48

до 61

преди 11 години

Не,не разбрах идиоте, защото вие разбирачите тук цял ден бълвахте хипотезите си за евентуалната му смърт. Нали беше от антидепресанти с алкохол? Или се обърках нещо? Колко *** казваха че е от антидепресанти?Мисълта ми беше че предполагате без да знаете от какво е умрял. И най-важното, коката не е причина да наричате великият Силвестър ***, само заради това че страдал по сина си наркоман,както се оказа. И *** е че не разбрахте,че ЗА Силвестър Сталоун и неговите бащини чувства е статията

47

до 48

преди 11 години

Вече съобщиха, че е умрял от свръхдоза. Да кажеш, че някой разглезеняк който никога не е бил лишаван от нищо в живота е умрял от свръхдоза без официално потвърдждение, не е злоба а най-логичното обяснение! Не ми трийте коментара. Това е самата истина. Всички заблудени начело с номер 48 си поръсете главата с пепел. А че Слай е голям няма две мнения по въпроса.

46

neizvestna

преди 11 години

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА СИЛВЕСТЪР

45

Анонимен

преди 11 години

Журналистни, поправете си грешката. Не най-големото, а най-голямото е правилно. Вместо вие да сте ни е еталон за подражание, то се указва, че читателите ви поправят.

44

Анонимен

преди 11 години

Няма вече такива ХАРИЗМАТИЧНИ личности в Холивуд като Бат Слай, Бат Арни, Ал Пачино и Робърт Де Ниро. Четиримата са от от друга планета. Никой не може да изиграе "Рамбо" като Силвестър, никой "Терминатор" като Арнолд, никой "Усещане за жена" като Ал Пачино, никой "Имало едно време в Америка" като чичо Де Ниро.

43

нона

преди 11 години

толкова тъжно - хубаво момче RIP

42

Гошо Тъпото

преди 11 години

Помня преди години,по време на снимките на "Катерачът",на който Сталоун е и...режисьор,съобщиха новината че крадец е разбил касата и е откраднал няколко милиона от бюджета на филма.При тази новина,Силвестър е бил на снимачната площадка и само е махнал с ръка,като е успокоил администраторите,че това не е...проблем.Голям човек е...той и заслужава нашата морална подкрепа.Дано се разбере...причината за трагичната смърт на сина му и ако има...умисъл,виновните да бъдат открити и получат възмездие.

41

аз

преди 11 години

мир на душата му и нека бог да е със слаи няма по ужасно нещо от това

40

Тоби

преди 11 години

АВТОРА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ЗА РАЗСТРЕЛ! НЕ ПРОУМЯВАМ КАКВИ ХОРА ДОПУСКАТЕ ДА ПИШАТ В САЙТА ВИ?! КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА *** НЕГРАМОТНИ ДРАСКАЧИ НА СТАТИИ ТУК????

39

Анонимен

преди 11 години

Като има милиони, значи е на антидепресанти или взима кока задължително според овчия народ тук...и така му се падало като не знаел какво да прави парите си.Вие сте *** бе!А в една държава повечето народ като е ***, то чакайте да се оправим.Скапани нещастници!Мъчно ми е за Великият бат Слай. Има огромно добродушно сърце и нека тази загуба не го съсипе наистина.

38

...

преди 11 години

Като са най-големите злини, защо не спреш на родителите си хапчетата за кръвно например, и да ги оставиш на естествен подбор! Аман от първосигнални мозъци. На никое лекарство не пише да се взима като бонбонки когато ти кефне.

37

MORDEHAI

преди 11 години

Yavno malkia Rambo se e kachval na chereshata,inache na 36 godini ne se umira ei taka.

36

Речника

преди 11 години

Сейдж е най-големото му дете.... а най-маленкото му кое е...

35

afrikaneca

преди 11 години

na 4oveka my e po4inalo deteto,a niakakvi nenormalnici pi6at za milioni....4algaria ymira,za6toto nekvi idiotigi interesyva samo:ZLOBATA ,AL$NOSTTA i da sa prosti N1!!!!

34

afrikaneca

преди 11 години

R.I.P.!!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Ами предписват им ги,а те добичетата пият. Иначе водят яростна борба с пушенето!? И ходят на психоаналитик...

32

Тялото

преди 11 години

Тия американци кога ще разберат че антидепресантите и болкоуспокояващите които лапат като тик так са по-опасни и от хероина.

31

АЛАХ ШИШЕВИЧ

преди 11 години

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА СИЛВЕСТЪР,ТОВА Е УЖАСНА НОВИНА!

30

Джон Рамбо

преди 11 години

Съболезнования за Слай ! :((

29

Анонимен

преди 11 години

Ne moga da razbera zachto ima tolkova mnogo zlobni hora v Bg?Vsichki sme hora i imame chuvstva, nezavisimo dali sme bedni ili bogati>>>>>>