152

Анонимен

преди 11 години

Боко и Цоко! Догодина като ви набием шутовете на изборите и останете без каквато и да е държавна закрила, с удоволствие ще изчакаме момента, когато ще ви разстрелят - може и някъде на Аруба! Жалко само, че няма да мога да ви се изс.ра на гробовете, защото никой няма да ги знае - даже и близките ви!

151

Vesso

преди 11 години

Та тази е най-малко пръва сред съдийте.Естествено,че носи по-голяма отговорност.Ако тя си позволява забавяние не с 2или 3месеца,а цели 4 години и *** се отървават от правосъдие за какво говорим?Да има друг съдия с бездействието си да е"спасявал"извършители на такива тежки престъпления?Как може да сравняват случайте?Просто прочете интервюто на Младен Червеняков,бивш министър на правосъдието от БСП от февруари в 24часа.Подозирам,че и тя като Пенгезов ще спре да си вири носа и ще стане послушна.

150

Спукан маркуч

преди 11 години

Кой си ти бе тъпоъгълнико са даваш съвети на висшия орган на независима от тебе власт?! Защо не си озаптиш малоумния Ал Бънди, или с него си играете на "доброто" и "лошото" ченге? Ти хората за толкова прости ли ги възприемаш? И защо си мислиш, че това ще ти се размине, както се случи с опашатите ти лъжи и манипулациите на цялата съдебна система по случая с Мишо Бирата? Толкова си опротивял на нормалните хора в България, че ще ти се стъжни!!

149

Анонимен

преди 11 години

НАГЛИЯ ЛИЦЕМЕР БОКО ТИКВАТА СЕ ЗАСТЪПВА ЗА СЪДИЯ ТОДОРОВА, СЛЕД КАТО ЛИЧНО ТОЙ И АВЕРА МУ ЦЕЦО,СА НАТИСКАЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЧЛЕНОВЕ НА ВСС ЗА НЕЙНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ.И ПОНЕЖЕ ОСИРАНЕТО МУ БЕШЕ ТОТАЛНО И ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО ВЗЕ КОЛОСАЛНИ РАЗМЕРИ,И ПОНЕЖЕ НЕИСТОВО СЕ СТРАХУВА ЗА МУТРЕНСКАТА СИ КОЖА КОГАТО ГО ИЗРИТАМЕ ОТ ВЛАСТТА И ПОНЕЖЕ Е ДОЛЕН ДЕМАГОГ ДАДЕ ЗАДЕН, СЛЕД КАТО ЗАЕДНО С МИЛИЦИОНЕРА ЦЕЦО С АПАРТАМЕНТИТЕ ЗАПАЛИХА ДЪРЖАВАТА.

148

Анонимен

преди 11 години

Както е присъщо на всяка мутра , *** се чувства в свои води ,когато срещу него стои един чавек .Но когато под прозорците му се съберат повече от десетина , изпада в див ужас и паника ! За това се прави на доброто ченге и на добрия чичко,защото знае , че излезе ли от властта и от политиката ,жална му майка !

147

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 11 години

Това ще бъде вица на десетилетието - ББ призова независимите съдии и те послушно преразгледаха глупостите си и ги превърнаха в още по големи Бойковизми.

146

ГЕРБ управление

преди 11 години

"Премиерът Бойко Борисов призова ВСС да изслуша уволнената съдийка Мирослава Тодорова и след това да се вземе окончателно решение, съобщиха от пресслужбата на МС.""Междувременно правосъдният министър Диана Ковачева директно призова ВСС да намери начин да преразгледа решението, тъй като имало съмнения, че действа с двоен аршин."Днес са уволнили съдийка Мирослава Тодорова, а утре герберова съдийка.Естествено, че е провокация срещу ГЕРБ.

145

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

И тоя път бб с един куршум удари два заека:1. Въпреки,че целят този фарс е по негово настояване,сега ще влезе в ролята на "доброто ченге",което ще възстанови съдийката,т.е.-правдата ще възтържествува,благодарение на него.Тая сценка вече бе "разиграна" миналата седмица със Закона за горите.2.Този "жълт картон" е за назидание на всички съдебни магистрати и предупреждение към тях:"Който не ме слушка,няма да папка!"

144

Анонимен

преди 11 години

да живее кпсс-северна корея-герб

143

Пешо

преди 11 години

А кога ще махнем на тиквата тиквата?

142

Стареца от Банкя

преди 11 години

Бойко, а помниш ли полицейската акция с наименование "МИРОСЛАВА". За която Цецо Човката обясни, че е абревиатура. Ха ти поне кажи каква беше абревиатурата?

141

1234

преди 11 години

Ех Бойко, ех Винету, що се правиш на Света Вода ненапита!?Целият този цирк съвпада с евродоклада по правосъдната система, който е в динамика и може да бъде коригиран. Преди седмица вестниците писаха, че изкупителната жертва ще бъде главния прокурор, за да може Борисов да се изпъчи пред Брюксел. Явно от там са му набили обръчите, че главният е прекалено голяма мишена и премъдрите от щаба на ГЕРБ смениха агнеца.

140

Анонимен

преди 11 години

Тиквата никога няма да си подаде оставка. Ще реве като саранската мечка, но няма да напусне премиерството

139

Анонимен

преди 11 години

"Кучето скача според тоягата" ! Май че българина започна да се събужда, природозащитници, закон за гората, шистов газ АСТА, сега даже съдиите се дигнаха.

138

Анонимен

преди 11 години

Тия бандити се учат 3 години да управляват КЛЕТА България на гърба на бедния народеци пак не се научихаО С Т А В К А !

137

Анонимен

преди 11 години

ako Sesil razkaje detaili za geinatalite na Geianala sha ii povervam 4e e klecnala na mladini toia pedofil kato nekrofilka

136

Анонимен

преди 11 години

Бoйко,Бойко,не се прави на света вода НЕнапитаЦецо ти диктува всичко и ти го слувкаш ли слувкаш)) Защото така ти е изгодноОс*ахте се

135

Баба

преди 11 години

ЦЦ ИМАЛ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, А АПАРТАМЕНТИТЕ, А КЪДЕ МУ БЕШЕ ПОЗИЦИЯТА ПРЕДИ ТОВА?

134

Дражко

преди 11 години

А сега де......Изненада.

133

Мислещ

преди 11 години

Корупцията в съдебната система се поражда от МЕТОДА на решаване на делата.ИЗХОЖДА СЕ ОТ ПОРОЧНА СЪДЕБНА ПРАКТИКА ЗАОБИКАЛЯЩА НОРМАТА НА ЗАКОНА.Така съдиите "пишат" безнаказано свой закони нямащи нищо общо с тези които са ни вменени.ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОТОГАВА, ДОКАТО ГОСПОДАТА С ЧЕРНИТЕ ТОГИ НЕ ОСЪЗНАЯТ , ЧЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОНТРОЛ И СЪЩО СА НАКАЗУЕМИ !! За съжаление Цветанов се уплаши да застане в открит сблъсък с представителя на тази гилдия на която се опита да се противопостави