373

Анонимен

преди 11 години

Alo reporterite, zaglavieto vie opasno....ha ha ha ...Kuneva ne go vdiga, zashtoto e darta, lagliva i alchna zlatotarsachka !!!

372

do glupazite ot ndp

преди 11 години

do 439Bil lud, bil bolen, az pak ste glasuvam za Volen !!!!

371

ndp

преди 11 години

za nazional demokrati4nata partiq ste glasuvat vsi4ki razo4arovani ot psihoto Siderov

370

dolu mafiqta

преди 11 години

mafiqta gradi i manipulira nova troina koaliziq

369

Анонимен

преди 11 години

Важното е, че "новата римска империя" се изгражда. *** кой щели да изберат много важно.

368

Наблюдател

преди 11 години

Горе -доле идледването е вярно ,но само за Атака е доста голям процента.Мисля ,че са с 0.5%

367

storm

преди 11 години

Тия от НЦИОМ не са ли правителствена агенция ?

366

Анонимен

преди 11 години

Всеки да си помисли като работодател на политиците, какво да се промени към добро в държавата и съответно в живота му. Иначе, която и партия да спечели, работата ще върви все на по-зле. Те затова са измислени и партиите, за да разпиляват "енергията" на народа.

365

дф

преди 11 години

кунева го вдига, ха? бойко да се пази в гръб.

364

:))

преди 11 години

Колко много зор хвърлиха БСП по тези коментари тук, и пак не го дигат :)Явно слаби хейтъри са си наели .... Да питат Кунева откъде е намерила нейните и да се стягат :))))

363

KK

преди 11 години

Тройнатa коалиция се завръща 18+7,5+,6,5=32%, Доган пак ще се ухили - далавери, обръчи от кръгове, ново раздаване на порциите на властта и спрени еврофондове. Да ви е честита народе !!!

362

истината

преди 11 години

Мурмашка,страшно си права. НО, едно не мога да разбера,!!!Защо при Костов , който прееба цялата икономика на България, който се затрупа до гуша не с милиони , а с милиарди и отгоре на всичко е и *** ***, защо живеех , много по евтино и добре отколкото сега. Е наистина трябва да си много некадърен , да оплескаш така нешата.То не беше криза,не бяха оправдания и обвинения,не беше такова чудо. Три години ли дрямахте , че едва сега изпищахте , че някой подписал за цените на тока???? А???

361

stoian79

преди 11 години

GERBERI ISTINATA BOLI I TO MNOGO.HAK DA VI E.OT EDIN RAZO4AROVAN IZBIRATEL.

360

Анонимен

преди 11 години

Злобейте и плюйте колкото искате,живота е хубав за младите и амбициозните,пляскайте си на Кидика и Мая Нешкова докато се тъпчите с бахур и шльокавица в домашната си кухничка, жалки соц останки.

359

Миксера

преди 11 години

Комунистическата *** трябва да бъде изметена от България ако искаме читаво бъдеще, мамито ви крадливо не вили стигна, че цяло поколение плащаме борча на "светлото бъдеще" дето ни го строихте бе?

358

murmashka

преди 11 години

Най-лошото което се вижда от това проучване е това че Бойко все още има подръжка от простите и необразовани хора.Питам се колко още им трябва на тях да ги мачка и лъже за да престанат да му вярват?Сините са вече ,,прочетен вестник" а БСП с това рокерче с червените бузки няма да се оправи.За блока на Меглена Кунева ме е страх че след изборите ако влезе в някаква коалиция ще се сдуе като спукан балонТака че ако нищо не се промени в съзнанието на масовия избирател,да ни е честит новия стар Бойко

357

..ІІ..

преди 11 години

На Боко му израстнала една жаба на главата. Първоначално била малка и не му създавала проблеми, но с течение на времето наедряла и започнала да кряка. Боко се видял в чудо и решил да атиде на лекар. Влиза в кабинета и след известно мълчание жабата проговорила:-Докторе, вижте какво ми е израстнало на г*за...

356

БойЧО

преди 11 години

Герб липсва от реалностите на живота. Трябва да си ходи.

355

Анонимен

преди 11 години

Голям кеф е този форум. Куп *** е още по-голям куп никове взаимно се убеждават колко са велики политолози и икономисти. Другари - добре че са анонимните форуми като този, та да си живеете в илюзорния свят че сте: " Много сме - силни сме".Гот ви е от кочинките да ругаете всичко и всеки като бивши ОФ отрядници. Радостното е , че в реалния живот за щастие на нормалните хора липсвате.

354

БойЧО

преди 11 години

Герб пада, пропада и изчезва от хоризонта за радост на българите