45

Уточнение

преди 11 години

Кмета на Ловеч не е от ГЕРБ, а от БСП, не си осведомен а се правиш на всезнаещ.

44

Анонимен

преди 11 години

хах, на столичани- големите заплати и привилегии, на останалите градове- *** им

43

Анонимен

преди 11 години

Ами хак да им е на ловчаний, да не са си избирали гербер за кмет.

42

Анонимен

преди 11 години

На Дондуков колко тона има ?

41

до 41

преди 11 години

Да бе, нагли сме.. що да не вземе и Ловеч малко ***...колко хора от там живеят в София?!А данъците къде си плащат, да не би в София случайно?!

40

Въпроси

преди 11 години

Какво очаквате от човек с пожарникарско образование?За последните 3 г. не разбрахте ли, че Борисов не става за политика и бизнес.

39

Анонимен

преди 11 години

"ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ" е май само "Да изчистим София"

38

ДО 30

преди 11 години

daaa NQMA KAK DA BADE KAZANO PO DOBRE...DA IZCHISTIM MANGALIQ (BITIVARIA) ZA 1 DEN...TOVA BESHE VARHA NA OLIGOPOPULIZMA U NAS...KATO VSICHKO DRUGO DE...EDIN ZAVOD ZA PRERABOTKA NQMA , TE CHISTILI BILI...CHISTETE MI UJA...

37

Анонимен

преди 11 години

МНОГО НАГЛИ ШОПИТЕ ЕЙЙ - ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМ СЪРБА ГОВНАТА.ТЦТЦТЦТ А БОКО ТРЪБЕШЕ НАЛЯВО И ДЯСНО ЗА ЗАВОД...АМА ШОПИТЕ СА СИ ВИНОВНИ , ЧЕ НЕ ИЗИСКВАТ ЗАВОД...И ТОВА МИ БИЛО СТОЛИЦА В 21 ВЕК...СРАМ!!!!!

36

Оп-са

преди 11 години

Не търсете тия дни ББ. Той е страхлив комплексар! Покрил се е като мишка, защото го е страх от доклада от ЕС! Сега съветниците му четат коментарите по черновата, утре ще четат и анализират хорското недоволство и след оригинала, и след 2-3 дни ББ ще излезе с готови приказки и оправдания, как предишните са виновни, как кризата е виновна, как герб гради и са перфектни! Ще замаже очите на балъците и всичко ще е постарому! Големи балъци и страхливци сме тези, които живеем на тази територия, мамка му!

35

Анонимен

преди 11 години

защо така,новото заводче за *** на Боко не работи ли......вай ,вай,я викнете Цветелинка и и гарантирайте милиард печалба ...и идва жената-с Бочко ще си ги делят...помислете

34

помощ за Ловеч

преди 11 години

Ще наторяваме ----ЛЮЛЯЦИТЕ ,а те са доста!

33

Анонимен

преди 11 години

А ще извозят ли 240тимата и тези от министерския съвет начело с ТИКВАТА?

32

Анонимен

преди 11 години

През 2005г. Б. Борисов стана кмет с обещанието за завод за ***, затваряне на сметището Суходол, решаване на проблема с кучетата. 7 г. след това е изпълнен само един въздух под налягане от обещанията. Раздут балон от купени медии и журналисти. И в доклада от ЕС е казано - напредък никакъв. И сега няма как отново да са виновни предишните. Виновни са ГЕРБ и лично Борисов. Цялата власт е в него. И не от вчера и не от 1 или 2 г. А от 7г.

31

до ХРЪТКИТЕ

преди 11 години

БЪРЗО, БЪРЗО ДА ОТКРИВАТЕ НЕЗАКОННИ БОКЛУКЧИЙСКИ ДЕПА, ПРЪСНАТИ ИЗ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

30

Анонимен

преди 11 години

Ей шопи стига сте си мъкнали *** из цяла България........направете си завода и престанете да мърсите България

29

do 27

преди 11 години

Какжо да стане. Стана на кръстовища на 2 нива.

28

до бТВ ЛИЦЕМЕРИТЕ

преди 11 години

Ако искате да отидем да изринем всички Борисови депа с ***, разпръснати из България.Първо ще пратим Бойковото протеже Миролюба Бенатова. Нея никой не я е виждал с бТВ "БОКЛУКЧИИТЕ".После ще извозим целият персонал на бТВ до сметищата в Силистра, Ловеч, Карлово, Пловдив и Харманли и т.н, за да ги почистат с безплатни рекламни ръкавици.После ще им благодарим за актуалната екологична информация.

27

Анонимен

преди 11 години

Напротив,такива като Ганчев и Домусчиев съсипаха Ловеч! Навремето градът си имаше индустрия,а крадците на прехода го ограбиха и унищожиха всичко. Ако не те лично,то техните ментори (майки,лели,вуйчовци и т.н.) Аз не съм от Ловеч,но помня какъв беше,а скоро бях там-останали са сигурно 15-20 хил.души...

26

Българин

преди 11 години

Какво стана с боклучената фабрика? ФЪНДЪКОВА ?????*** ????