21

наблюдение

преди 11 години

За и против Харп... Според мен много малка част при това и малки земетръси се дължат на Харп, но е факт че проекта работи, след първия земетръс в Перник наблюдавам почти всеки ден сайта quakes.globalincidentmap/ и всеки ден без изключения около Гакона в Аляска е бъкано от малки земетръси, а там се намира въпросната централа, така че все нещо прави...

20

Deko

преди 11 години

Паниката може би няма да е в такава степен, ако журналистите не я подклаждат често с *** си статии и тоя вой на сирените. Всеки човешки индивид различно реагира при такива бедствия. Всичко е за няколко секунди или минута, през които всичко ще стане ясно. Това виене на сирене създава още по-голям стрес и паника. Да не би милиционерите да са господ и да знаят кога и какъв ще е следващия трус, а и едва ли е от значение магнитуда му да ми го съобщават след свършен край.

19

Rad

преди 11 години

Да крещиш по мегафона по време на такова бедствие, е най-голямата простотия, която измислиха милиционерите. Паниката е в резултат на силния стрес, който обхваща човека при неочаквана такава ситуация и е трудно понякога да не се поддаде човек на нея, камо ли дете. И като вият по мегафоните с какво помагат-освен че създават по-голяма психоза. Милиционерска му работа.

18

Анонимен

преди 11 години

Това ще е дереджето в Бг, докато се назначават в медиите неграмотни ***, завършили разни колежи.

17

Анонимен

преди 11 години

Бог да го прости момчето. То страха и паниката са 99% от причините са смъртните случаи при бедствия и аварии. Като друсна земетресението, отидох и си отворих една бира - няма да мра жаден я.

16

Анонимен

преди 11 години

Може да се е стресирал като е чул онея да реват по мегафоните.

15

анонимен

преди 11 години

има си специализирани сайтове, като усетите трус, просто отворете там. Какво е това, нови долари за телевизиите и умрели от страх деца ?

14

анонимен

преди 11 години

В цял свят първата задача на кмета или на властите е ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ПАНИКА , каквото и да се случва. Тук да създаваш изкуствено паника се превърна в доходен бизнес Медиите убиха това дете !

13

Анонимен

преди 11 години

Горкото дете :( Бог да го прости.

12

Темерут

преди 11 години

Истина е това, г-да и дами, така наречени журналисти! Всявахте паника, афиширахте паника, и ако не пряка, то имате косвена вина за случилото се! Да почива в мир момчето!

11

Di

преди 11 години

BTV след земетресението от събота веднага пуснаха надпис "Силно земетресение бе усетено в София и Перник..." Какво силно земтресение, бе, ***, голяма част от хората дори не са го усетили! Това са медиите - преекспонират всичко, за да бъдат гледани, за да всяват паника, отчаяние, за да депресират, защото някой има полза от народ, който е смачкан и нещастен!

10

Лестат

преди 11 години

К*р за българските медии!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Номер 14 е много прав! Същите вие ***, дето пишете сега колко жалко за момчето, сте виновни за всяването на паника сред населението, за все по-честите психически разстройства у хората, защото от всяко малко произшествие правите едва ли не края на света! Ако не бяхте вие и такива като вас, много по-малко страх и произтичащите от него последствия щеше да има сред населението, гаранция. А може би всичко е старателно планирано от някого?

8

Анонимен

преди 11 години

Почивай в мир, момче! Съболезнования за родителите.Много нелепа смърт...

7

до 15

преди 11 години

абсолютно си прав !! то не беше изкуствена паника, то не беше репортажи, то не беше чудо !! Трус под 7 няма нито да срине къща, нито да убие някого ! И какво като падне телевизора на пода ? Чудо голямо

6

Бухала

преди 11 години

Наистина, доста нелеп инцидент. :( Горкото момче, да не говорим за родителите. Мойте сълебознования.

5

Анонимен

преди 11 години

Благодарение на медиите! Нали трябва да се всява паника, страх, екшън - за да може народа да ги гледа, за да може те да си продават рекламата! Колко простотии се изписаха и колко идиотщини се изговориха за тези земетресения. В Япония всеки ден тръска - да са измрели половината, ако ги зомбираха българските медии. 4,5 по Рихтер и да умират хора от инфаркт (и то млади)! Смях! Същото е и с прогнозите на времето! Трябва да се драматизира, да се внушава, че нещо изключително става, само ги гледайте!

4

Анонимен

преди 11 години

Бог да го прости!

3

Анонимен

преди 11 години

браво!

2

Оп-са

преди 11 години

Коментара ми беше номер 5! Там пишех, че ще избия зъбите на всеки, който се подиграва със смъртта на горкото момче! тук виждаме кой се подиграва! Но не разбирам защо беше изтрит, а грубите подигравки с момчето стоят?