196

nani

преди 11 години

Неочаквано: Намалиха присъдата на Цар Киро с 1 година,че как в България е така

195

Анонимен

преди 11 години

Ами тогава защо трябва да спазваме законите!!??? Юруш кой как намери за добре... наказание няма!

194

Анонимен

преди 11 години

"Сега Върховният касационен съд намали присъдата на Рашков на 2 години и 6 месеца затвор. В решението си магистратите посочват, че няколко пъти в живота си Рашков е демонстрирал желание да не се съобразява и да нарушава законите на страната" !?!?! КАКЪВ ЕТОЗИ ПАРАДОКС БЕ? ЩОТО НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ - НАМАЛЯМЕ МУ ПРИСЪДАТА ! НЯКОЕ ДРУГО КИЛО ЗЛАТО Е СМЕНИЛО ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ СИ ! ПОЗОР !!!

193

Николай

преди 11 години

Пак са играли много парички!

192

Анонимен

преди 11 години

Какво политизирате темата? Рашков, не е дал пари на първа инстанция, защото има втора . И на втора инстанция не е платил, защотто има трета. Останали са му пари на *** и магистратите от ВКС са гушнали хубава сума. Сега като влезне в затвора, ще го водят, че работи и два изработени дни му се водят 3 излежани. После като изтече половината присъда/след 6 м./ ще пусне една молбичка, подплътена с пари и наш Кирил ще е на свобода в началото на 2013 :). Това щеше да стане независимо,кой е на власт

191

прасчо

преди 11 години

Съдебната система трябва да бъде срината,убита с камъни,запалена,душена и удавена.....Сега Киро *** ще бъде наказан от друга система,усещате ли вече заглавията...Етническо напрежение,бунт,Киро *** застигнат от възмездие.....Срам и позор !!!!

190

Стефка

преди 11 години

Хахахах "неочаквано"... И кой по-точно не го очакваш?!.Беше ясно,че така ще стане.Даже още по-рано ще го пуснат.

189

Поп Сланинкьо

преди 11 години

Нормално - идат избори.В най-големите мъки, единственото, което ще отвлече вниманието на "народа" е забавлението. Прочетете за Римската империя, сега ще почнат едни концерти, едни забави и като дойде зимата ще си горите дрехите, за да се сгреете.Горко ни.Мир Вам.

188

Анонимен

преди 11 години

Ало, журналистите, сти сте наричали този *** цар. Засрамете се.

187

?!

преди 11 години

Има ***, споко, все още се намират ...

186

?!

преди 11 години

Нещо не се връзва - "Сега Върховният касационен съд НАМАЛИ присъдата на Рашков на 2 години и 6 месеца затвор. В решението си магистратите посочват, че няколко пъти в живота си Рашков Е демонстрирал желание да НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА и да НАРУШАВА законите на страната ".

185

nasam-natam

преди 11 години

Абе, аз ли съм *** или ....? "Сега Върховният касационен съд намали присъдата на Рашков на 2 години и 6 месеца затвор. В решението си магистратите посочват, че няколко пъти в живота си Рашков е демонстрирал желание да не се съобразява и да нарушава законите на страната." Според този цитат, ако погазваш законите на страната най-демонстративно и вземат, че те осъдят по някаква случайност, то присъдата ти ще бъде намалена, точно заради това за което е присъдена??????

184

Анонимен

преди 11 години

*** и корупцията възтържествуват!!!!!!Това е ДЕмократична Република България=Народна Република България!!!!!:)Не знам колко време още трябва да мине за да разберете, че нашия народ не е дорасъл за такава форма на управление, която е характерна за дисциплинирани народи като немския.

183

Анонимен

преди 11 години

Цар Киро показа в съдебна зала среден пръст на цялата държава , а те му намаляват присъдата !?!?!?! На ви демокрация , при Бай Тошо тоя щеше да е в Беляне до живот !!!!

182

от Мен

преди 11 години

До сега се борих по всички митинги и барикади срещу комунистите. Те все още са на власт макар в момента да са техните отрочте - мутрите!. Писна ми да се боря за лудо, 23 год. стигат. Не се издържа вече, Т2 ме зове.

181

Никога в БГ

преди 11 години

до 203 - Борбата с вятърните мелници е обречена, а и не виждам някой да се "бори" с нещо, освен по форумите

180

Един Българин

преди 11 години

На какво основание е намалена присъдата?!!! Той дори има и второ престъпление, записано от видеокамера?!! Не стига че ще лежи само едната присъда ми и нея му намаляваш, Бойко!!! Отново разочароваш МНОЗИНСТВОТО, а без него втори мандат другия път."Бягайте от БГ", заради такива "родолюбци" като теб сме на това положение. Ако 2та милиона, които избягахте за уж по-добър живот бяхте останали "нямаше" да има малцинства. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ оставаме и ще се борим до когато е нужно!

179

dedo

преди 11 години

Съвсем очаквано, даже се учудих, че толкова време изчакаха. Скоро ще резнат и още годинка за "добро поведение"

178

работещия беден

преди 11 години

кое му е неочакваното ? едни престъпници защитават други престъпници...

177

Ламбомир

преди 11 години

Неочаквано ли ?!Няма изненадани от обслужващата бандитски интереси съдебна система в БГ...