43

Анонимен

преди 11 години

да беше дал 50 да не би чудо видял

42

Анонимен

преди 11 години

а леле ти да видиш ....

41

до 19

преди 11 години

Айде съди ги след като си се опитал да ги подкупиш ! Успех в начинанието ! За пръв път чувам , че има държава , където даването на подкуп на длъжностно лице не е тежко престъпление . дори тук може да отнесеш до 10 години за този подвиг .

40

Анонимен

преди 11 години

С 20 кинта вече не става.Тарифата е 50 , а понякога и повече.

39

Русенец

преди 11 години

Как 20 кинта бре ?! Че и за товарен автомобил. За лека кола, в Русе си искат 80 лева /общо. те са по двама обикновенно/.

38

перо

преди 11 години

А те колко са му поискаи?

37

ДАИ

преди 11 години

Ако са били от ДАИ .. на дали ???

36

Анонимен

преди 11 години

Проблемът не е, че искал да "почерпи", а че е опитал да мине с много постна почерпка. Е, така е, като се прави на тарикат и се опитва да мине тънко. Я да ги беше почерпил със стотачка да видим тогава дали щяха да се развият така нещата. Ама то и за това си има тънкости, човек трябва да си пада малко психолог, да знае как хем да не обиди органа, хем да не се изръси прекалено.

35

принципен от КАТ

преди 11 години

Пич къде си тръгнал.........с 20-сет лева ........не става ,а те сигурно са били са били двама .......обидил си ги ..трябвало е поне 50-тачка, да се отсрамиш дет се вика.

34

123

преди 11 години

Следващият път да пробва с по-голяма сума! 20 лева за без гражданска отговорност е подигравка

33

Анонимен

преди 11 години

Хаха, 20лв...той направо се е подиграл с тях. С 20лв се минаваше преди 7-8 години. Инфлация, батка

32

...........

преди 11 години

Дрегер изкара шофьор мъртвопиян с 4,79 промила! А той с 0,25ПЛОВДИВ, Гергана ВАСИЛЕВА, 24 Юли 2012; 11:17 Видяна 639 пъти, 2 коментараЛеонид Леонидов обяснил пред полицаите, че малко преди да го спрат, си изплакнал устата с течност против зъбна плака Дрегер отчете 4,79 промила алкохол в кръвта на пловдивчанин, а шест кръвни проби показаха не повече от 0,25 промила. Въпреки разминаването в цифрите 39-годишният Леонид Леонидов прекара 24 часа в ареста, тъй като резултатите на кръвта излязоха едва вчера сутринта.В неделя около 11 часа мъжът бил спрян за проверка на кръстовището на бул. Дунав и Васил Априлов. Леонидов работел като шофьор в Гърция и се прибирал у дома, когато служителите на реда забелязали, че пловдивчанинът шофира без предпазен колан, и го спрели. Тествали го и с дрегер за алкохол. Уредът отчел 4,79 промила и Леонидов останал изумен, полицаите също били озадачени, тъй като мъжът им изглеждал прекалено адекватен за мъртвопиян човек. Леонидов обяснил, че няколко минути преди да го спрат, си изплакнал устата с препарат против зъбна плака. Той предположил, че течността може да съдържа алкохол и това да е подвело апарата. Мъжът поискал повторно да го проверят с уреда, но служителите на реда му отказали, тъй като устройството имало памет. Закарали го до лаборатория на болница Пловдив да даде кръвна проба. Тестването направили шест пъти, но наличието на алкохол било едва 0,25 промила. Водачът веднага бил откаран в ареста на Трето РУП за 24 часа, а срещу него е образувано бързо досъдебно производство. То бе прекратено вчера, след като на обяд Леонидов бе освободен. Той заяви, че няма да съди полицаите.Според запознати, изключено е разминаването в резултата да се дължи на грешка в дрегера. Устройството не се настройва, а е с памет и два пъти в годината минава през техническа проверка.За меродавен проверяващите приемат резултата от кръвната проба, тъй като тя мери съдържание на алкохол в кръвта, а дрегерът - само съдържанието на алкохол в издишания въздух.

31

agori

преди 11 години

А специално за кипър,ако те хванат с алкохол,ти отнемат автомобила докато изтрезнееш.и ти пишат акт които пак се решава от съда колко да платиш.неме инересува за бг членове и членки.

30

Косто

преди 11 години

Милиционер Рибагин в Монтана, редовно взема 20-тачки , ако се зачуди на 20-тачка , даваш 50 и минаваш!

29

ot men

преди 11 години

Само 20 :( !!!СРАМОТА колеги как ще отида на почивка с тези пари...Моля ви се бъдете по щедри ;)

28

Анонимен

преди 11 години

*** The Police!

27

agori

преди 11 години

повечето от вас маи неса излизали извън *** и затова драскате каквото ви хрумне.в чехия опит за подкуп се пише акт за 500 евро,бил съм свидетел,в кипър за опит за подкуп се пише акт с които се води дело и там съдът определя глобата.така не спорете без да знаете.

26

Анонимен

преди 11 години

Ще пробваш ти в чужбина да подкупиш полицай, а оня само ще ти напише "По-голям акт" и ще те пусне да си ходиш - да бе да....

25

до 22

преди 11 години

Малко ти е бил "ремонта" май....

24

до 29

преди 11 години

А дали ако баба беше мъжка и имаше дръжка.....