87

Теxas

преди 11 години

Ами Днес.бг помогнете й,за какво кътате

86

777

преди 11 години

БУНТ И СТАЧКИ-ВЕДНАГА

85

Анонимен

преди 11 години

Добре дошли в Страната на абсурдите !

84

Анонимен

преди 11 години

НЕ СИ ПЛАЩАИТЕ ПАРНОТО И ВОДАТА ТОВА СА МУШЕНИЦИ

83

Вальо

преди 11 години

Пак Вальо е замесен, както и другите - Вальо Топлото, Валентин Златев, Валентин Захариев.

82

Анонимен

преди 11 години

" дружеството е задължено да уведоми писмено останалите си клиенти, че сметките им ще скочат значително. Това задължение обаче е пренебрегнато от бургаското топлоразпределително дружество." Това ме успокои, няма да плати ги 410-те лева, жената, но също така немогат да и бъдат възстановени изгубените нерви и време...

81

аз

преди 11 години

Я да сметнем - цената на топлоенергията е в Бс под 80 лева за МВтч. но да вземем 80, да е "по-добре" за топлоснабдяването.Да вземем и първата сметка - пак играя за "добре" за топлото - излизат 4.9 МВтч. Т.е около 17 Гига Джаула.Топлоемкостта на водата - 4.2 КДж/кг.градус - за 1 кубик вода 4.2 МДж. за 1 градус.Значи искат да плати, че са й загрели този кубик с над 4 000. градуса, ако не бъркам порядъците.

80

С.Дянков

преди 11 години

Как така не стигат парите,нали увеличих пенсиите с 9(девет) лева !

79

uzunski

преди 11 години

Каква е разликата между Вальо Топлото и Въльо Дучев ? Двама покровителствани доказани крадци , първия невинен , втория виновен до доказване на обратното !Как се живее в държава без полиция , прокуратура и съд ?

78

BG-681

преди 11 години

Подкрепяме Гърция по пътя й към нов икономически растеж! БЪЛГАРСКАТА КОМПЛЕКСАРЩИНА ЗА МАЛОЦЕНОСТ И ПРОСТОТИЯ СА БЕЗКРАЙНИ!

77

uzunski

преди 11 години

Бандитска държава !

76

1

преди 11 години

бърз фалит за тези крадци.

75

Handel

преди 11 години

Ами като не се е сетила да заяви, че е ***. Ни топло щеше да плаща, ни ток.

74

Анонимен

преди 11 години

Права е жената, а 85 е ***!

73

Анонимен

преди 11 години

Подобна ситуация: целият блок (2 входа по 16 етажа) се отказаха от парно. Познайте каква е изравнителната сметка! 300 лева на боксониера!!!! Няма такава държава, няма такава мафия, няма такива съвсем законни монополисти, картели и т.н. Пък вие пробвайте да живеете тук....

72

Мавродиев

преди 11 години

Чудя се, защо ни карат да слагаме водомери, като тяхното показание няма никакво значение! Правят си каквото искат. Всичкото това е с мълчаливото съгласие на "държавата". Грабежа е огромен и масов. Има само един начин да се правим сами с това. Казва се масово неплащане! МАСОВО НЕПЛАЩАНЕ! В София вече започва да се чувства ефект, Топлофикация реално е фалирала, само рамото на държавата я крепи. За бога хора не плащайте този рекет!

71

кунг-фу паяк

преди 11 години

Интелигентните хора не четат коментари на маймуница, а се подразбира и че не пишат такива. Човек, който не може да пише на родния си език и азбука, очевидно няма какво важно да каже.

70

Buba

преди 11 години

Супер щастлива съм, че не съм им абонат на тези кожодери Топлофикация. Искрено се надявам всички хора да се откажат от техните услуги и да фалират.Жалко, че не можем обаче да се откажем и от другите кожодери - ВИК дружествата и електроразпределителните дружества.

69

български език

преди 11 години

74 има право.Аз винаги чета само коментарите написани на БЪЛГАРСКИ.Коментари написани с латиница подминавам.Написани са от хора,които явно още не са разбрали че съществува кирилица.Какво остава тогава за разумно мислене.....

68

Анонимен

преди 11 години

КИРИЛИЦАТА ВИ Е ВЪТРЕ ВЪВ КОМПА .ВЛЕЗТЕ В НАСТРОЙКИТЕ НА КОМПА И МУ КАЖЕТЕ ,ЧЕ СТЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО СТРАНА .ЕЛЕМЕНТАРНО Е .НА МОЯ КОМП СЪМ ТРИ /3/ ЕЗИКА .БАЧКА СИ .Написах го нарочно с главни букви .Дано го прочетете .