156

dedi

преди 12 години

р. овч. -в затвора

155

ПУРКО

преди 12 години

Ти слушай Борисов и ще стоиш на тъмно.

154

??

преди 12 години

Чудя се как ГЕРБ не ни взема данък слънце, че се топлим на аванта?

153

Анонимен

преди 12 години

Народе бре, до кога ще се държиме като африканци бре? В Европа сме, стигат ни толкова диктатори и оправачи!

152

в огледалото

преди 12 години

Дидовото виновни са тия от ГЕРБ които срещу големи комисионни разрешават това-вика се Герберска корупция.От цялата работа ще намаже скандалния олигарх Иво Прокопиев. За пореден път чувам да е намесен в подобна далавера- затова казват на Бойко вън от Шенген и то многократно!!!!!!!!!!!!

151

Лъжи Бойкови

преди 12 години

Лиляна Павлова потвърждава, че за последните месеци има страшно много издадени разрешения за ползване и въведени в експлоатация фотоволтаични паркове.

150

didoo

преди 12 години

От цялата работа ще намаже скандалния олигарх Иво Прокопиев. За пореден път чувам да е намесен в подобна далавера и е крайно време някой да му подреже крилата, защото трупа все по-голямо състояние и влияние.

149

Лъжи Бойкови

преди 12 години

ТРИ ГОДИНИ БОЙКО СПА И НЕ ВНЕСЕ ЗАКОНА ЗА ВЕИ В КС СЕГА НИ БАЛАМОСВА ЧЕ ДРУГИ СА ВИНОВНИ. ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК Е БОЙКО БОРИСОВ ЗАДА МОГАТ ТАКИВА КАТО ЦВЕТЕЛИНА И ОЛИГАРХИЧЕСКИЯ ОБРЪЧ ОКОЛО ГЕРБ ДА СЕ ОБЛАЖАТ А ПОСЛЕ ОБВИНЯВАМЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. ТОВА СА ЦИРКАДЖИЙСКИ ГЕРБЕРСКИ НОМЕРА. ТРИ ГОДИНИ ГЕРБ И БОЙКО СПАХА И ЧАКАХА ЦВЕТЕЛИНА ДА СИ НАПРАВИ ВОЛТАИЦИТЕ И АКТ 16 СЕГА РЕВНАХА-ДВУЛИЧНИЦИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ МУТРЕНСКИ. .""Свидетели сме как с мотива "печатна грешка" от трибуната на Народното събрание се обрича държавата да плаща милиарди допълнително на всеки един от тези инвеститори за период от 25 г.", каза министър Добрев."... Другарю министър НИЕ НЕ СМЕ ВИ ПРАТИЛИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА ЗА "СВИДЕТЕЛИ"!!! Ние ви пратихме защото Бат Бойко каза преди изборите че ЩЕ ОСЪДИ СТАНИШЕВ И ДОГАН И ВСИЧКИ ВИНОВНИ.... и т.н.... Та на въпроса какво стана с обещанията и съденето на виновните?!!! Или вече си разделихте парите и за "Цанков Камък" например, и за магистралите дето се правят от поне 15 години, и милиардите дето си разделиха за една нова година... Та какво ще кажете уважаеми мутро-***?

148

Анонимен

преди 12 години

Кое ще ни излезе по евтино, според думите ба Борисов 20 години ще плащаме за АЕЦ "Белене" и евтин ток или за тоя дето духа 20 години в джоба на Цветелина и скъп ток?

147

az

преди 12 години

Много *** хора има в България, повечето са от БСП. А Р. Овч квото каже, обратното разбирайте.

146

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ БЕлене е по-добре, дори най-добре! Друга алтернатива няма!

145

Гюро Михайлов

преди 12 години

Това, за Овчаров, какво общо има, dan- чо!? Ти четеш ли, за какво иде реч или просто си пишеш? Въпроса е АЕЦ ли е по- добре или другото! Щото от другото едни хора ще имат келепир, а от другото- всички ние.

144

Кайо

преди 12 години

Герб са виновни разбира се, да спрат да ни залъгват със смешни обяснения и скалъпени оправдания, а да работят! По цял ден се занимават с някакви интриги и все другите им били виновни! Виновни ще ви бъдат като сте некъдърници!

143

dan

преди 12 години

Овчаров защо остана депутат а избяга от партийната работа щото няма келепир

142

ПУРКО

преди 12 години

Ся, пак не разбрах! Тройната коалиция била виновна! Променяли ли са три пъти закона ГЕРБ или не? И, ако да- кой в крайна сметка е виновен?

141

Анонимен

преди 12 години

А цените на свещите увеличиха ли се?Поне да има да пална за гробарите и пъдаро им.

140

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е ГРОБ за българите!

139

Анонимен

преди 12 години

активизацията на Gerbericuss Rattus rattus днес е много голяма...от кога плъховете могат да си служат с клавиатури не знам...

138

Клара

преди 12 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ! Ние трябва да решим дали да го строим, дали ще плащаме скъпо ток за в бъдеще или не, който дава парите, той поръчва музиката!

137

Анонимен

преди 12 години

най убуу дъ *** спирът тоа ток щот мъ удари ткаъ вечи