93

Анонимен

преди 11 години

Повечето ценни неща са чупливи и човек трябва да ги пази. Ако притежавах Самсунг телефон вероятно нямаше да се изказвам по форумите, щото като ме разберат каква ширпотреба съм си взел, а изказвам далновидни мнения, ще ме спукат от подигравки.

92

Анонимен

преди 11 години

Обърнете внимание на коментари 106 и 107. В 106 не се споменава никаква марка. Но от коментара 107 става ясно че Епъл привържениците са напълно наясно с чупливостта на продуктите си. Великденски яйца! Никой който притежава Самсунг няма да приеме че коментар 106 се отнася за него! И с пълно право ...

91

До 111

преди 11 години

Ти си овца! Независимо дали го осъзнаваш!

90

Анонимен

преди 11 години

Добре, че все пак има снизходителни разработчици, та да ви портнат някое от приложенията, излизащи за iOS, че иначе сте живи изгорели, милите. Вие сте ползватели на второразряден и нискокачествен продукт и като софтуер, и като хардуер и е добре да го знаете, затова съм толкова настоятелен. На тъпака е хубаво да му се напомня често колко е зле, иначе се получават изкриввявания като тези по-долу - илюзия за интелект и доминация.

89

Анонимен

преди 11 години

Смешен си ти, жалък неудачнико. Злобните ми коментари са провокирани от ***, които се опитват да изкарат епълските продукти чалгарски стоки с ниско качество. Подобни критики щяха да са валидни, ако идваха от хора които разбираха от качествена техника, а не от ползватели на корейски ***. Ние потребителите на Епъл сме обединени, защото марката ни сполотява, това НИКОй друг производител не може да го постигне. Айде скрий се и не се показвай от мишата си дупка, Андроид луузър такъв!!!

88

do 103

преди 11 години

Смешните ти "разсъждения" те правят зомби. Злобните ти коментари те правят зомби. Ограничените ти "постове" те правят зомби. Да си забелязал ползвателите на която и да е друга марка да говорят така за нея ? Не говоря само за смартфони или компютри. Изтървал си бил телефона 3 пъти, къде върху главата си ли ?Напекло те е слънцето май. Скапан тийн. Зомби си, а това че не го осъзнаваш не го прави по-малко истина.

87

Анонимен

преди 11 години

Защо е тази война? Прилича ми на битка на безмозъчни футболни фенове! Няма съмнение че и двете фирми си имат отлични постижения. Няма смисъл да се обиждаме!

86

Анонимен

преди 11 години

Не бъркай чупливостта с некачественост! По-долу писах, че 3 пъти съм си изтървал телефона и нищо му нямаше, а и недейте изкарва Самсунгите си нечупливи, дори вие не сте толкова ***, че да извъртате така нещата;)

85

Анонимен

преди 11 години

Много просто, телефонът е СГЛОБЕН в Китай, а не произведен, с изключение на някои от компонентите. Стъклото му например, заедно със стоманената рамка, се произвеждат в Кентъки.

84

Антонимен

преди 11 години

А ти ми обясни как един телефон с евтини части произведен от евтин производител в китай може да бъде качествен.

83

Анонимен

преди 11 години

Mickey, я ми обясни кое ме прави зомби? Това, че ползвам едни от най-висококачествените продукти, или това че ме отвращават китайските имитации???

82

Анонимен

преди 11 години

А ти имаш ли представа колко *** си, android lowlife?

81

Анонимен

преди 11 години

99,ти имаш ли представа колко смешен изглеждаш отстрани ?

80

Mickey

преди 11 години

@99Както винаги зомбитата пропускате смисъла !Не си зле(откачен) защото си с Айфон. А си зле защото си зомби!!!!И цял Свят ви е разбрал и си прави т..ак с вас, а по-хитрите ви цицат като за световното:-) :-) :-) Горната статия е един от примерите само,Както *** Кук ви нарече УНИКАЛНА ПОРОДА

79

Анонимен

преди 11 години

Мнеее, не е самодоволство, аз от живота си съм предоволен, но е адски неприятно да слушаш как очевидно тъпоглави хора казват на черното бяло. Мисля, че съм длъжен да ви обясня внимателно, и индивидуално на всеки един от вас, че Епъл са марка от клас в пъти по-голям от производителя на климатици и перални Самсунг. Не може да размахваш подобен телефон и да ми обясняваш аз колко съм зле, че съм бил с iPhone. Просто не става, пък и не изглежда добре отстрани подобно девиантно поведение ;)

78

аз до 94

преди 11 години

може да е защото си сляп ?!?

77

do 94

преди 11 години

прекаляваш вече, то бива самодоволство ама твоето е направо празноглавие

76

Mitko

преди 11 години

баце...тва е щото американците са ***;)

75

Анонимен

преди 11 години

Не съм видял човек с Андроид, който дори физически да изглежда нормално. Странно защо ли???

74

до 92

преди 11 години

А най-смешното е, че става въпрос точно за Iphone зомбита-***, които са си купили "новия" Iphone.