21

Страх

преди 11 години

От днес ще ходя по улиците с дюнер в ръка като предпазна мярка. От друга страна ЦРУ може да ме помисли за арабин атентатор ... Угодия в тая държава няма.

20

чарли

преди 11 години

Интересно какво казва говорителя на премиера.

19

Анонимен

преди 11 години

какво става дизела е 2.66, токът блъска яко нагоре, стоките летят и те, кво ще правим с тези доходи, земете го обсъдете на Консултативния съвет за национална сигурност

18

Анонимен

преди 11 години

Станишко, дойде ли ти сърце на място? Искаше - свика го президента съвета. Казахте си "murder is bad, m'kay? " и вече всичко е наред!

17

дУ 19

преди 11 години

Ти пък ,къде мешаш -----Станишев ..?

16

егати

преди 11 години

След заседанието /след дъжд качулка/,.....умрелите -----възкръснаха!

15

Bobi

преди 11 години

Ще го свика,добре че нададоха вой всички,та да се усети Президента какво да прави!

14

Анонимен

преди 11 години

Добре, че беше Станишев да го подтикне. Боко нещо не се е изказал с ясни указания. Ама защо чак тогава? Ще се разбягат всички туристи в разгара на сезона

13

търтей

преди 11 години

Колкото се може повече ДЮНЕРИ,толкова по спокоен живот в България ще има !! Да живее мирния,покорния и най вече беден народец,който вече не остана !! Самооооо гггггггггггггггггееееееерррббб !!

12

Magnavox

преди 11 години

Аз свиквам съвета по домашно напиване тази вечер. Според закона за домашни запои, членове на Съвета: са домакина на къщата, алкохолът, няколко приятели, вътрешните работи на някое теле под формата на суджук, външните работи под формата на музика, началник ние нямаме, но пък има председатели на няколко женски групи от различни квартали. Решенията, които ще се вземат няма да имат никакъв ефект върху хората, които няма да присъстват, точно както и на заседанието на КСНС.

11

Джон ТраВата

преди 11 години

Егати президента си избрахте! Вчера пелтечеше пред микрофоните като нас^рано ***! Ако не беше Дянков да го подекара пред него, кой знае как щеше да се нацвъка!И тоя сега ще ръководи съвет за национална сигурност! Това да не ти е да спиш по паркингите в Германия бре, комсомолец! Роско, Роскооо, *** и твойта не е лесна...!

10

Лен

преди 11 години

Ха защо за 26-ти? Сега е едва 19 защо не за 20ти или 23-ти? Тоя е ега си марионетката!

9

Анонимен

преди 11 години

Тоя мъжага да не дава акъли ами да ходи да бои теростите от консутации полза няма.

8

Анонимен

преди 11 години

Начи на тоя късънъсъ да се вземе решение " На всяко летище в България да се отворят минимум по две дюнерджийници" една за заминаващи и друга за чакащи.

7

Алф

преди 11 години

"Всичко е под контрол" - цитат от ноща на 18 срещу 19 юли 2012 г.С такива нарциси които ни управляват скоро няма да се уравим.Пълна е безусловна оставка на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цв. Цветанов. За дюнерджията нямам думи

6

Анонимен

преди 11 години

След дъжд качулка!Оставка и на този бетер гангстер и цялата им герберска ***!!!

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Навременна реакция на президента.Ако накарат патрулиращите...полицаи,да си вършат работата,а не да спят в колите по глухите...улички;и това ще е...успех.

4

Старшина Ушев

преди 11 години

Ако има воля,желание и най-вече мозък в главите могат да направят много.Трябва да се направи всичко възможно за в бъдеще такива работи да не се допускат.Това е свързано с отделянето на голям финансов ресурс и промяна в законодателството,даваща неограничени правомощия на службите.Всичко останало е замазване на положението и ала-бала

3

Професора

преди 11 години

Ще се съберат президент марионетка,министър на вътрешните работи-физкултурник и шефове на служби,които де факто нямат агентура.Нямаме граници,нямаме разузнаване,нищо нямаме.Казах им го в едно изречение няма нужда да се събират.

2

az

преди 11 години

След дъжд - качулка.