51

Българин

преди 11 години

Всички трябва да излезем на протест и направо да свалим правителството на борисов !!!Как може бе, всякакви арапи в Африка скочиха и наритаха диктаторите си, а ние сме като някакви мишки !!!Докога ще плащаме на любовницата на борисов, за да спечели още един милиард на наш гръб, докога ще плащаме сметките на *** ??? А, на тях им повишиха и помощите, защото токът, който НИЕ им плащаме, бил поскъпнал - по гнусна гавра на *** борисов не сме преживявали !!!

50

макето

преди 11 години

Днес с 13% утре с 30 до петилетка с 500 да живее демокрацията крадлива ура другари

49

AZ

преди 11 години

Всички трябва да се вдигнем на протест,а не да даваме акъл къде и как да протестираме.Всички-иначе сме сеирджии.

48

Бай Първан

преди 11 години

Кучетата си лаят, керванът си върви...Ако вместо 200 бяха 2 000 000 в цялата "държава", тогава тези *** едва ли щяха така да се държат.Роби, това сме ние. И затова ще ни мачкат както си поискат тези изверги.

47

se

преди 11 години

Не господа на грешно място протестирате.Протестирайте пред министерския съвет,президентсвото,шартиините централи.Те са взели решенията за създалата се ситуация.Тия ЕВН,ЕОН и така нататъка са котараци които пируват и си хапват мишките български.Те не са виновни.ВИНАТА Е НА ТЕЗИ КОЙТО ИМ ПОЗВОЛИХА ДА ГРАБЯАТ НАРОДА НИ.

46

Анонимен

преди 11 години

Българите са характерни с това, че се държат като кухи балканджииски ***. ЕВН не вдигат цените, та да протестират срещу тях а ДКЕВР нерде ямбол нерде стамбул.200 души хаха другите 6 милиона са съгласни с цените.

45

www

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН - ДА ВЗРИВИМ ОФИСИТЕ НА ЧЕЗ ЕОН И EVN И ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ..

44

Анонимен

преди 11 години

Е щом са само 200 души начи тока е ефтин...

43

И С Т И Н А Т А :

преди 11 години

Енергоразпределителните дружества са едни мафиотски структури в България.Абсолютно необосновано вдигат цените на тока и си плащат тлъсти комисионни на управляващите, за да не ги притесняват.После говорителят на високите цени Семерджиев излиза по телевизията и ни обяснява как трябвало да сме щастливи, че токът не скачал с 20 или 50%, а само с 15 % ...Робското племе, населяващото някогашните героични български земи си трае и се примирява, а на протест излизат само 200 от стотиците хиляди ...

42

Крис

преди 11 години

Ето пак българска му работа. Постоянно ревете , БСП нищо не правили като опозиция. Като организират някакъв протест , някъде (този в Пловдив не е от БСП) , почвате да ревете, електората на БСП пак се появи. Е, братя Българи има ли угодия при вас, я да си кажем?! Но както съм казвал и друг път, ние заслужаваме съдбата си , особено се уверявам в това като чета коментари , които не протестират против това увеличение, а дори го защитават , направо се ужасявам...

41

kap.LAKOV

преди 11 години

Koi ne skacha e cherven,koi ne skacha e cherven? Sega naskachahte li se vashta mama sinyo-pederaska? Svalyate rusnazite i slagaite Bai TODOR na tyahnoto myasto. Pri TODOR horata daje ne se zamislyaha kolko struva toka.

40

Анонимен

преди 11 години

Още 200 души протестирали. Само на тях да намалят тока, а нашия - да го увеличават, щом сме толкова "доволни", та не ни се ходи на протести

39

Еlektra

преди 11 години

Това сме ние! Само по форумите протестираме , а когато стане време да излезем на улицата си стоим в къщи пак пред компа. Доволни сме от състоянието си и от сега нататък не трябва да има негативни коментари по каквито и да е въпроси. Нито пък да хулем управляващите, защото явно работят така както ние искаме. Какво са 200 човека от стотици хилядите в този град. Процентно е нула. Успех!

38

Д-р Ливайн

преди 11 години

Ако бях на този протест щях да излекувам поне 200човека.

37

Шут в зъбите

преди 11 години

Енергото си го връща не пенсионерите за незаконните некролози по стълбовете им.

36

лупи

преди 11 години

Поредното доказателство за кофти материала. Увеличението на цените не идва от ЧЕЗ и EVN, а си идва от нашите хора - като Семерджиев. Същата щуротия е и при "еколозите". Заблудени хора.

35

Анонимен

преди 11 години

Боко съсипва ежеминутно България и си пълни джобовете с пачки.....нахален и мазен ***

34

Анонимен

преди 11 години

Аз работя в EVN, как може да се унижавате толкова не мога да повярвам.Колко много млади хора печелят хубави пари в тези компании.Срам ме е от вас!

33

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли, че преди 9-ти септември е имало общински електроразпределителни дружества. Сега всички пари излизат извън България и най-вероятно разни комисионни остават по джобовете на съвременни Киряк Стефчовци.

32

Младеж до Иван

преди 11 години

Студент съм и живея под наем.Работя и си плащам разходите сам.Разчитам на уменията и двете си ръце,защото родителите ми са безработни,заради същите тези пенсионери,дето са им оставили големите заводи в завещание.С такива марди като теб се срещам всеки ден,и всеки ден се убеждавам,че възрастните в България не заслужават уважение,пак казвам колкото и неетично да е.