60

Анонимен

преди 11 години

Не обвинявайте Цветанов за объркания словоред. Знаете ли колко е трудно да говориш правилно когато ти се иска да попържаш всички *** наред?

59

Жоро

преди 11 години

абе шишо, що за глупости "не съм ти фен , ама те подкрепям", защо не тръгна да дири сметка на семейната приятелка , а се настърви срещу тая Тодорова?Аз също не съм фен на Тодорова , но ми се струва ,че колкото е у кафяво едната , толкова и другата , само че едната слуша , а другата не!

58

аноним

преди 11 години

аз не но които доживее още 20 год. ще доиде пак комунизма но ако застанат чисти и честни хора ще е добре като ония дето крадяха по един два чувала жито за животните А не като тия по няколко хотела фабрики ресторанти и др. запомнете го това.....................

57

Анонимен

преди 11 години

Човек достоен за най-тъжната човешка емоция - съжаление. Така бих реагирал, ако умствено-недоразвития *** на снимката си беше останал учителка по физическо (да не го квалифицирам с думата за женски полов орган, така добре пасваща на изявите и характера му). За съжаление всичко е възможно в държавата на абсурдите. Включително и това, да ни управляват хора с интелект и визия, добре познати от животинското и растителните царства - тиква (Б.Б.), *** (Цв.Цв.), хипопотам (И.Ф.), прасе(Ц.Ц.)...

56

шишо

преди 11 години

Цветанов не съм ти фен, защото не си ми симпатичен. Но в случая със съдийката, те подкрепям безусловно. Няма значение дали е политическо или не обвинението. Важното е всеки човек заемащ такава длъжност да си изпълнява задълженията. Който не може да ги изпълнява, назвисимо дали поради обективни или субективни причини да напуска.

55

Анонимен

преди 11 години

По-т*п от полицай нема!

54

rumen.nikolov.944

преди 11 години

до 65, Ти сериозно ли? МВР са изпълнили критериите за членство в Шенген? Ха-аха, айде бе! Европейците трябва да се луди, ако ни допуснат в Шенген в следващите 5 години..Добре, че някакви закони ги задължават и искат или не - ние ще влезнем по-рано там :)

53

rumen.nikolov.944

преди 11 години

какво ми пука изобщо за Цвъки? Той си има апартаменчета и го боли фара...Пука ми за българския народ, който вече наистина е сам срещу всички и за произволията на това правителство! Затова искам референдум за АЕЦ ''Белене'' и по всички национални въпроси и искам моят глас да бъде чут!

52

gogo

преди 11 години

Голям гаф на Цецо. Това е повод за оставка на Министъра.Бойко също се *** като каза, че това уволнение е провокация на ВСС с цел да се опетни правителството.Това също е повод за оставка.Май пак зорлем ще изберем БСП на следващите избори. Жалко.

51

chach

преди 11 години

tova e kraia na gerb.sds zapochnaxa po sa6tia nachin.nai golemia vinovnik za sastoianieto na bg e sretan iosich,che ne si svar6i rabotata.

50

тъп и прост

преди 11 години

Чудя се - дали ще бъде във ВИП килия или ще е в обща такава - как ще му се радват вътре !!!

49

Димитър

преди 11 години

Прав сте, Василев (39)! Не само, че им направи кампаниите, ами така ги направи, че да спечелят (ако сте забравили, на тези избори имаше най-много сигнали за нарушения и се оказа, че нито един не е верен!)

48

до 53

преди 11 години

Да - ще ни е, а то колко още милиционери като него си въртят игричките!

47

Алекс2

преди 11 години

Цецо, май ще издуха и Боце и Плевнята...всички мислещи българи зад Цветанов...а критиците му нека се надяват доктора от Курило да им напълни басейна с вода ,може и хидроинжинера с широките *** от ДПС

46

Жорката

преди 11 години

ъ! Цветанов бил лидер на Герб! пък аз си мислех, че лидърт на герб се казва Бойко борисов ,каков заблуждение само....

45

Анонимен

преди 11 години

Ще ви се да е сам.

44

chach

преди 11 години

advokatite zaslujavat po -lo6a uchast.te sa nedosegaemi.te sa nad mafiata.

43

Потен и Бесен

преди 11 години

Милия Той,остана самичък с гербер в ръчичка разхождайки се в 6-те си апартамента завалията! Дали усеща че им се вижда края? Сигурен съм :)))

42

Анонимен

преди 11 години

по скоро е задникът

41

penqo

преди 11 години

Цветанов е прав за съдия ТОДОРОВА.Била затрупана с дела.Каква е заплатата на съдия Тодорова?След като е толкова натоваре с дела кога има време да преподава.Айде стига са ни правили на балъци.Като не може да се справя да напусни да стани преподавател.Да ама нещо я спира.Акакво ли може да е то освен пари.