18

Анонимен

преди 11 години

и е крайно време ако някой после се окаже невинен след такова задържане, мазните му там прокурори, съдии, полицаи и каквото е, да плащат сметката, а не обикновения данъкоплатец. същото се отнася и за НЕК и цените на тока - отказвам да плащам загуби заради некадърници! Като е така, да прехвърлят акциите чрез приватизация на хората и ние да решим кой ще е директор.

17

до 19

преди 11 години

Като си некомпетентен, поне не пиши, за да не се излагаш. Този комунист и крадец на снимката не е лежал в затвора и една минута. Той се оплаква, че изобщо имат наглостта да разкарват негово величество милионера по разни съдилища, а не да му дават само сладки държавни поръчки. И друг път проверявай как седят нещата по дадена новина, не си измисляй каквото ти падне.

16

Анонимен

преди 11 години

А га ги яде кифтетата не врякаше

15

смях в залата

преди 11 години

"Аз съм потърпевш от всичко, което се случва"****************************************Ах, милия! Съсел Гейов и Гагаузов му подариха 100 милиона, а сега видите ли, вече 5 години имат наглостта да го питат как точно са му ги дали. Тормоз не, ами тормоз :)))

14

Анонимен

преди 11 години

Хора, не знам кой какви кюфтета е ял, но не може 5 години да лежиш в затвора без присъда!! Нито го познавам, нито ме интересува, обаче не може толкова време да се влачи едно дело и разследване и накрая ако е виновен, ще му натъкмят присъдата колкото е лежал, а ако е невинен, ще ни напукат шошоните в Страсбург и пак вие и аз ще плащаме. И крайно време е българинът да разбере, че не всеки арестуван е виновен, и че не всеки на свобода е невинен. Затова няма да видим Шенген и ЕС!

13

C.C

преди 11 години

гаядикифтетанирива...сякашнезнаешкакставаттияраБ.Б.отиотчетисавземивизиткатаисиготов

12

Анонимен

преди 11 години

Нормално и напълно в реда на нещата е да имаш бизнес отношения с близки хора, а не с някой който не си му виждал физиономията... И кво, успяха ли да вкарат техни хора вече?

11

ФЕНН

преди 11 години

ТОВА Е ОГЛЕДАЛОТО НА ТОВА КАК СА УПРАВЛЯВАЛИ СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ ДЪРЖАВАТА ТОЛКОВА ГОДИНИ.....МАЛКИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЧЕТА ВИЕ САМО ЗНАЕТЕ ДА КРАДЕТЕ И ДА ПРАВИТЕ СХЕМИ

10

Анонимен

преди 11 години

Куриозното в случая е факта, че направените от "Биндер" пътища са много качествени и ще надживеят Боковите магистрали.

9

Анонимен

преди 11 години

а дали това е истина ,което се говори за него...много балони се спукаха в съда.....а дали съда е меродавен и безпристрастен орган,това е друг въпрос....

8

Анонимен

преди 11 години

Ето, това е нашият съд в пълния си блясък и слава- 5 валчат едно дело с отлагания и какво ли не, при наличнието на доказателства и какво ли не....Това е то нашият не-съд

7

Чиновник

преди 11 години

А народа къде спа, докато тоя лапаше милионите? Защо, питам аз, народа вече 23 години допуска да бъде ограбван и да се гаврят с него?

6

ан

преди 11 години

КАКВО РЕВЕШ БЕ МОМЧЕНЦЕ? ЗА 120 МИЛИОНА СИ ЗАСЛУЖАВА И ДА ТИ ГО ЕДИН ПЪТ. И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ НЯМА ДА ГИ ВРЪЩАШ. ТЕ НАЛИ НЕ СА НА ТВОЕ ИМЕ У БАНКАТА. ТАКА ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ТОРМОЗА. НАЛИ СИ ИМАШ ВСИЧКО КАКВО СИ СЕ РАЗРЕВАЛ? КАКВО ДА КАЖАТ ХОРАТА КОИТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ НА ДЕЦАТА И ВСЕКИ ДЕН РЕВАТ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА КОЯТО ИМ ВКАРАХТЕ НА ЗАДНА ПРАШКА. ТАКИВА КАТО ТВОЯ МИЛОСТ ИМ Е.АХА МАМАТА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ.

5

Елисавет Ъков

преди 11 години

оставете човека на мира бе. В тая даржава човек вече и бизнес не може да върти. Ми тогава откаде ше има пари?

4

Вангелия Гущерова

преди 11 години

Ще те оправдаят не се коси.

3

!!!

преди 11 години

Сто плюса от мен за първи коментар!Това беше първото,което си помислих и аз!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Стига се е мъчил човека, осъдете го и в затвора, или не ви стиска? С това проточване на ключови дела как да чакаме положителни доклади от ЕК.

1

Oleee

преди 11 години

Като лапаше милионите не беше тормоза - сега е! Нагли престъпници!