59

Анонимен

преди 11 години

не мога да повярвам, че има ***, които да ги защитават тия. дори записите им по телевизията чухме. трябваше и на това дело да му сложат съдии от чужбина, да видим тогава червените клакьори коя песен щяха да пеят във форума. много правилно направиха - за знакови дела съдии от чужбина

58

da kaja

преди 11 години

I KVO IMAME NAKRAIA? EDNOTRUPCHE NA JIVO RODENO DETE i OPRAVDATELNA PRISADA. E V A L A. I STIGA S TEZI NAPADKI PO MVR SHEFA, POCHTI VSICHKI V FORUMA IMAT PRESTAPNO PODEAZNANIE< KATO VI CHETA . AKO IMA PRESTAPLENIE, TREBVA DA IMA NAKAZANIE , DA SI MISLIL PREDI. YADOSAHTE ME

57

Анонимен

преди 11 години

Цецо защо не прочете разговора между бащата на булката и свекъра, когато я спазаряваха на пазара за *** булки/малолетни/ в Сливен?.Цецо не се прави че нямаш този материал. Дай да чуем как в 21-век в центъра на Европа се продават малки момичета за секс-робини на пълнолетни мъже. Не ми казвай, че *** после ще е самотна майка. Направо си е секс-робиня. Мама педофилите ще те избират. Герб нещастен.

56

преди 11 години

Докторите работят за жълти стотинки.Конфекция им плащат - конфекция работят.

55

Анонимен

преди 11 години

Не беше дете, а аборт. И не всичко е политика. Аман от калпави пиари. Не искаха да плащат пари за здравеопазване и си измиха ръцете с някакъв аборт. Цвинокио

54

Анонимен

преди 11 години

И защо никой от лекарите не отрече да е казвал такова нещо ?

53

Анонимен

преди 11 години

Когато от нещастието правиш политика - резултатите са плачевниСега да видим защо съдът не заседава по записите на Министър председателя с митничаря Танов или пък по някаквите СМС-и или друго. Значи Бойко може да говори каквото си иска, а докторите - не. И съдът като съди по закон, а не по слухове - става лош. Ами лошо е Цецо- ти си фамилно обременен и не ги разбираш тия работи с демократичните процеси. Нямаш домашното възпитание.

52

Анонимен

преди 11 години

Цецо не е комунист, той е Сталинист. Другарят Сталин също беше компетентен по всички въпроси. Хиляди трудове изписа.

51

Nabuco

преди 11 години

Цвинокио май ще уволнява още съдии!

50

Анонимен

преди 11 години

Аз пък мисля , че записите са били автентични .Това би трябвало да е доказано с експертиза още в началото на процеса . Те затова си траят и чакат . Ако мен някой тръгне да ме съди с фалшиви записи, още на момента ще заведа дело за клевета . Те защо не са го направили ?!

49

ддсдс

преди 11 години

Истината е че това дете сега е при Бога а тези *** лекар ще идат в ада ако не се покаят и не идат доброволно в затвора

48

Анонимен

преди 11 години

Повечето български доктори са отчаяно алчни ***,готови на всичко за пари !

47

Спукан маркуч

преди 11 години

Ако оправдателните присъди влязат в сила след изчерпване на всички взъможности за обжалване, на тъпунгера Ал Бънди трябва да се повдигне обвинение за набеждаване в престъпление, изречено от трибуната на Парламента. Този път няма да има измъкване за този ***!

46

Svilen75

преди 11 години

Кой е очаквал друго??? И не заради корумпирания български съд, защото в случая се произнася единствената възможна присъда - оправдателната. Целия този цирк беше поредната интрига в комунистически стил. В момент, когато правителството си беше нарочило лекарите за враг номер 1 (а за едно комунистическо правителство най-важното е да има враг за пред народа), Цветанката организира активно милиционерско мероприятие при първия възможен случай. Само, че са толкова калпави, че и него не можаха да организират като хората ... милиционерска му работа. После трябваше да скалъпят някакви обвинения. И за пред *** си избиратели е най-лесно да се оправдават с корумпираните съдии.

45

tralala

преди 11 години

Случайно ли е съвпадението на фамилиите на Катя Гецова със шефа на търновската МБАЛ ?

44

до 43

преди 11 години

Относно записите - преди 15 години дъщерята на Над Кинг Кол записа дует с баща си, нищо че той беше починал много преди това. Така че на запис могат да ти покажат всичко. Особено хора със 100 милиона бюджет за записи!

43

345

преди 11 години

"Габровският окръжен съд призна за невинни..."Да обаче пациентите не са ги признали за невинни.Не важи присъдата на съда ами присъдата на пациентите.Има ли пациенти които биха се доверили на тия лекари.

42

Д-р Хаусов

преди 11 години

Уважаеми списуватели на този сайт. Във Ваша полза ще бъде или да се образовате правно на популяно ниво, или да ползвате услугите на юристи когато публикувате материали от правната сфера. Присъди по делото с лекарите от ГО има и те са ОПРАВДАТЕЛНИ!! Заглавието на коментирания материал подсказва недвуснмислено пълното отсъствие на правна култура у Вас! Ако сред коментиращите тук е напълно допустимо да се срещат *** и илитерати, това не означава, че трябва да им подражавате. Сори!

41

Грозната ИСТИНА!

преди 11 години

Лекарите никого няма да осъдят за несправедливото обвинение! Те ще бъдат или вече са сплашени по всички правила на играта!ЦвЦв няма да получи дори негативен дивидент за рейтинга - той вече е недосегаем или поне почти!Дори и ГЕРБ да падне от власт, никой няма да търси отговорност от ЦвЦв - такава е желязната негласна договорка между всички, абсолютно всички играчи на политическата сцена!

40

Spravedlivost!

преди 11 години

Spravedliva i o4akvana prisada!!!