97

ехаа

преди 11 години

Аз лично подкрепям Премиера Борисов.Всички критикуват нашия съд защото оставя престъпниците на свобода последните 20 г. и сега имаме висш съдия уволнен.Народа е радостен попитайте го.В новия доклад от ЕС щяло да се спомене за записа със М.Бирата ами ок ама от него нямаше ефект защото си го провериха и го наказаха даже.Щели да ни забавят влизането във шенген ами пак добре по трудно ще влизат нелегалните емиг.в страната ни.защото има граница в момента.Борисов не е перфектен ама няма алтернатива.

96

до гуша ни дойде от

преди 11 години

Преди имаше лаф: кат дърва, кат ***, кат дърва, кат ***!Сега вече трябва да е кат дърва, кат ***, кат дърва, кат магистрати, кат дърва ......И клечка кибрит!

95

до 112

преди 11 години

Да,преди да я обесят ,трябва да я е*ат седмината бандити 24 часа,за които не е намерилаоснователна причина за да ги осъди.

94

Анонимен

преди 11 години

Наближава времето на тричленките от Чрезвичайная Комисия / ЧК/, дотам стигнахме!И тая ЧК преди да почне кримиалите, щя започне от ''магистратите''!Но преди да ги беси ще ги е*е!

93

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ГО УВОЛНЯВАТ!

92

Калинчо Малинчо

преди 11 години

кой е зелен бе дедо? Зададох ти въпрос , от къде нашите съдии са бъкани с пари и апетитни имоти поморето?Отгово ри ми и тогава ми се прави на интересен.Може да не се дават лично но винаги ще се намери посредник с картинки ли да ти обяснявам или нарочно се правиш на луд?

91

дедо Ваньо

преди 11 години

Калинчо ,Калинчо дедовото...ако баба ти беше мъжка и теб немаше да те има на този свят,много си зелен още мойто м'че.*** нищо де,се некога че узрееш. :))))))))апропо...ако беше милионер...едва ли щеше си губиш времето тук ! ;)тъй че ако-то...го остави за едно по специално место . :)))))

90

qwer

преди 11 години

Абе Днес.бг. защо триете свестни коментарии бе,имаше истини които ги скрихте веднага,стига с тоя ленинизъм бе вашта мамка некадърна.

89

Калинчо

преди 11 години

Как да нема бе дедо Ваньо, няма невъзможни неща аз ако съм милионер и искам да си цакам 200 000/300 000 на някой съдия за да ме оправдае дали няма да намеря начин а?Или ще оставя всичко на адвокатите.....А тия имоти и пари съдиите от къде ги имат? Едвали само от бонуси.

88

Пенчо

преди 11 години

Кви сакове бе, кви съдии? Егати цирка.....

87

дедо Ваньо

преди 11 години

Точно САК да не ми се прави на ощипана госпожица,нема как съдийка да вземе парите директно от престъпник и всички знаят това,а именно че парите минават през адвокатите !Всичките са в 1 кюп,барабар с цялата правозащитна система/ако може въобще така да се нарече/,всичките са *** до козирката !

86

джона

преди 11 години

Като й гледам мазната мутра на тази, мисля че работата не й е да е съдия

85

Анонимен

преди 11 години

Съдопроизводството в България има много кусури, но точно тази е неудобна и отстраняването и е по-скоро акт за показване на мускули, отколкото добре премерен ход за оздравяване на системата. Много по-силен обществен отзвук има делото, заведено от нея срещу Цветанов. В този случай някой е решил да се подмаже, а предизвика обществен скандал излизащ извън рамките на страната. Пенгезов ли не е за уволнение? А скандалът с дъщеря му? А скандалната семейна приятелка Янева? С 40 забавени дела?

84

Филип

преди 11 години

Корумпираната съдийка която бави дела на мутри за отвличания на хора била неправилно уволнена. Ами естествено че мафиотския адвокатски съюз и мафиотския съюз на корумпираните съдии ще е против. Но защо правителството се изплаши и клекна пред съдийската мафия - така стои въпроса!

83

до 79

преди 11 години

По-*** коментар не съм чел. Тук не става въпрос за защита на конкретната съдийка, а за несъгласие с кадровика Цв. Цветанов. Неговата близка дружка Янева също има забавени дела, но никой не я наказва, просто ГЕРБ искат да възседнат съда, за да не може после да се търси отговорност за 6-те апартамента или за онзи тел. разговор на ББ за подкрепа на онзи - Бирата.

82

Жоро

преди 11 години

По-леко бре, г-н ***! Сигурно току що си се събудил и си размахал баданарката! Мирослава няма да те направи заместник шеф на ССБ! Ти си един послушко и нищо повече!

81

Леле Боже - до к.94

преди 11 години

Ами тя е така, тази връзка: Адвокати защитават съдиите, та после съдиите да опарвдават доверениците на адвокатите! Нали четете: Доковска и Лулчева защитават М.Тодорова, а дали пък съдийката сетне няма да се "отблагодари" за услугата по подходящ начин?!

80

Народа

преди 11 години

Аве ей!! Една мързелива *** беше изгонена, и всички уплашени за собствените си постове тръгнаха да я бранят!! Май ВСИЧКИ съдии трябва ДА СЕ СМЕНЯТ!!!!

79

до в. Капитал

преди 11 години

За мотивите на Капитал и ИЗДАТЕЛИТЕ му да търсят 'под вола теле' също 'нищо лично', нали?Иначе по същество: от напъна на вестника следват две неща - много повече съдии трябва да бъдат уволнени и това, че не са УВОЛНЕНИ не прави Тодорова по-непорочна!Добър, но твърде закъснял прецедент!Всички боклучета ще имат едно наум занапред!Ако аз не си върша дори само месец работата ще бъда УВОЛНЕН!Ако съдията 4 години не си върши работата... било дребно нарушение?!

78

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че хората мразят съдиите! А престъпниците ги одобряват! Що така бе, Миме???