56

Анонимен

преди 11 години

Експерта да не дава интервюта,ми да ходи да помага с експертното си мнение.От както се случи трагедията само експерти се изказват от тв.Ходете да помагате на разследването,а не от телевизия на телевизия.Аман от "експерти"само на думи.

55

хмм

преди 11 години

На 18.07 се е случило и това: currentmunity/93847861_al-alam-and-reuters-report-hillary-clinton-convoy-attack-in-israel.htm Al-Alam and Reuters Report Hillary Clinton Convoy Attack in Israel ; Assassination attempt on Hillary Clintonin Israel!! hangthebankers/assassination-attempt-on-hillary-clinton-in-israel/

54

Анонимен

преди 11 години

Е как ще дават думата на някакви си там експерти, кризисни щабове и т.н., ами ако се изтърват да кажат нещо невписващо се в правилната геополитическата линия? После айде пак нов атентат и нови жертви за да се набие в главите на масите нужното. Затова проверените, лично инструктирани от ЦРУ, МОСАД личности от първеите часове се заеха със задачата

53

гого

преди 11 години

То е липсвал план преди атентата, тоя се загрижил за след атентата. Гати експерта!

52

Smeagol

преди 11 години

Във връзка с долния коментар - имам в предвид снимката на атентатора. Мястото е малко за дълги коментари.

51

Smeagol

преди 11 години

Напротив - не е липсвал план за действие. Защото снимката, предоставена от *** служби - наши или чужди не означава нищо. АБСОЛЮТНО НИЩО! С такава снимка можете ли да се явите в съда - без маркери за ден и час и да претендирате за достовереност?!?!? Та тя може да е направена ден преди това, даже и година. Това не е доказателство, и аз не я приемам. Нито пък който и да съд. Не знам защо обществото смята, че тя хвърля светлина върху случилото се. *** се занимават със замитането на следите.

50

хаху

преди 11 години

Че те освен да си правят PR друго правят ли? Нито в мирно, нито в хаоса се спират..въпроса е да са пред камерите за реклама..па макар и с много глупави изказвания..голям резил и лошото е, че не само ние го виждаме..човек трябва да има малко срам..ако няма акъл, то си наема, някой с това ,,чудо".

49

Анонимен

преди 11 години

Това въобще не е вярно. План си имаше - след взривяване на първата бомба, подготовка за втората. Това включва набелязване на следваща цел - като например жентралана на Онанистите (БСП).

48

mlad6ito

преди 11 години

цв.цв. след атентата: "лицето терориста изобщо не е приличал на терорист"

47

до 44

преди 11 години

Да, това е преблема да се бутат пред камерите. И показността им е попречила, а не това, че ББ и ЦвЦв са проявили съпричастност.

46

Анонимен

преди 11 години

Не виждам нищо лошо, че Бойко и Цвъки са отишли в Бургас. Показали са съпричастност. Освен това не могат да пречат на разследващите, ако разследващите са решили да си вършат работата вместо да ги посрещат. Просто разследващите са подходили неадекватно, според мен. В тях е причината. И при нас е така, както дойде някой дай да се представим вместо да си работим както винаги. Забравете представянето, добре са дошли хората.

45

Casper

преди 11 години

Вижте, Б.Б. побърза да пререже лентичката, тъй като се заблуди че се открива ново летище в Бургас. Цв. Цв. заедно с целия полицейски ескорт, който успя да ангажира спешно посети мястото на събитието, за да си нагледа имота в Бургас, да не е заминал. Външния ни министър, както винаги неразбрал какво се случва просто подтичваше след Боко (както, между другото и много други министри). Проблема е в Журналистите, че започнаха да задават въпроси, преди да получат листа с въпросите и инструкции за тона

44

Анонимен

преди 11 години

OT 2O GODINI SE GOVORI, 4E AGENTITE NA DS ILI T.N."DONOSNICI" SA VUR6ELI GADNI NE6TA. TAKA BE ZA RAZUZNAVANETO VOENNOTO I VUN6NOTO, IZGONIHA SE I SE OMASKARIHA HORA KOITO SA DAVALI INFORMACIQ ZA RAZLI4NI SUBITIQ I LICA, VKLU4ITELNO I ZA TERORISTI4NI NAMERENIQ I GRUPI. ISKA MI SE DA POPITAM ONAZI STARA KRANTA, PREDSEDATEL NA KOMISIQTA PO DOSIETATA, KOQTO SE QBQVAVA6E "DONOSNICITE" KOI SEGA 6TE INFORMIRA POLICIQTA ZA KAKVOTO I DA E? I AKO SE SLU4I NE6TO V BG KOETO E VUZMOJNO, KOI 6TE NOSI OTGOVR

43

Бай Иван

преди 11 години

според мен голяма част си се справиха на ниво, медицинските екипи бяха пристигнали много бързо, гражданска защита, полицията същото, все пак това беше първия такъв случай който се случва в България за последните 30г.

42

до ЗАЩО

преди 11 години

Зашото в министъра на вътрешните работи ни е ***, който няма връзка с главния мозък, дано нищо не се случи с хората

41

тарикат

преди 11 години

Платиха ми 50 лв. за да пиша глупости, но няма да го направя понеже съм пич, сега отивам да си купя бира! :)

40

ЗАЩО

преди 11 години

зАЩО В МЕДИИТЕ СЕ ДАВАТ ПОДРОБНО, 3-ТЕ ИМЕНА, КЪДЕ РАБОТЯТ, хората, които са видяли и говорили с предполагаемия терорист!!???НАРОЧНО ли е?Когато става дума за престъпници-роми, само с инициали си служат.Не мога да разбера, не се ли сещат за нЯКОИ НЕЩА и ПОСЛЕДСТВИЯ??????

39

Анонимен

преди 11 години

Акъл давате а всеки трети коментар пълен с правописни грешки

38

???!!!

преди 11 години

От липсата на адекватна реакция след създалата се криза на летището стана ясно и още нещо. Всеки вече е наясно, какъв " лаф мохабет" представлява така наречения консултативен съвет за национална сигурност, който свиква президента на РъБъ. За какви "адекватни мерки за справяне в кризистни ситуации" иде реч, на тези задушевни соарета при президента. Базата на НАТО в Сарафово е точно оттатък пътя срещу летището. Дали това не е мястот където е сглобена адската машина? ЦРУ отново разследват себе си?

37

Професора

преди 11 години

Единствения полезен ход на герб след атентата беше да си подадат оставките,защото разсипаха службите ни.Но оставки подават само хора,които са морални,а не като нашите гербаджии-мафиоти.С всеки изминал ден се убеждавам,че България трябва да се спасява и то спешно,преди да е станало прекалено късно.Национален Фронт за Спасение на България-НФСБ! Покажете на изборите,че Ви е грижа за България.