133

малеееееее

преди 11 години

тая *** или е яла повече боб с пръжки или е от туршията ???егати взела 10 000 лв тука ни занимавате с глупости той пенгелеза отраши наркодилърите по морето и си строят хотели супер хотели и некви небостъргачи без ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ!!

132

rokambol

преди 11 години

е това сте вие българите мошенници крадци продажници корумпирани и още много ние *** сме нищо сравнение с вас

131

Анонимен

преди 11 години

Веднага да съди България в Хага за нарушаване на човешкото право да взима подкуп и решава дела според собствената си съвест и избор..абе смях, ама няма да се изненадам.. гарван гарвана око не вади. независимите съдии.. пфф

130

Анонимен

преди 11 години

Това ще е винаги дереджето в бугаристан, докато управляват комунисти

129

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се направи протест пред Съдебна палата във Варна, както пред общината.

128

Анонимен

преди 11 години

А парите и златото от заплати ли са .Върнахте ли и ги вече ,че да има стотинки за почивка на Бахамите Ако аз не успея да докажа 1000 лева доход луд ще ме направят а тук пак милване и галене .Българския съд ---по голямо чудо и от Тунгуският метеорит

127

Анонимен

преди 11 години

Тук цялата държава е условна

126

в затвора

преди 11 години

За да има някаква справедливост тази трябва да бъде лишена от права да упражнява професията си и да бъде осъдена като редови гражданин на затвор и на отнемане на откритите и недекларирани пари.Не може съдии да не спазват законите на държавата и техни колеги да ги съдят условно за престъпления за които редовият българин лежи в затвор.Срамно е.Нечестно е.Показва уродливостта на системата

125

Анонимен

преди 11 години

Значи е постановка това , че са я хванали в момента на получаване на подкупа ! Той може и да е уведомил полицията, защото са скъсали , но просто е знаел как работи схемата , как може да я подхлъзне и го е използвал. Това , че любовникът й я е издал прави ли престъплението по-малко престъпление ?! В тази държава на никого не може да се разчита ! Едната бави делата / в това число и за изнасилване на деца / до изтичане на давност , а другата направо си решава в полза на плащащия , но и двете са жертва на заговори и уволнението им не решавало проблема ! Направо всички трябва да изметат оттам !

124

Абсурдистан

преди 11 години

Дааа, за подкуп съдии не се уволняват! Само за несъгласие с Цв.Цв.

123

Анонимен

преди 11 години

ало, четете до края най важното е там, Той заяви, че е бил принуден да напише лъжлив сигнал срещу Цветкова. Иначе баща му - бизнесменът Стефан Стефанов, щял да бъде задържан.на кой са това методите на работа на бсп или герб.

122

Анонимен

преди 11 години

Няма ли някъв вариант всички дела за България да минават през Страсбург?! Писна ми, преяждат не само с луканка!!!

121

Анонимен

преди 11 години

Ако аз открадна една кокошка сигорно ще ми дадат 2 години затвор. За кокошка няма прошка , както се пее в една песен

120

Анонимен

преди 11 години

НАГЛИ , НАГЛИ, ПО-НАГЛИ , НАЙ- НАГЛИ

119

до 120

преди 11 години

ами тя е махната по време на тройната коалиция-а вашите си я пускат,след 3 години шматкане-вместо да е в пандиза-тя къде е?

118

гацо

преди 11 години

ако аз дам на полицай 50 лв. и ме хванат знаете какво ще последва.а тая пикла взела 10 000 лв и накрая нищо.егати правосъдието,егати и държавата.

117

Съдебна реформа

преди 11 години

На 1-ва инстанция 3г. условна,следва обжалване и на 2-ра боб с яхния,пак обжалване и на 3-та свинско бон филе,димек напълно оправдана и готова за нови подвизи във вземането на подаръци в зелено.За съжалени 23г. такава ни е цялата правораздавателна а и всякаква друга система,именно затова ни имат за *** на Европа а някой се сърдеха на шедьовъра на чешкия импресионист...

116

за съдиите

преди 11 години

Заслужават всичките разстрел...като мръсни ***...каквито де факто са.

115

Анонимен

преди 11 години

Адвокатската колегия няма ли пак да скочи в защита и на тази корумпирана ***, както направи при уволнението на Тодорова?

114

Еlektra

преди 11 години

Нищо ново на правосъдната сцена в България. Крадеш ,плащаш и няма присъда. Хвала на всички български съдии!!! Все така всеотдайно да работите за прогледналата Темида и за собствените си джобове!