185

Анонимен

преди 11 години

Цеко, този да не ти е братовчед бе, че така подробно го описваш? Ама ти много знаеш бе, "прекъсвачо" на гръбнака на мафията!Вън от управлението, нахални безхаберници!

184

kak ne sym se setil,

преди 11 години

Che avtobusyt e proizveden po vreme na 3-koaliciq. Nqma nachin Stanishev da ne e zamese.

183

123

преди 11 години

Само Емануил Йорданов или както е по-известен 'Мистър Бийн' беше по-тъпоъгълник от тоя :)

182

uzunski

преди 11 години

По глупаФ от този министър не помня да е имало по нашите земи ! С вашето бездействие Цветатанов , вие се оказвате най-големият помощник на терориста ! А иначе сте отворен по всички въпроси , но вашата работа трябва някои друг да върши ! Най-добре е да си подадете оставката за да не загиват още невинни хора , и да запазите авторитета на държавата !

181

чалга мангал

преди 11 години

задължително трябва Преслава или някой от Пайнерките да издаде топ хит !Нещо от типа:Бомбите гърмят в сарафово, но моите бомби са по-големи от дюнерджииские .Мойте бомби са мега бомби- силикони...ох мале, ох малеле.....ела да ги хванеш малеле бомби от силикони, лелеле....

180

Ivo

преди 11 години

Ако правителството продължава да се гаври и обира хората ще почнат да се стрелчт по училищата и да се взривяват в детски градини за надписана сметка за ток.

179

Анонимен

преди 11 години

След 20 години реформи, прекомерната демокрация и прозрачност, продаването на всички наши разузнавачи зад граница от тъпите политици за жълти стотинки сме със свалени *** и какво чакаме освен някой да ни го н.......и отзад е това е демокрацията и човешките права, крайно време е да се върне реда в тази страна. така или иначе сме най "демократичното" и слабо звено в европа време е да изберем сигурност или свободия каквато е сега. време е правозащитнитени организации да си върнат силата зад

178

Анонимен

преди 11 години

Вън Сащ от България!!

177

MEMPHIS

преди 11 години

Ако някой не знае, в Д.Малина до преди 30 год. имаше лагер за обучение на терористи.Никарагуанци,венецуелци,чилийци араби и каква ли не още *** от цял свят.

176

ф-1

преди 11 години

Като чета простотиите по-долу, половината от *** с радост биха се включили като ЯТАЦИ!

175

ЦВ ЦВ

преди 11 години

Аз пък днеска разбрах 4е съм бил ***.....дали може да е верно?

174

Niakoi

преди 11 години

Не ми е работа много да пиша тук, но просто като гледам какви глупости се говорят ще уточня нещо за повечето *** коментари.Влизаш в БГ с истинският ти паспорт, в същото време си носиш фалшива американска книжка която искаш да намерят у теб след като се взривиш и изтрепаш хората.По този начин самоличността ти изчезва безследно.

173

Истина

преди 11 години

Притежател на шведски паспорт е. Баща му е алжирец, майка му - финландка.

172

@@@@

преди 11 години

ИСТИНСКАТА ИСТИНА НИКОГА НЯМА ДА Я ЗНАЕМ !ЗАПОМНЕТЕ ГО! НЯМА КОЙ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА Я КАЖЕ!МЕЖДУ НАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ ДАНО НЕ НИ ЗАБЪРКАТ ЗА В БЪДЕЩЕ ЖАЛНИ НИ Е МАЙКА!

171

Анонимен

преди 11 години

"МинистерОт" Цветанов е кух та дрънка! Винаги бърза с версиите, които са или пълно безумие, или противоречат на всякаква здрава логика! Не се спря да ръси дивотии и да се прави на "раздавач" на правосъдие. "Бил "атентатора" не по-малко от 4 и не повече от 7 дни в България!? Дали това е атентатора или ще излезе пак Цеко - Лъжливото овчарче? Като е фалшив паспорта, коя дълбокоумна глава, като министерската го е допуснала в страната? Имал "логистика" в Бг - ами няма да влезе с раница динамит я?

170

Анонимен

преди 11 години

няма ли кой да забрани на този да се изказва. от устата му извират само плиткоумни недомислици. да се скрие някъде и да не се показва за известно време. не се издържа

169

BG

преди 11 години

Съболезнования към семействата на жертвите...Но за нас има няколко извода :1.Катастрофална външна политика, която доведе до неуместни намеси на България във вътрешните работи на много арабски страни, падане на режимите с които България бе остановила връзки още от социализма и идване на власт на групировки непознати за нас.2.Стотици милиони дадени на службите за сигурност и потънали в СРС-та и активни мероприятия към политическите противници, вместо изграждане на модерни и активни органи... още за сигурност.3.*** изказвания от рода, че нас ни пазят дюнерите , съчетани с очевидна слабост на държавата на всички нива, видими и за обикновенните българи и за тези които имат интереси тук.4.Оставка на министрите Младенов, Цветанов и Аню Ангелов, които са в основата на политиката на силовите ведомства и гарантират националната сигурност с един мотив - НЕКАДЪРНОСТ !

168

Анонимен

преди 11 години

Че службите ни не са в състояние да си вършат работата адекватно е ясно и за малките деца. Но помислете си колко време радикален ислям се шири из България, колко нелегални училища има /Сърница е само върхът на айсберга/, колко помачета отидоха да учат в саудитски "училища" по ислям. Няма как такъв атентат да стане без съдействието на ислямистите. И е възможно тяхна клетка да има в България.

167

най-слабият министъ

преди 11 години

ЦвЦв е най-слабият вътрешен министър, който изобщо е имала България. Некадърен. Човек без никакъв, не само оперативен опит, но и с липса на какъвто и да е нюх. Комплескарско чувство за кариеризъм. Неграмотна лексика, очевидно липсващи ерудиция, професионализъм и обща култура. Фройдистко озлобление и злопаметен. Наизустени купешки изрази, фрази с изумително профански сложни съставни изречения. Цецо Апартаменто превърна МВР, по време на режима на пожарникаря, в наказателна бригада от мутренски тип, с безобразно дилетантски разследвания, със скалъпени досъдебни производства, с лъжци, превърнати в поръчкови дежурни свидетели.

166

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да погледнем истината в очите а тя е,че никой не ни брои за живи.Хората от Израел дойдоха и си прибраха ранените да си ги лекуват там защото нямат доверие на нашите лекари.