63

Анонимен

преди 11 години

Не му разбирам глупостите на тиквата, но нали ЛОКАЛИЗИРАН не означава ПОТУШЕН?Поправетеме ако бъркам нещо?

62

нямаше добра организ

преди 11 години

На Витоша нямаше добра организация при потушаването на пожара. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

61

Сеирджия

преди 11 години

Боцко, чакам с нетърпение какъв ще е следващия сеир който си подготвил, само и само да не си говориме за цените на тока.

60

ROBEEN

преди 11 години

ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА : ДРУГАРЯ БОРИСОВ ОТИДЕ *** СЕ , ПРЪДНА И ЗАГАСИ ПОЖАРА......БРАВО УЧИТЕЛЮ БОКО, БРАВО ГОСПОДАРЮ ***, БРАВО....

59

Браво!

преди 11 години

Какво да кажа освен едно голямо БРАВО! Дори големите държави с много ресурси и техника се борят със седмици с горските стихии. Мисля, че не сме се справили никак лошо, а на подпалвачите им пожелавам да изгорят!

58

той е комунист

преди 11 години

Който е за "герб", той е комунист! Като пожарникаря!

57

Анонимен

преди 11 години

мда, хората угасиха пожара, въпреки премиера и вътрешния министър

56

нямаме понятие

преди 11 години

Пожарникарят: Ние нямаме никакво понятие какво става на Витоша, но няма основание за паника!

55

аватар

преди 11 години

Г-н Борисов,време е да се замислите че в България след 1999 г започна погребването на горския ресурс ! Съществуващите структури като иструмент не работят в полза на обикновения народ,а вчастност на определени олигарси.След като ГОРАТА е вековна растителност,то е смешно да няма МИНИСТЕРСТВО в което да се регулира неиното съществуване.Тези агенции или комитети и този пиклив измислен закон са фокторите гората да остане беззащитна,неможе тази природна даденост да бъде ръководена от конски доктор!!

54

Анонимен

преди 11 години

Всяка 2-ра новина БОРИСОВ..... АМАН ОТ ТОЗИ !!!

53

Демократ

преди 11 години

ТИЯ ЧЕРВЕНИТЕ ПРАШКИ ПРЕД НИЩО НЕ СЕ СПИРАТ БЕ МАМО СТАРА И СЪСЕЛИТЕ ЗАПАЛИХА ГОРАТА,както едно време по землянки и паланки с подривна дейност и конспирации винаги така идват на власт да не забравяме и палежа на църквата в софия....

52

Свидетел

преди 11 години

Организацията на гасенето на пожара бе под всякаква критика !Пожарникарите и доброволците, бяхме като "Опълченците на Шипка"...Без комуникации, без средства за гасене, кой с каквото може !Добре, че имаше ентусиазъм и желание да се справим с пожара !!!А на министрите и на г-н Борисов,ще кажа - по-добре да ви нямаше!!!

51

три от два

преди 11 години

Любимият вожд и учител на българския народ, другаря Борисов: "От всеки два горски пожара, три съм загасил аз лично! Ще ме дават ли по кабеларките?"

50

ROBEEN

преди 11 години

ДО SLUT 60 : КОИ СА *** ??????????? 1/ БОКО ТИКВАТА - БКП ( С НЕВЪРНАТ ПАРТИЕН БИЛЕТ НА БКП ВСЕ ОЩЕ ) 2 / ЦЕЦО ШЛИФЕРА - БКП 3 / ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - БКП !!!!!!!! АМИ *** No 60 ВИЖДАШ ЛИ БЕ ***, ЧЕ НА НАЙ ВЪЗЛОВИТЕ МЕСТА СА КОМУНИСТИ, БАНДИТИ И *** ! БКП ИЛИ *** СА НА ВЛАСТ САМО, 4Е СЕГА СЕ НАРИЧАТ ГЕРБ - гроб ! това е истината !

49

Анонимен

преди 11 години

е, поне бойко е доволен... за разлика от всички доброволцитоя да си скъса дипломата, и от пожари не разбира, само се дуе като пуяк

48

Наглост

преди 11 години

Пожара и цирка с неговото гасане бе активно мероприятие , казано на езика на куките, защото нещастниците от Гроб и лично мутрата и цвък се нуждаят от медийни димки за да се забрави по бързо темата с цените на тока. За подивелия от глад българин , тотално маниполиран от простаците във власта цените останаха единственото което да ги вълнува, свободата и достоинството в мутренския манталитен насажнан от герберите нямат место.

47

ROBEEN

преди 11 години

ДО SLUT 58 : КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ТИ МНОГО РАБОТИШ ГЕРБЕРАСТ ГЛУПАВ, ТИ СИ ДОЛЕН *** МИЛИЦИОНЕР, КОМУНИСТ, СЕГА ГЕБЕРАСТ, ТИ СИ *** НА БАНДИТА БОКО ТИКВАТА....

46

Анонимен

преди 11 години

Пожарът бе загасен - новина, която хвърли *** в потрес. Те очакваха още поне седмица да гори за да могат да крякат по сайтовете.

45

до 52

преди 11 години

Виж по кое време се построиха тогава се изказвай.

44

Анонимен

преди 11 години

Нормално е само червени курешки да драскат по форумите, докато другите се бъхтят на работа през деня.