152

balgarka

преди 12 години

do Go0o :)tova se opitvam da mu obyasnya,na yastreba,4e kolkoto i da se pi6etur4in,ciganina si e navsyakade takav! A vremeto,za koeto Vie govorite,go pomnya,makar da byah dete---*** v na6iya grad ne mojeha da priparyat do centara togava, a sega se razhojdat samo *** v nego! Dobre 4e ve4e dve godini nyamam 6tastieto da gledam fizionomiite im......

151

Го0о

преди 12 години

Виждам тук се води някакъв спор,незнам защо слагате *** като кръвни братя на турците по времето на Османската империя.По онова време те са били абсолютни роби без каквито и да били права живеели са по мизерно дори и от сега.Ако на българина му е било позволено да изпълнява някакви функций във империята след като надяне Феса то *** си е бил ***....!!!

150

go0o

преди 12 години

А да попитам ступали ли са им прахта в ареста??По бай Тошово време тия щяха да си ходят пълзешком до тях а след това надали близките няколко години ще помислят да припарят и на километър до гробища

149

balgarka

преди 12 години

Sme6no "yastreb4e"litni si kam yujnata ni sasedka,tam 6te si kato u vas,no te turcite *** ne pribirat,vednaga 6te te pratyat v Anadola.....:)))

148

_Ястреб_

преди 12 години

190/2 - Ах, българке, българке .... чак мъчно ми става, като ти гледам неграмотността и простотията, съчетана с тази необяснима мания за величие! И моля ти се, бъди по-снизходителна към такива *** като мене, може ли? ;-)Айде, не ми се сърди ***, че аз съм проЗто сиганче! ;-))

147

Balgarka

преди 12 години

"yasreb"hem si glupak,hem si zloben hem si zinik!Gnusya se ot teb!

146

_Ястреб_

преди 12 години

188 - Да, прав си - от личен опит знам как воните, въпреки че не можах да разбера каква е връзката между компютъра и твоята воня!Така и не можахме да ви научим на лична хигиена, че трябва да се подмивате, да се къпете по-често, а не един път в месеца, особено лятно време. Но все пак сте значително по-напрднали от дедите ви, които ядяха на маса, след туй ставаха и кензаха до нея и продължаваха да си ядат пак на масата, след като си избършат изкензаните ръце в мазните си бради! Значителен прогрес!

145

Balgarka

преди 12 години

yastrebe" 6to ne si hodi6 v Tyurkiya kato tolkova ti haresva,ami marsi6 foruma s tapotiite si..........takiva kato vas tuk izvan Bg sa balgari,a nie se sramuvame ot vsi4ko koeto var6ite kato ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bg individi, no nali v Bg ste "romi "i imate privilegii ste mnogo "erbap"!Povra6ta mi ot takiva kato teb!

144

Анонимен

преди 12 години

Дали българин или *** все едно , нямат голяма разлика.

143

Анонимен

преди 12 години

Сигурно от опит знаеш, дори при изключен компютър ми завоня!Но все пак, разбираемо е, че квичиш нали си ***!

142

_Ястреб_

преди 12 години

185 - Не се притеснявай, момко, съплеменниците ви така ще ви настроят "човешките сетива", че деликатната разлика между *** и турчин за вас ще стане осезаема от миля и половина, и то в тъмна нощ. Остави на времето - то ще ви научи.

141

Анонимен

преди 12 години

Едва ги издържам тези. Още малко и някой от тях ще го отнесе заради някой от своите. Спрете се бе. Бачкайте като нас... плащайте си като нас... ама спрете с тез глупости вашите ***, че скоро ще препадне някои от вашите........

140

до 184

преди 12 години

Независимо от истеричната османска пропаганда, трудно можете да изкарате черното бяло!Разликата между ''интериора'' и ''екстериора'' на *** и турците е толкова деликатна, че не може да се различи от човешките сетива! Това,че хората се отказват да спорят с вас се дължи на дълбоката погнуса, породена от съществуването ви!

139

_Ястреб_

преди 12 години

179 - Тулски, да беше си сложил в ред мислите си, преди да го напишеш тоя коментар. И разбира се, да беше прибавил и малко логика - ако знаеш какво е това. Българите рушат и оскверняват турски гробища, съплеменниците ти *** рушат ваши гробища, и след това за всичко е виновен Ястреба!!??? И не ти ли се струва, че вече прекалявате с това османско "робство", дето ви е виновно за абсолютно всичко - като се почне от натуралната ви злоба и се стигне до *** петна отзаде на гащите ви!???

138

987

преди 12 години

мама им *** ***-бой ги оправя само

137

Браво

преди 12 години

Образованието, само не може да оправи нищо! Пример: Стотици декари лозя бяха унищожени от тях само за една зима. В Сливенско. Сега се държат нагло и нахално, както никога не е било. Имаше време, когато ги водеха на работа с " милиционерски коли". Сега си направиха фирми и ходят по кварталите да агитират домоуправителите да събират пари за ремонт на покривите и им предлагат по 200-300 лева "комисионна". Това са тунеядци! Само 2-3 % от тях подлежат на цивилизоване! Другото е ***!!!!!!!!!!!!

136

Отвратена

преди 12 години

Престанете да ги наричате роми! Те са ***! Разбрахте ли Днес.бг.?!! ***!!!

135

До Мен

преди 12 години

Виж какво Мен, това ,че образованието щяло да оправи нещата всички го разправят, но те съветвам да не се надяваш толкова. Според мен образоването на *** ще доведе до това, че мащабите на краденето, наглостта им и мизериите им да нараснат драстично!Имаше скоро публикация за задължителното ходене на училище, една г-жа отказала да подпише, че *** не са ходили изобщо и тумбите с брадвите й скочиха, заплашваха семейството й, полицията и ''правозащитниците'' се скриха, докато им се угоди

134

Мен

преди 12 години

Не е от образованието а от липсата му. Както казаха по-долу - *** са ***, когато е време за помощи или трябва да се отбележи че им се нарушават правата. Турци са, когато дойде време за избори и са българи, когато ги хванат да крадат и проституират в чужбина.На въпросните *** от статията им трябва един як бой и системен тормоз, докато се изселят от селото.

133

марти

преди 12 години

*** + полицаи=Боклуцииииииииииииии