27

до 31

преди 11 години

Ти от вас излизал ли си през живота си въобще??По тъпития ти коментар съдя ,че си някъв форумен ***...то иначе неможе да размишляваш така.......

26

до 31

преди 11 години

Ти в кой филм живееш ?

25

дф

преди 11 години

@29: ето кво бих направил аз: викане на полиция. констативен протокол, след това около 2-3 бона за делото, тоя който ме е ударил поне 2 години изкарва ефективно в пандиза. да се бие там с ***, все ми е тая.

24

VIJTE I TRAITE

преди 11 години

1. Секс скандал с Бойко Тенисистката Сесил Каратанчева: Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!Той: Гадно е! Не ми го побира умът!

23

11

преди 11 години

Половината от ръсещите тук акъл, говорят все едно, ако на тях някой им налети да ги бие в 3 ч. пред дискотеката, ще стоят, ще въздъхват смирено и докато ядат бой в главата, ще отправят една искрена молитва към Всевишния за здравето на нападателя си. ЩО ЗА ГЛУПОСТ ??? Идва някой и ти налита на бой. Имаш няколко начина да се защитиш и това да изтласкаш нападателя си е най-малко агресивния. И щото пишман-нападателя бил толкоз пиян, че като паднал се претрепал - нека вкараме НАПАДНАТИЯ до живот, а?

22

Анонимен

преди 11 години

чалга, биячи, силиконови , селяния /да ме прощават селяните/

21

Ангелин

преди 11 години

"Ниският жизнен стандарт и ужасяващата икономическа и криминална престъпност се дължат на съдебната система!!!" Цитат от КрасиЗа голямо съжаление, продължава геноцида над българският народ, точно по план "Ран-ът"... Уви!

20

@21

преди 11 години

"някое пияно *** ти скокне, ти го бушонираш 2 пъти, то вземе, че умре и вие искате за това 20 години."батка, и аз съм българин. по закон, ако "бушонираш" който и да било, си подсъден. дори този някой да е влязал с взлом в дома ти! че законите са шит - така е, дума няма - но трябва да се спазват за всички.

19

Анонимен

преди 11 години

Чалго-селянията не прощава.

18

краси

преди 11 години

какво значи "РЕГИСТРАЦИЯ""за кражба,хулиганство и притежание на наркотици???МВР и СЪДЪТ статистически център за регистрации са???Ако този *** беше осъден за кражбата,хулиганството и наркотиците нямаше да има един загубен млад живот!!!Всички съдии, следователи, прокурори ,дознатели са за стадиона и като ПИНОЧЕТ та,та,та,та....До един!!!Ниският жизнен стандарт и ужасяващата икономическа и криминална престъпност се дължат на съдебната система!!!

17

Анонимен

преди 11 години

И какво. Сега ще го пусне на свобода герберският съд както ония дето заклаха студента Балтов. Какво изобщо стана с тях? За последно бяха пуснати под "гаранция" и след това герберо-медиите нещо замълчаха? Според последните "версии" на Цвъко-милицията май се оказа че и тоя си беше се "самоубил" с ритници в гръб.

16

ined

преди 11 години

Голямо учене му удрят тея студенти. Цяла нощ учил, учил, учил докато в 3.35 не му се пръснала главата от учене.

15

ст. град

преди 11 години

А другото момче, пак от Гоце Делчев, което същата нощ беше убито.И то ли е блъснато при самоотбрана...от прозореца?

14

sdf

преди 11 години

"По думите им Борис Киряков започнал да се саморазправя с техния познат и замахнал да го удари, и за да се защити Л.Д. /23г./ го отблъснал и опонентът му паднал на земята, в следствие на което получил тежката травма, от която по-късно почина в болницата."Баси в БГ живота има толкова ниска цена... жално е.

13

anomimen

преди 11 години

E tozi nali nee *** akoe *** dase saberem i damy zapalim k6tata i motoristite 6teni potkrepyat

12

ББ

преди 11 години

При което , те усилено се опитваха да обедят че просто са ме бутнали и аз съм си ударил главата в камак , и завършихме с по 5000 лева на човек 14 човека са 70000 лева обещетение което ми платиха. Така че с етзи оправдания "БУТНАХ ГО И ПАДНА" някаде на село.

11

Анонимен

преди 11 години

Според мен трябва да бъдат приети поправки в Нак. кодекс, щом си регистриран за наркотици плюс нещо или нападение плюс нещо/например кражба/ в затвора директно за 10 години! Не може да си агресивен наркопласьор и хулиган и бияч и да си на улицата, разберете скъпи съдии и депутати!!!ТАКА ВИЕ ЗАСТРАШАВАТЕ НАШИЯ ЖИВОТ щом държите тези животни на улицата! От малък щом го тегли към насилие такъв ще си остане цял живот! Няма да стане примерен гражданин! ето примера какво става като нищо не се прави!

10

хаос

преди 11 години

Ако и разследването е така объркано, като статията - няма никаква логика.Естествено, че ще се опитат да изкарат мъртвия виновен.

9

ББ

преди 11 години

Аве айде моля ви се с тези падания и блъскания.Преди 4 години , почти аналогична случка ми се случи и на мен.50% от вината беше на моята компания 50% на останалата , просто не беше нужно да се стига до бой.Но все пак се стигна И какво се случи , ние (10тина момчета) се сбихме с други 12-15 момчета. При което ние удряхме и се защитавахме единствено с голи ръце. В последстиве аз излязох от тази схватка с 17 шева на главата и на уснтата ударен 3 пъти с желязна траба.

8

Анонимен

преди 11 години

Нито някой е длъжен да предвиди, че като отблъсне нападателя си с бутане, то последния ще си удари главата.