178

do 206

преди 11 години

Прав си, не е лесно да останеш тук. Но поколенията ще се сменят и всичко ще си дойде на мястото. Не е лесно шепа хора да се преборят с простотията в тази държава. Всеки избира. И всеки има право да живее добре. И затова си прав.

177

Анонимен

преди 11 години

Кой го казва? Не си видят колко шиптер имат.

176

:)

преди 11 години

В България може да си добре само ако си падаш тип бръсната глава, мускули и черна фанелка или ако си жена - тип чалга певица. Това се харчи днес в БГ.

175

Мартин до 212

преди 11 години

1. Фактът че пишеш по форуми означава, че не си щастлив. Щастливите и пълноценни хора никога не коментират по сайтове и форуми.

174

до 208

преди 11 години

И кои са духовните хора в БГ?Само не казвай алкохоликът Вежди или историкът Божидар Димитров, който нагло излъга, че намерили мощите на Йоан Кръстител в родния му град, че да авелици туристическия поток.

173

до ерген Тотьо

преди 11 години

Абе ти хубаво ,че искаш да се ожениш за чужденка ,ама българите не са търсена стока !!! Виж ако беше жена щеше да си намериш чужденец ,понеже българките са търсени и ценени ! Но щом си мъж ,шансовете ти са нищожни !Освен ако си голям красавец и много богат,в противен случай увяхваш!

172

До 189

преди 11 години

Не си измислям погледни тук.

171

до 204

преди 11 години

Ами аз не мога да издържа да живея на място, където индивиди като Б.Б., Ц.Ц. Цецка Цачева, Фидосова, Станишев, Венета Райкова, Мартин Карбовски, Слави Трифонов, Златките, Николета Лозанова, Мира Добрева и други такива човешки отпадъци са издигани в култ и харесвани от доста хора от народа.

170

Анонимен

преди 11 години

Хубаво е, че обичаш да опознаваш различните култури, така ще видиш, че и българската култура има място и не е по-лоша от останалите и че сме хубав народ.

169

до 202

преди 11 години

Това не е от нас, българите. Това е от тези, които скоро време ще отидат там, където им е мястото. А ти не се отчайвай. Ако всеки избяга, чалгата и мръсотията ще залеят тази страна. Ето , аз останах и колкото мога се боря с това. И виждам, че нещата още не са изгубени. Вижам как хората лека-полека с еосъзнават. ДАНО ДА я има България. Обичам тази страна, както обичам майка си и баща си!

168

до 193

преди 11 години

Марк, пак превключи на свободно падане.

167

до 200

преди 11 години

То защото в БГ не те използват и всички се обичат. Чужденците ако не те харесват е заради това, че си чужденец, а когато своите се мразят помежду си от какво е?

166

до 197

преди 11 години

За теб само Германия, Англия, САЩ и Австрия ли са чужбина?Искам да се оженя за чужденка и по друга причина - обичам да опознавам непознати култури, да се докосвам до друга гледна точка за света и нещата, а с българката няма предизвикателство, нравите ви са подобни и е скучно.

165

до 191

преди 11 години

Обиколил съм много държави и бедни и богати, сигурно пръстите ми на ръцете няма да стигнат, з ада ги изброя. Но където и да отидеш, винаги ще те възприемат, че си българин, не можеш да избягаш от произхода си. Затова вместо да търсим все лесното и хубавото и да се отказваме от народа си, по-добре е да запретнем ръкави и да оправим държавата си, ако ние не се уважаваме няма кой. Чужденецът ще се присмее и ще се зарадва, че може да те използва. Това е. Имаме една държава и един народ- нашия.

164

до 194

преди 11 години

Не става въпрос само за пари - пари и в Бг могат да се изкарват, става въпрос за масовата чалгарщина и простащина, за манталитета, за липсата на култура. А освен чалгата и простотията не мога да дишам народната ни музика и някои наши обичаи. Виж, родната кухня я харесвам и тя най-много ще ми липсва от България, като я напусна.

163

до 190

преди 11 години

А който се примирява с това което има , не търси и не намира по-хубаво ,а си остава с това което господ му е дал независимо дали ,че не от най-качественото !

162

до 191

преди 11 години

Всеки бяга там, където му е хубаво. И ти си като повечето. Всеки иска да живее в Златния век и да ползва, по това се познава психологията на онези от миналото. Но качествата, човешките, не се доказват, когато ти е добре. А когато е лошо. Тогава човек се учи на себеуважение. А ние не сме само тела с дрехи, ние сме нещо повече от това.

161

до 190

преди 11 години

Чист българин съм, и то християнин. И аз си пожелавам да НЕ се оженя за българка. Българките (и българите) поотделно са свестни, но не и когато са женени помежду си. Съберат ли се двама българи в брак стой та гледай какво чудо е!

160

до 189

преди 11 години

Брей, брей, как пък го измисли! А ти колко грехове имаш?

159

до 188

преди 11 години

Родината няма нищо общо с детето. Ако реша детето ми ще е или българче, или от друга нация, ако се роди там. Това къде си роден не го избираш ти, следователно не смятам, че съм длъжен да харесвам родината си. Единствения период, който ми харесва е Златния век, от там нататък тази държава е пълен шит.