364

нико 66

преди 11 години

След като се върна от почивка в Гърция,започвам да пестя и се запасявам с всичко което могазащото идва невиждана криза в световен,европейски и балкански мащаб.Още през август започвам с бурканите,после със сухата храна и лекарства,до ноември трябва да се запася с обувки,якета,пуловери,свещи,батерии,цигари и кафе.Ако ми останат пари ще си плащам само тока,телефона и интернета до 21.12.2012.Ако се окаже че и МАИТЕ също лъжат като политиците,го удрям на ЛАЙФ,без да мисля повече за нищо..това е!

363

Въпрос

преди 11 години

Абе Сергеичо да не почна работа ж днес.бг?

362

Анонимен

преди 11 години

До 377 Евала пич, много хора мислим като теб ! Който го може, си го може !!!Следващите избори само ГЕРБ и Бойко да си го пазим, че тия на които им спря кранчето и изхвърли от власт да не му сторят нещо лошо, че тогава затъваме яко !

361

,,LARI,,

преди 11 години

IZLIZA SE,KATO PRAVITE POSTOQNNO NOVI ZATVORI I VSI4KI OLIGARSI V TQX .

360

До 396

преди 11 години

От един *** до един оптимист - аз съм платил достатъчно много и то си ги плащам от много години, но това не е причина да обиждам хората. Но като ти чета коментара ти едва ли си плащал, защото с тази простотия едва ли си работил нещо нормално. Хората имат право на мнение, дори и да не ни харесва. А за *** коментари, комплексите и простотиите, като твоите не си заслужава загубата на време.

359

Безработен

преди 11 години

С мръсните пари от Всички Молове да ги пребразуват на фабрики.Ето начало за средно ниво.

358

anonimen

преди 11 години

Toku sto procetoh vav Mediapul,ce Boko Tikvata vliza vav ucebnicite po istoria ot tazi godina,zatova predlagam da mu bade izdignat i Pametnik na koito da napisheme Tova e Covekat olicetvorenie na Naglostta i Glupostta

357

Професора

преди 11 години

2012,година над България по времето на диктаторския режим на ББ се спуска летяща чиния.Извънземните правят кратка обиколка над страната и капитанът казва на пилота:-Аз казах ли ти,че тука няма живот!

356

хохо

преди 11 години

***, те заплатите се увеличават в зависимост от умственото Ви развитие а не по години.

355

Анонимен

преди 11 години

Българинооо дигайй сее Време еСтани Стани юнак балканки от сън дълбок се събуди!!

354

Баба

преди 11 години

ВМЕСТО ДА ОБЯСНЯВА - ДА СИ ХОДИ!

353

Анонимен

преди 11 години

Три години капиталистически цени,комунистически заплати!!!

352

Анонимен

преди 11 години

трета година заплатата ми е 143 евро а цените и услугите и данаците са нагоре

351

Професора

преди 11 години

Турците навремето са взимали всяко 10-то българско момче за ***,като са съзнавали,че трябва да оставят достатъчен брой момчета,които да продължат рода.За разлика от турците, Бойко е решил да наложи тотален геноцид и забележете над собствения си народ.Тези,които не избягат в чужбина иска да зароби с непосилни данъци и мизерни заплати.Не се наядоха олигарсите Пашата,Бориславова,червените генерали.Не им стигна,че заграбиха всички национални активи,НЕ те искат да свалят и кожите от гърбовете ни

350

anonimen

преди 11 години

Prezidenta i Premiera se nadprevarvat koi da govori povece gluposti po Sveta

349

Професора

преди 11 години

Изобщо не си загубих времето да чета статията.Как някой ще те учи на нещо,от което хабер си няма.Единствените неща,от които разбира тиквата са контрабанда на цигари,метаамфетамини,контрабанда на горива,покровителстване на контрабанда(в частност Леденика и Мишо бирата),бухалки,овчарски кучета,облагодетелстване на свързани с него лица и фирми,търговия с влияние.

348

оптимист

преди 11 години

*** нещастни в този сайт дайте си данъчните деклараций да се види какво се платили и дали за тази страна защото на мен ми омързна да плащам данъци и да Ви храня инвалиди: умствени и физически.***.

347

Никой

преди 11 години

И още нешо за хвалебоусниците на ГЕРБ - всички големи икономики се опитват да запазят социалната политика и вътрешното потребление на добро ниво, защото в условия на криза това е начин да дърпаш исономиката напред. Това е за сметка на по-висок дефицит, а не както при нас за сметка на мизерията. Западните държави имат някакв политика за подпогане на бизнеса и неговото развитие, а нашите вождове удушават бизнеса без никаква идея за развитие, освен на приближени олигарси и полумафиотски структури.

346

Баба

преди 11 години

КОЙ СЛУША ОБЯСНЕНИЕТО НА ББ? МОЕТО ОБЯСНЕНИЕ КАК СЕ ИЗЛИЗА НА СРЕДНО НИВО - БЕЗ ГЕРБ И ББ!

345

Никой

преди 11 години

Чета глупостите и възхвалите на трубадурите на Бойко. Да имаме финансова стабилност за сметка на мизерията на хората. Благодарение на идиотската ни стабилнаст поддържаме най-ниския стандарт в ЕС. Стига с митовете за фондовете - усвояваме ги с 2-3% по-добре. Похарчен огромен резерв за евтин PR, без да се извършат никакви реформи. Некъдърно упровление и обслужване на олигарси довело да пълен срив на икономиката и огромна вътрешна задлъжнялост. Липса на идея за политика за растеж и стимулиране.