17

гого

преди 11 години

И освен това, какво ще стане според вас? Еврото ще стане 0 ли? Ако изчезне като валута, то ще се прехвърли във валутите на отделните държави от еврозоната. А ние сме вързани към марката например. Спестяванията в евро ще се обърнат в някоя национална валута. Това не ви ли идва на ума? Проблемът със стабилността на еврото е само за валутните спекуланти, които са купили евро. За продалите проблем няма, а има радост.

16

Анонимен

преди 11 години

И какъв е този инструмент ако смея да попитам, който може да замени долара като световна валута? Еврото, която е втората по значимост валута, дори тя е регионална, а не световна. Знаете ли критериите за световна валута какви са? Това е просто една криза, нито първата нито последната, ще я преживеем. Какво като дълга нараства - той нима не може да бъде опростен от ФЕД (те държат огромната част от него). Те постоянно го заменят с нов и така, Гърция си изтри дълга а САЩ не могат ?! Спете спокойно.

15

Томас

преди 11 години

Изобщо не ми трябват нито еврото ви, нито наднационалните ви органи - новия ви световен ред, който драпате да наложите над хората.

14

гого

преди 11 години

Батета, еврото било пътник. На мен ми се струва, че и доларът е в подобно положение. Наскоро пак вдигнаха тавана на дълга на САЩ. Тоя таван непрекъснато го вдигат. Какъв е смисълът да е таван щом се вдига? Нарекли са го таван за успокоение на наивниците. Русия, Китай, Бразилия и ЮАР ще използват в търговията си помежду си други валутни инструменти скоро, а не долара. Това е за тези, които величаят долара. Да не се окаже, че не сте толкова умни, колкото се опитвате да се изкарате.

13

гого

преди 11 години

Ей тоя "Отвън" за пореден път попадам на него. Непрекъснато изтъква доходите си, които са меко казано жалки за стандарта на Англия. Че и тези пари, които е прахосал в Монако са джобните на някой сериозен бизнесмен. С няколко думи пичът е комплексар и има сериозни психически проблеми.

12

Tedi

преди 11 години

super mnogo me kefqt pi4ove kato Otvan

11

Анонимен

преди 11 години

Сорос друго каза още преди месец - еврото е пътник! ЕС - също...

10

ЕВРОТО

преди 11 години

Не е в никаква опасност....тъй като то ве4е е здало багажа.....просто го 4акат да ритне камбаната....даже мога да се обзаложа 4е и никролога ве4е е напе4атан и одобрен. Щом ви казват 4е нещо е добре....да знаете 4е работата не е на добре.

9

Анонимен

преди 11 години

Алоо,има ли простаци и невежи тук ?Нищо и на вас да ви е.......

8

Анонимен

преди 11 години

Драги,кое тогава е в опасност?Разясни ни,да знаем.

7

Анонимен

преди 11 години

добрено аз каквито имам спестявания ще си ги обръщам вече в долари

6

Анонимен

преди 11 години

ЛЪЖА

5

Анонимен

преди 11 години

Той е чул, че Дянков иска да минем към евро...

4

Анонимен

преди 11 години

Аз най-силно се съмнявам в парични единици определяни като "много сигурни", понеже историята показва, че такова животно много сигурна парична единица НЯМА, и 99.9999% от случайте най-сигурните инвестиции изгарят най-лесно.

3

do Stefan

преди 11 години

Аз съм Българин и ненавиждам философията на ЕС такъв какъв то е, НЕ на масонската световна диктатура ...

2

Стефан

преди 11 години

Всеки, който обича България, трябва да се радва, че има ЕС, ЕЦБ и какво ли още не! Ако тях ги няма или не сме в ЕС нашите политици ще ни е..... майката и няма кой поне да им го казва в очите, че са крадци и неграмотници.

1

Анонимен

преди 11 години

Ало, БНБ ли е?-Не тук е ЕЦБ.-Нищо , и на вас...