57

Анонимен

преди 11 години

Много глупости са изписани тук - външно министерство по закон е длъжно да подпомогне всеки български гражданин, в противен случай за какво вземат заплати всичките милюзи зад граница. Дават се средства под формата на заем (а не безвъзмездно както си мислите) и лихвите започват да текат от момента на даването на парите. А както виждате *** не са заминали там да крадат жици, а да работят. Сигурен съм, че при една балансирана и добре премерена програма за интеграция, *** ще започнат да работят здраво, да изучават децата си - но политиците не се нуждаят от независими граждани. Щом Майкрософт и други големи компании имат офиси от програмисти и инженери в Индия, щом са доволни от тях и въпрос на престиж е да изучиш детето си в Индия -- това всичко може да се повтори и у нас.

56

Анонимен

преди 11 години

КИОЛЕГИБЕРАЧИ НА КРАСТАВИЦИ ИМА ЛИ?ПЛАЩАМ ДОБРЕНЕЩАСТНИЦИ

55

Препоръка

преди 11 години

"МВнР: Търсим решение с БГ берачите в Швеция"Не търсете решение, търсете спасение от тази ***!

54

ДАН КОЛОВ

преди 11 години

Искам като отида в чужбина и като кажа, че съм българин да чуя "Уау!", а не "Олеле!" Това значи, че крадливите *** да се обособяват в резерват с въоръжена охрана и никаква Европа! От тая напаст само така ще се избавим! Няма такова животно, наречено интеграция! Те са *** и докато не унищожат приемника, не мирясват!

53

Анонимен

преди 11 години

Много врати ни се затварят заради това, че други се представят за "българи", а в същност са чисти ... роми! Не съм расист, даже напротив, но може би трябват да се вземат някакви промени, за това хората навън, да правят разлика, кой какъв е, а не да си мислят, че всички българи са с черни коси и тъмнокожи. Моите уважения .. но заради "кутрурата" и "манталитета" не ми се плащат техни грешки!

52

d2

преди 11 години

sprete dan pi6ete gluposti. kogato neste na ystno s ni6to. 10 4oveka golam problem???????????

51

U2

преди 11 години

Чудя се, къде ли е онзи врачански "швед" Стефан Чолаков, да даде експертното си мнение?

50

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

*** ли са не за хвалене.*** си остава ***,дори и да работи не работи като българин,мързеливи и некадърни са.*** да работи качествено,съвестно и повече от 8 часа-никога...П.С.Куче курбан не става и *** балгарин не става.

49

Анонимен

преди 11 години

Берачи, берачи... ама май чисти *** които са отишли да крадат от наше име...

48

Анонимен

преди 11 години

e dobreve mekotelite pak sa vav 4as. tezi tozi pat sa oti6li da rabotqt ane da kradat ima razlika mai mai.na vas samo *** vie vav ostata

47

ДО 47

преди 11 години

Защо като нямат средства за препитание раждат по 10-15 безполезни ***? Сигурно имаш логичен и издържан отговор за това и за факта, че *** са бреме за обществото и за целия нормален свят? Китайците решиха проблема радикално - 1 дете, след което - яки данъци и забрани, дори стерилизация!

46

ugly truth

преди 11 години

Да сте видели швед лятото по бостаните в българия , няма и да видите , защото с техните социални помощи са си на почивка море с евтин алкохол , цигари и други екстри , пък българите за стотинки им робуват , това се нарича тъпизъм и извода че дс са ***.

45

ДО 47

преди 11 години

Така е! За огромно съжаление си абсолютно прав!

44

Анонимен

преди 11 години

НЕМОТИЯТА И МИЗЕРИЯТА В МУТРЕСТАНИЯ КАРАТ ХОРАТА ДА НЕ НЕМОГАТ ДА МИСЛЯТ ЛОГИЧНО. КАТО ГЛЕДАТ КАК ДЕЦАТА ИМ ГЛАДУВАТ И ПЛАЧАТ ЗА ТРОШИЧКА ХЛЕБЕЦ ЗАБРАВЯТ ДА МИСЛЯТ И ТРЪГВАТ С НАДЕЖДАТА ЧЕ ЩЕ ИЗКАРАТ НЯКОЕ ЕВРО. КОЙТО НЕ ГО Е ПРЕЖИВЯЛ НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРЕ. А ТАКИВА ИМА. ЗАТОВА ХОРАТА СА ТРЪГНАЛИ БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДАЛИ ЩЕ ИМАТ РАБОТЕН ДОГОВОР ИЛИ НЯМА ДА ИМАТ. ТЕЗИ ХОРА СА РАЗЧИТАЛИ НА ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е БИЛ ЛОЯЛЕН КЪМ ТЯХ. А ТАКИВА НЕ ЛОЯЛНИ ХОРА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ В МУТРЕСТАНИЯ.

43

АРИЕЦ-БЪЛГАРИН

преди 11 години

Заради смрадливите *** ще ни ликвидират и нас, българите! Американците са коварни, по телевизионните канали плачат за интеграцията на ***, а в небето всеки ден ни ръсят с отрови чрез Кемтрейлс. Отделно в хранителните вериги се продават само "елегантни" отрови... С ГМО, заразени дрехи "секанд хенд", смъртоносни ваксини и прочие ще ни довършат! Ротшилд и Рокфелер искат 500 млн. жители, другите 6500 млн. са излишни и безполезни!

42

ХАЙДЕ

преди 11 години

Стига ве! Отишли отишли....няма да го върнем назад времето! Станалото станало - сега оня дерибей дето ги е измамил и българската държава да му дири отговорност и направо в пандиза. Похвалното в слу4ая е 4е вместо да крадат тука и да ни стоят на помощи само са отишли да изкарат някой лев....аз не виждам нищо лошо в това, а предполагам и вие? Но такива измами трябва да се наказват най-сурово, защото такива слу4ки, а те доста за4естиха напоследък, са голям шамар по реномето на родината ни!

41

Чудя се

преди 11 години

Ама защо не закъсат някъде в чужбина някой симфоничен оркестър? Или спортисти, отишли на състезание? Актьори? Певци? Академици? Ами все закъсват разни простаци, илитерати и нискообразовани ***? Тия ратаи не разбраха ли, че да си слуга е занимание опасно?

40

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

До 41Ама и "Райд" става,че *** са като мухи и се налага да се вземат сериозни мерки за унищожението им.

39

до интелектуалец

преди 11 години

поправка: думата не е "РАЙТ" а "РАЙХ" !!

38

ТОЯ

преди 11 години

Дето ги е подмамил да го пращтат в панделата направо....или не - на бесилка! Хем поредната и то зверска излагация за България, хем и малтретирване на хора и то с деца....даже и да са ***. Предната седмица писаха за Норвегия подобна статия....сега Швеция....преди беше Франция.....ами....омъръзна ни ве4е да ни правят за резил навсякъде!