14

niki

преди 11 години

abe za6to taq lelka ne si e slojila benzil

13

гурбетчия до 12

преди 11 години

Братовчед ти се е опитал само да подкара камиона на ЧИЧО СИ , едва ли е имал намерение да го краде ! Тук в този случай ситуацията е различна ! Колкото повече глезите децата и не ги наказвате ,толкова повече хора в Бг. ще се кефят и възхваляват крадци като този дето открадна 1,5 млн. !

12

Анонимен

преди 11 години

Не го бии бе?Фъндъкова ши ти сръпа ушите.

11

Анонимен

преди 11 години

С други думи - НЕ СА откраднали колата, а само са я ползвали без разрешение. Държа да го уточня, защото утре, когато съдът го обяви, пак ще се появи Цветанов да разкава на юридически неграмотните, че съдът му е виновен за това, че и той не е чел Наказателния кодекс. Кражба е само ако са имали намерение да я присвоят (чл.194 НК), а ако разследващите не са в състояние да докажат, че са имали такова намерение, то нямаме кражба. А медиите са длъжни да не внушават обратното, ако са професионалисти де

10

мим

преди 11 години

Хора не говорете глупости-това е детски хрумване.Преди години баща ми каташе камион и си идваше по обяд за храна.Един ден докато той обядваше,братовчед ми откраднал камиона и татко като видя че го няма пред нас откачи.Стадиона е до нас и видяхме че някой кара камиона и така.Не злобейте веднага,деца са.

9

sheriff

преди 11 години

да не са перничани

8

brigante

преди 11 години

...няк'ва *** *** дето две гаменчета й откраднали колата, подарена й от *** й...к'о да пра'иш:)

7

...

преди 11 години

Друго си е да си паркираш колата пред вкъщи отключена с ключове на таблото...

6

ANONIMEN

преди 11 години

do 6. Ada vijda6 imena?

5

Мен

преди 11 години

Сега на тези да не вземе някой да им удари шамар, че Фандъкова ще ревне. Да им запишат имената, по една тройка кебапчета с гарнитура от полицията и толкова. Вкъщи мама и тати да ги питат дали полицаите са се държали добре с тях, дали са им разказвали вицове и са ги почерпили по цигара... Ако не - да съдят управлението и това е.

4

Анонимен

преди 11 години

4Те се надушват .. от една порода са :)

3

гурбетчия

преди 11 години

Сега вече разбирам защо така сърдечно подкрепяхте оня дето открадна 1,5 млн. лв. ! Ами ,че повечето българи още от 12-15 годишни са престъпници ! И аз се чудех защо аджеба по форумите се кефеха толкова на този крадец ,та и герой го наричаха , а тя ква била работата ,всички от един дол дренки !

2

Анонимен

преди 11 години

хахах браво! Голям майтап е било. Жалко само, че момчето е било на 15 не на 14 иначе дори нямаха да могат да го задържат дори.Пък и занаят вече усвояват ;)

1

Анонимен

преди 11 години

стига бе