21

Анонимен

преди 11 години

Жоре а ти прочете ли си какво си отговорил, бе? А сега пробвай същото с ифонче да видим какво ще дръпнеш от торентите! Когато се говори за краш се има предвид други неща.

20

жоро

преди 11 години

Веднага ти отговарям процесор на 1 гхз задължително забива на вси4ки торент кленти за андроид когато тръгнат да дърпат. Това на 2.3 и 4-ка, на таблет и на телефон, телефона ми е експериа плей. Има и доста други подобни истории с робот4ето. Аз епъл не съм ползшал и не мога да кажа

19

до 19

преди 11 години

От това, което си написал на всички става ясно, че нищо не си сравнявал. И не съм ти приятел, дори не те познавам.

18

mindo

преди 11 години

до 19 абе пич ти андроид пипал ли си? Какви крашвания, какъв тежък андроид? И игри играя и музика слушам едновременно и речник ползвам да си превеждам куестовете и не ми е крашнал още. От къде я черпиш тази информация за андроида? За кой телефон, за кой андроид? Да не е за някой неизвестен китайски ***? Те китайците и айфони правят ако става на въпрос...

17

mindo

преди 11 години

Ейпъл да правят бюджетни телефони? Че те друго не правят. Само дето после им раздуват цените.

16

до 17

преди 11 години

Хахаха! Ако ги беше сравнявал (а аз съм ги имал и двата) на живо нямаше да приказваш такива заучени приказки приятел. Айфона е изпипан хардуер и софтуер направен да работи заедно безупречно, докато Самсунга е сборище на мощен хардуер от който неоптимизирания и тежък Андроид не може да се възползва и на 50%. Да не говорим за честите крашвания,несъвместимости и тн,все типични за Андроид.

15

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че Айфон е най-добрият,стабилен и безкомпромисен смартфон. Другото са жалки копия,ако ще и с 15 ядра да ги правят все ще са по-зле ;)

14

до 15

преди 11 години

Ще я купуват, защото е по-евтина и по-функционална. Самсунг С3 е телефон, до който айфоня изглежда като изваден от зрънчо.

13

Анонимен

преди 11 години

Къде е НападателЕ да дойде и да ни каже как това не е вярно, как Самсунг няма да се появи на американския пазар и как съда всъщност се е объркал и скоро ще се поправи. И моля да излезе с подправени доказателства и да задава излишни въпроси встрани от темата, за да докаже колко е велик.

12

Анонимен

преди 11 години

И кой ще я купува тази китайска пластмаса там?? В родината на iPhone?

11

Анонимен

преди 11 години

Аз се чудя за чий х. всяка година трябва да излиза нов тел, след като стария може да изкара 5-6 г?

10

durex

преди 11 години

Най-добрата марка телефони винаги ще си остане Моторола! Просто погледнете моделите от 2010г. нататък и вижте за какво говорим. И не нямам Моторола!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Че андроид е крадена стока няма спор. Както и телефоните на самсунг са копия на тези на епъл. Но това е положението. По същия начин преди 100 години форд е направил патент за първия изгоден и практичен автомобил. И 100 фирми в сащ са го изкопирали и са произвеждали автомобили. Ако тогава е имало съдилища и спазване на патентите сега щяхме да имаме само коли форд. Нормално е в момент на бум като излезне нещо да се копира. Но днес имаме 3-4 концерна за коли от САЩ. Същото ги чака и самсунг до 25г.

8

Larsen

преди 11 години

SAMSUNG e nai-dobriat amerikamski telefon .

7

от 2

преди 11 години

Нито Самсунг нито "айФоня" са стока. Фани единия удари другияГугал с тоя Андроид са ****раси не може да навигира в движение без пуснат интернет. щото уж ти изчислявал маршрута на сървара им, глупости на търкалета да те следят и нищо другоWM7 е пълемн та*ак - как може да нямам достъп до файловете на телефона да не мога един .pdf да си копирам ами през некви web сайтове да го ъплоадвамЕдинственото свесно беше Нокия. А наскоро щяха да пускат линукс отворена ОС но преди 2 месеца паузираха нещат

6

аз

преди 11 години

вместо да хленчат от ябалката,да вземат да влязат малко в час и да станат малко по конкуретни,да помислят за така наречените бюджетни модели,по гъвкав ценова политика и наи вече даите думата и на потребитела.

5

Анонимен

преди 11 години

Аз имам Nexus и съм доволен

4

Дядо Мраз

преди 11 години

До 3-и. Пич, нещо си се объркал, Нокия N8 е модел на 2 години. Явно си мислиш за Нокия N-Gage, което е напълно различно от Н 8-цата. Чукни чичко гугъл и провери. Наздраве.

3

до 2

преди 11 години

Ай на бас, че слушаш чалга и харесваш айФоня. Надушвам те от километри, чалгарче :)))

2

до 1

преди 11 години

Че той от години не се продава вече тази антика бе приятел :-) За каква "най-добра" цена говориш, като може да се купи само втора ръка. Аз имах такъв, продох го за 60 лева преди една година, сега сигурно струва 20 лева.