52

Данчо

преди 11 години

Гражданино председател на Шалом,Максим Бенвенисти,по света има само прилежащи към евреската религия от всякакъв произход!

51

прозорливи,та органи

преди 11 години

Те и 11 септември очакваха . Затова при рухването на кулите -близнаци няма загинали евреи и мюсулмани.

50

Тихомир Томов

преди 11 години

Тоя дебел и охранен *** , никога не е работил и през 2011 г си позволи да обяви Митрополит Методий Кусев , че е антисемит . В Стара Загора получи звучен шамар и чак сега се обажда . Щом е знаел значи е наясно , че това е обявяването на война на Иран . Да се надяваме да го видим доброволец но фронта

49

Анонимен

преди 11 години

ехе ционистите са наясно господин беневисти вие евреите и хазарите сте хора с пари и огромно влияние не знаехте ли че като слагате *** и ограничени хора на власт няма да могат а ви опазят интересите поне изберете некой с два грама мозък

48

@71

преди 11 години

По скоро турците ще ударят кьоравото след тази трагедия в краткосрочен план

47

акуд

преди 11 години

няма да се учудя зад всичко ако стои гърция

46

сашо

преди 11 години

Разбира се че е очаквала Всичко е по план

45

Анонимен

преди 11 години

как може в такъв момент да се изразяват такива мнения,но се сещам ,че утре е рожденият ден на най-великия българин ,ако е жив и на него ще му намерят кусури,нямам думи...това не е народ и нация-ТОВА Е ТОР,не мога да повярвам ,че Хитлер е бил прав...((((((((

44

Анонимен

преди 11 години

Този човек каза нещо което не каза никой друг - "Той призова всички хора да бъдат хладнокръвни и бдителни към случващото се."Това е може би най правилния съвет!

43

Един

преди 11 години

Приятелю, това за което говориш... не са евреите... нека ги разделим на лоши хора? Защото не всеки евреин е такъв.You Tube - ROTHSCHILD ZIONISM - NWOЕвреите са жертви на това движение. Има евреи лоши хора, но не са всички, не ги слагай така.Евреи, евреи... не са евреи, а гадните хора - манипулаторите!

42

do 55 -6

преди 11 години

А като цяло, самите редови евреи са жертви на една клика тяхна. Която ще е готова да ги жертва и ще го направи. Самите те имат нужда от революция и самоосвобождение. Но са изключително силно зомбирани. И едва ли ще се справят. По-вероятно шайката ще ги жертва. За съжаление.

41

do 55 -5

преди 11 години

Всеки евреин е длъжен да не се интегрира в обществото, където отиде. Трябва да се стреми да завладее парите и финансите, за да господства над останалите. Тяхно оръжие са рушветите. За това обществата ги намразват. А в холокостта самите евреи избиват тези, които са си позволили да се впишат в обществата, където живеят. Това са признания вече и на евреи. Разбирате, че не случайно международни организации като МВФ, Световна Банка, които са еврейски, защо напират да раздават кредити.

40

do 55 -4

преди 11 години

С което практически са направили зависима от тях цялата американска икономика. А населението на САЩ са превърнати във финансови роби. Които работят по12-13 часа, доброволно, без протести, порядъчно зомбирани. Разбира се, финансово са разслоени, за да няма протести.А основата на това робство е Лихвата. Която не случайно в ислямските ортодоксални банки не се прилага, защото един човек заробва друг. И христянството я отхвърля до 16 век, но после еврейско лоби пробива.

39

do 55 -3

преди 11 години

След това средните векове Ротшилдови пробили със заемите във френския кралски двор. Направили всички длъжници и се набутали сред аристокрацията. Как САЩ губи независимостта си. Еврейската клика през 1913г спретва финансов преврат. Ликвидира американската национална банка и създава ФЕД. Понастоящем консорциум от 7 еврейски банки. Неговата роля е да даде заем, пак тези заеми на Американското правителство. Сега заема е около 6 трлн.

38

do 55 -2

преди 11 години

След една година евреина отива при него и му казва: А сега ми върви двойно. Човекът: ама аз не съм взел двойно. Евреина: да ама си се подписал. Тогава ми дай имотите си. Ако нямаш, ще ми работиш като роб.Така се появило финансовото робство и първите договори за кредит, като форма на пранги.Така евреите се превръщали в едри финансови робовладелци. Злоупотребявайки с гостоприемството на домакините.До момента на бунта на робите. Евреите били избивани и изгонвани.

37

do 55 -1

преди 11 години

защото деформират христянството, опитвайки да създадат религията на роба (Ако ти ударят едната буза, обърни си другата - това има съвсем друг смисъл). Създават Кабала, религията на господарите. И се опитват да се пласират като господари. Тръгват по света с пари. Отиват в някое село и казват: Искате ли пари. И ги бутат в ръцете на хората. Кое взел, дали му трябва ли или не, като им дават вземат. И лесно се харчат. Евреина казва: Само се подпиши тук или удари един палец.Човека го прави.

36

Един

преди 11 години

Това е заиграно положение, ниакаква случайност. Плашат народа тук както и по света - с такива актове. СЛед като хората са наплашени те казват - айде де направете нещо! И те айде готово - повече полиция, камери и в *** и тн. Не се поддавайте.

35

йуди

преди 11 години

"Еврейската общност у нас очаквала атентата".БРЕ!Ами да бяхте си турили охрана,а не да пляскате карти и да поркате в клубовете си.ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЛИ ДА ВИ Е ***? Аман...........Или амин?

34

Атанас

преди 11 години

Вижте му мутрата, вярвате ли му?всеки който се е сблъсквал с израелски граждани знае за какво говоря!

33

Случаен Минувач

преди 11 години

Не разбирам защо евреите от 2000 години ги преследват и гонят отвсякъде ? Предполагам Wikipedia не лъже. Сигурно ще да има защо да не ги обичат толкова поколения по целият свят.