16

Анонимен

преди 11 години

Като публикувахте снимката с откъснатия крак от Сарафово, някой беше написал, че за пари ще си изтипосате и задниците в сайта. Тези думи се оказаха пророчески... Засега не вашите, друг ***, но за пари го публикувахте. Има и по-важни неща в живота, едно от тях е достойнството!

15

galya

преди 11 години

Добре ве! Поне малко срам не Ви ли хваща?! ***!

14

qze

преди 11 години

Спокойно, не само нашите, но и техните деца (на хората, които измислят и промотират такива неща по такъв начин) гледат и утре техните дъщери ще лъснат по `провокативно и секси дупе` , само че на други места, израствайки в тази среда и гледайки тези низости, които ще приемат за нормални след много малко време. Светът отива на много лошо с тези сатанисти - изпълнители, промотирани от илюминатите. Поинтересувайте се, но ви предупреждавам, че може да се уплашите от истината. Поне няма да сте слепи.

13

Пффф

преди 11 години

Тоя ***, ако е на тая, дето се е писала "лейди", не искам да чета за него, пък камо ли да го виждам на живо... Най-малкото кинетичната енергия от моя крак да премине в него.

12

catenaccio

преди 11 години

цици има по целия плаж,пици има само при нас!

11

Анонимен

преди 11 години

Хахх ,на смешниците по-долу не им харесва *** на лейди гага.Ем все пак е нормално да не ви харесва,все пак сте свикнали на бели висящи баджаци с целулит,като на българките.

10

ShaMana

преди 11 години

Тъжно е как *** трябва да продава музика. Тенденция дълбоко навлязла в този бизнес. За жалост трудно бих го нарекъл и музика все пак.

9

Монти Бърнс

преди 11 години

Провокация ще е, ако покаже пениса си!

8

Простотия до уши

преди 11 години

5 пари не давам за това кир..ливо дупе!

7

Нямам

преди 11 години

нищо против лейди Гага като певица, но клиповете й ми идват в повече. Колко е секси по радиото!

6

от Плажа

преди 11 години

Аз секси дупета цял ден гледам, и в момента гледам и то на ЖИВО, да ви е яд от днес.бг .И то напълно безплатно, а дори има като бонус и гърди от който някой също са супер :)

5

иииик

преди 11 години

Не, че нещо, ама така като ги гледам тия капки долу в десния ъгъл и тая кърпа... аз нема да говорим, вие сами ще се сетите какво искам да кажа с това.

4

$

преди 11 години

На гей парада, имаше и по-хубави травестити!

3

Анонимен

преди 11 години

jebem ви и провокацията, за пореден път удряте дъното! Крайно време е да спра да влизам в тоя сайт, тотална порнография!

2

местим го

преди 11 години

искате да кажете не култов а окултен концерт на лейди-бой Гого

1

.....

преди 11 години

Ау как се развълнувах! Но всъщност.. Не! Това не е Дупето на Ким Кардашиян! Както е казал Остап Бендер: " Не, това не е Рио де Жанейро!" Не ни пробутвайте ерзац, искаме да местим с кеф!