки щото става дума за вашите ако е за някой друг ще уревете медиите ка било в европата па в америката и т.н.народа *** заслужава си управлениет

76

Иво до 90

преди 11 години

Не ги псувай, че се множат....

75

Анонимен

преди 11 години

Не знам, ама по-грозни управляващи май сме нямали. Направо е потискащо. Вече чакам с нетърпение тия БеБе и ЦеЦе да се махат и да си прибират свинята и другите митични чудовища.

74

Анонимен

преди 11 години

Биби кво стана с дюнерите бе?Нали ни пазеха?Забрави ли какви ги дрънкаше?А и до морето не стигнах по магистрала!Я бегай бързо!