26

Анонимен

преди 11 години

До 30.Прочетох за Gc-Maf. Това е против рак. някой това го ползва за ХИВ? Макрофаги? Сериозно? Не разбирам коя част от имунна памет не разбирате.Макрофагите са едни от основните клетки на имунната система, нападат без познания за чуждото тяло (стрелят на месо, ако трябва да направя паралел), но нямат функция в имунната памет, която се пренася главно по Т-помощните клетки.

25

До 29

преди 11 години

А експеримента на професор Ямамото с 15 пациента и използването на GcMAF? Но не вярвам фармацевтичната мафия да го допусне. GcMAF не може да се патентова.

24

Анонимен

преди 11 години

White Rabbit, няма такова вещество.СПИН е синдром на придобитата имунна недостатъчност, тоест унищожена имунна система от вируса на ХИВ. Срещу него на този етап няма лекарство. Ами антиретровирусни лекарства, които намаляват количеството вируси в кръвта, но както казах, запазва се в имунната памет и се проявява наново.

23

White Rabbit

преди 11 години

Много глупаво... при положение, че има вещество което ЛЕКУВА СПИН , те пускат някакво измислено хапче, което УЖ предпазва... обаче сигурно страничните му ефекти те оставят бездетен, импотентен и ти носи нови болести...

22

Стоян

преди 11 години

Бялата мафия - най-голямата в света!

21

Анонимен

преди 11 години

23, ХИВ се запазва във антивирусната памет, манифестирайки отново във следващото поколение клетки. Само един човек е излекуван досега от ХИВ, при това с позитивна М-Делта-22 мутация на трансплантиран костен мозък. На този етап ХИВ е почти нелечим, изключвайки такива единични случаи.

20

брей

преди 11 години

Очевидно няма по печелившо нещо от това едно лекарство не да лекува , а да предпазва или задържа заболяването през целия живот/ т.е. нон стоп да се пие/. Каквато е и целта на производителите на разни таблетки. Най-печелившото нещо в света.

19

Анонимен

преди 11 години

Да бе, лекарство, страничните му ефекти са няколко страници, една опаковка струва колкото екскурзия до екзотичен остров, а на практика не гарантира нищо. Шишенце светена вода ще ви свърши повече работа - безплатна е, няма странични ефекти, а дали ще помогне - божа работа.

18

Никой

преди 11 години

Калинчооо (15,16,17),Първо се научи да пишеш правилно на български, и тогава развивай конспиративни теории :-) То вярно, че художествените произведения са за развиване на фантазията, но все пак....

17

Анонимен

преди 11 години

Продължение 2Мен ми е аДЦи неприятно, че си на 21 и вече си изперкал и не те слуша главата...

16

гол охлюв

преди 11 години

какво е това нещо презерватив?!?

15

До Бай Иван

преди 11 години

Този се казваше Доц.Христо Христов- беше запалил водата,хапче против СПИН и против рак.Ходи до САЩ. Много му се смяхаСтрахотен мошенник.

14

Анонимен

преди 11 години

ако само дома си го вада,немам нужда от трувада

13

продължение 2

преди 11 години

хепатит Б, та на всички трябвало да се направи ваксина ... няма да ви разправям още, направете си малко труда да прочетете и да разгледате.. Също така има материал в книгата "Цветето на живота" от Друнвало Мелкизедек. Аз съм на 21 и съм запознат с този върпос и ми е адцки неприятно като някой се хвали и ни забелват очите... отворете се малко към истината овци такива ... Всеки е добре дошъл да поспори с мен - Калин Видински - фб.. айде със здраве, работен ден е !

12

продължение

преди 11 години

( Д-Р Стректър показва оригиналния документ, който планира да унощожи три четвърти отнаселението на земята) Той научно показва ООН как са направили това, а именно : Взели са вирус от овца и вурис от крава и са ги кръстосали по определен начин, за да получат СПИН. Още преди да го разпространят направили ЛЕК за него.Хората измислисли всичко това, и историята ще го потвърди.. подбират 2 групи - цветнокожи и хомосексуалисти. В хаити, сред общността на хомосексуалистите избухва епидемия ит хепатите

11

ХИВ ОТДАВНА Е ИЗВЕСТ

преди 11 години

За всички, които не знаете.. нормално е.. Хив е икуствено създаден от едни много добросърдечни същества - хората. Прочетете "Меморандума на Стрекър", там добре се описва, иначе на кратко : Във филма д-рът показва как ООН се опитват да разрешат екологичните проблеми. Те знаят, че основния екологичен проблем в цял свят е пренесалеността. Именно заради големия приръст на човечеството ООН решават да "оправят" проблема като създадат вирус или заболяване, което да убие 3-4ти от човечеството.. ( Д-Р Ст

10

Бай Иван

преди 11 години

и от БАН някакъв беше изобретил хапче против ХИВ ама в нашата мила татковина нямаше кой да го финансира и да го патентова

9

лекция

преди 11 години

9 мита за здравето. Пожарникарчето ще изнесе лекция на тема: Вредно ли е честото мастурбиране? Вход свободен за всички от "герб"!

8

рио

преди 11 години

има още много въпросителни за изясняване покрай това чудодейно хапче

7

или

преди 11 години

това наистина е пробив в медицината