126

153

преди 11 години

Ами аз като ти казвам, че си болшевик :))) и то *** болшевик :))). Ами то протести имаше и като Душана Здравкова и онази другата си подадоха оставките. И тогава каузата беше къде, къде по-справедлива, защото и двете бяха от читавите съдии, за разлика от тази. Но добре, разбрах те - значи за това, че е пуснала на свобода 7 изнасилвачи от недоглеждане и същите тия са извършили още 43 престъпления за теб си е направо геройство и трябва да и дадат медал, щото не си е свършила работата. Хвала :)))

125

до 152

преди 11 години

Ама само дето ще са нашите от статуквото хора избраните делегати!

124

до 152

преди 11 години

Ми и сега е същото бре на 5 съдии един делегат нали пак от София Варна и Пловдив ще са най-много делегатите!

123

до 150

преди 11 години

Не съм видял протестиращи в подкрепа на решението на ВСС, а видях доста протестиращи съдии от 21 години насам не са го правили! Явно справедливостта май е в полза на Тодорова а не на теб

122

149

преди 11 години

Ами как да разбереш като освен ядене се иска и акъл :))). Междо другото що не ми посочиш някоя конкретна държава от ЕС, където да е тъй? :))) Давам *** и последен пример: Съдийте в СРС, СГС, САС,СОС са почти половината от съдийте в България. Ако те гласуват при твоята система във ВСС естествено ще преобладават съдии от Софийските съдилища, евентуално Варненски и Пловдивски, за сметка на представителството на другите градове и области. Е поради тази причина тежестта на гласовете ще е различна и предлаганата от теб и твоята приятелка Мирославка система се характеризира като болшевишка :))). Що е естествено се сещай сам - джокер има две причини. Впрочем недостатъците на точно този модел се нищи и при парламентарните избори, ама това е друга бира.

121

Вашта ма.. недо...

преди 11 години

Крайно време е това гнездо на оси, това свърталище на нагли *** да бъде разбутано!! Я да ги питам тия "съдии", като 22 години съдят "в името на Народа", защо Народа НЕ одобрява работата им?????Да се махат!! Пълна чистка, поне 70% - АУТ!!! Ще дойдат други на тяхно място, НЕ СА НЕСМЕНЯЕМИ!!!!

120

146

преди 11 години

Е сега кво да се прави брат. Така съм устроен и предпочитам когато един безкрайно излишен и корумпиран орган, какъвто е ВСС, все пак независимо от причината вземе и едно правилно решение да го отбележа, вместо да рева, че горкичката Мирославка, заради която един куп бандити са на свобода, е ама много несправедливо уволнена, щото не е спазена еди коя си точка от някоя вътрешна наредба на СГС или СРС :))). А иначе на тази и е малко, много нейни колеги искат и лишаване от права за определен срок.

119

до 147

преди 11 години

Нещо не разбрах - каква равна тежест на гласовете? Искаш да кажеш, че някой съдия има по-голяма тежест гласът му от друг съдия? Нещо демокрацията я разбираш погрешно а да сравняваш Америка с Европа е повече от неуместно, демокрация в САЩ не съществува!

118

144

преди 11 години

Виж неимоверно досаден си :)))). Поне чети какво ти пише някой и тогава задавай *** въпросчета :))). Що не вземеш да питаш Хамериканците що не се бонтуват и що президента им се избира от делегати? Все тая е умчо, все тая. Да не говорим, че един от съществените пороци на мъдрото предложение на твойте Ора е, че се нарушава един основен демократичен принцип - равна тежест на гласовете. Всъщност ти си бая назад в тая материя и болшевизЪма ти се вижда много демократично нещо :)))

117

ВЪЗМУТЕН БЪЛГАРИН

преди 11 години

Кабинета Борисов получи задача да замаже наЦВЪканото от Tzv. Tzv.Всичко ще си дойде на мястото у нас когато изметем ГЕРБ от властта.Случаят "Мирослава Тодорова" не може да остане закрит, призна Диана Ковачева - иска да каже приктит.Крайно време е бившият служител на ДС и учител по физкултура да освободи заеманата служба в държавата и да стане клиент на обичаната от него съдебна система. Ако мисли че ще му се размине за апартаменчетата се лъже.ОСТАВКА ЗА ГЕРБ И ИДЕОЛГА TZV.TZV.!

116

до 143

преди 11 години

Явно досега не сте ги правили тези магарии, ама какво да очаква човек от защитници на ВСС, само поръчкови наказания и фалшификации

115

до 142

преди 11 години

Ако имаме 1 делегат на 5 съдии какво се променя според теб ОГРАМОТИТЕЛЮ? НЕ Е ЛИ ПРЕКИЯ ИЗБОР ВИСША ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ? НЕ КАЗХА ЛИ 5 ПЪТИ АБЕ 5 ПЪТИИИИ БРЕ ОТ ЕВРОПА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПРЯК ИЗБОР НА ВСС? ТИ МИ ГОВОРИШ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ

114

141

преди 11 години

Хи-хи-хи много си гениален :))). Що ли не ми се занимава с детски историики :))). Айде едно уроче за минусчетата и плюсчетата тук :))). Стъпка едно от главната страница отваряш примерно десет прозорчета със статията и коментарите. После във всяко прозорче слагаш плюс или минус по желание. След последното правиш рифреш на страницата и хоп имаш си колкото минусчета и плюсчета искаш :))). Що си мислиш, че другите са по-*** от теб при положение, че това е невъзможно :)))

113

136

преди 11 години

Когато става въпрос за избор затворен само в сферата на съдиите от различните съдилища (повечето членове на казионния ССБ) става дума за самоизбиране например :))). Илюстрирам с *** пример - другаря Светлин Михайлов, член на ССБ и бивш председател на СГС предлага и осигурява присъствието на подопечната си Костадинка Наумова за член на ВСС. Същата е избрана от съдийската квота, въпреки че срещу нея в този момент вървят десетки проверки за незаконно прехвърляне на фирми и т.н (за една част от далаверите, както и тия на Паликарова и още куп от Търгоското отделение на СГС има матрЯл бол). Разбира се човека не се свени да сподели, че я подкрепя, щото утре ВСС пък ще трябва пак да избира председател на СГС и тя ще го предложи него :))) Е, слава богу той до нов мандат не се добра, ама това е т.н. от теб "пряк избор" :))). А що е пряк избор на магистрати и има ли почва у нас може да почетеш из нета. Няма да играя ролята на ограмотител :)))

112

до 137

преди 11 години

Явно по минусите които получаваш не е точно както е в твоята глава!

111

до 137

преди 11 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ОТГОВАРЯТЕ НА ЕДИН ДРАСКАЧ ГЕРБАДЖИЯ, ПОДКРЕПЯЩ ВСС, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НАД 300 СЪДИИ СА ЗАСТАНАЛИ ЗАД ТОДОРОВА И ОЩЕ НАЙ-МАЛКО 1000 СА Я ПОДКРЕПИЛИ С ПОДПИСКИ? ЕДИН ДРАСКАЧ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО НА СЪДИИСКАТА ГИЛДИЯ!

110

до 134

преди 11 години

Много си зле човек! Става въпрос за пряк избор на ВСС от магистратите( съдии, прокурори, следователи) ВСС и ССБ са 2 много различни неща

109

130

преди 11 години

Виж кво просто същество, това че ти и още няколко тъпира, опитващи се да създадат впечатление за многобройност ревете за някаква, която е спомогнала определени хора да отърват отговорността за тежки престъпления си е твой проблем. Като у вас дойдат седем бандита, приберат ти париците и изнасилят дъщерите ти и делото ти отиде при някоя друга Мирослава (а то има бая) едва ли ще мислиш, че толкова несправедливо са я уволнили. Тази е една от многото за уволнение.

108

до 134

преди 11 години

как според теб могат да се самоизбират ССБ? Като в ВСС има освен съдии и прокурори и следователи? Правиш ли връзка с главния мозък? Потърси в нета и ще видиш за предложението им нямам намерение да пускам линкове тук

107

Лелее

преди 11 години

Тая *** в деня на уволниението беше толкова доволна и непрекъснато повтаряше, че не може да се меси и коментира работата на ВСС, и още на следващия ден, след като Премиерът -Слънце каза, че това е провокация, изведнъж се обърна на 180 градуса... А докладът очевидно е убийствен, щом като Тиквата вече втори път ходи да се моли... Чудно как ли си приказват с Ромпоя и Барозу. :-D