105

murmashka

преди 11 години

Ами като не минава номера да се изсече гората за да бъде застроявана те я палят бе хора! Нима не го разбирате? Не е случаен този пожар и не е случайно че ,,не се отдава" да бъде потушен бързо

104

до 120

преди 11 години

абе природозащитниците били там ама там са 400 човека заедно с пожарникарите, а като задръствахте София бяхте хиляди!!!Така, че и аз питам!КЪДЕ СА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ ОТ ПАВЕТАТА ОТ ОНЗИ ДЕН?!?!?! Щели днес да се съберат в знак на солидарност с доброволците и огнеборците?!?!? Що за наглост?!?! Ще блокират пак центъра,ще пият бира в знак на солидарност с онези дето се пекат на огъня!!Ами то каквито ни природозащитницте такова ни и опазването на природата!!!

103

Анонимен

преди 11 години

на всеки човек - хеликоптер.И тогава какъв живот ...

102

Mustafa

преди 11 години

neka da potarsim pomost i ot sasedite ni Gartzia i Turtzia - da ni pratyat helikopteri i te!

101

307121109

преди 11 години

Дайте мащабно пожара.

100

до 105

преди 11 години

Природозащитниците са там горе и гасят! Как не ви омръзна да го пишете този скапан реторичен въпрос къде са! Хората си рискуват живота, защото имат ценности, на които държат. И както бяха на Орлов мост, така са сега на Бистрица!По-добре се замислете вие къде сте и какви ги вършите. За колко жълти стотинки си продадохте задниците на Цеко?

99

Анонимен

преди 11 години

Няма никаква нужда от помощ. Ситуацията е елементарна и лесна за овладяване, ако отгоре пожелаят да я овладеят. Но фактът, че не искат, говори много за това как точно е възникнал този пожар!

98

Анонимен

преди 11 години

Ето ви малко истинска информация за това, което се случва. Миналия път ми изтриха мнението. Ха-ха! Мислите си, че като триете, няма да се разчуе!Ето ви истината, всеки сам да си прави изводи!facebook/forthenature.org/posts/387899174607738

97

Анонимен

преди 11 години

Helikopterite sa malko i pilotite koito mogat da gasqt pojari oshte po malko ne e lesno da se leti nad takav teren izobshto da ne govorim kogato ima pojar!

96

Местен

преди 11 години

Пожара се е разрастнал МНОГОКРАТНО - късно всяка вечер излизаме от селото и го гледаме. Снимки ли нямате или очи? Елате и вижте.3 хеликоптера гасят, ама два оня ден за малко, а един вчера. А в Испания в момента пожар гасят 40 хеликоптера едновременно. Ще ни дава Израел самолет за гасенето - явно защото наще са опоскали и последният самолет дори от селскостопанската авиация.

95

Маргаритка

преди 11 години

Нали някой трябва да поиска помощ от страните членки на Ес, но Бойко се прави на велик и си вярва, че всичко е под контрол. Ако беше поискал помощ при гасенето на пожара никой нямаше да му откаже и пожарът вече щеше да е потушен. Ама пустото му властолюбие и егоцентризъм ще унищожат гората.

94

view

преди 11 години

Абе как да няма разрастване на пожара, като от кв. Враждебна добре се вижда как постепенно пълзят огнищата ????????????

93

Анонимен

преди 11 години

е къде са СУПЕР хеликоптерите кугар?през зимата не могат да летят,за бойни действия не стават,за гасене на пожари-хептен-гледам старите руски МИ гасят,ааа сетих се,те са за разходки....КЪДЕ СТЕ мишоцииииииии?Къде ви е техниката ,помощта от НАТОвските съседи,къде са ви огнеборците???НЯМА ТАКИВА!

92

Анонимен

преди 11 години

не разбрахте ли ,че няма нужда от повече доброволци ? Но няма да се учудя, ако вие дето се скъсахте да пишете за природозащитниците, наистина си люскате пиенето , след като сте драснали някоя и друга клечка кибрит. Няма гора , няма проблем, а има писта.

91

Backdraft

преди 11 години

Аз запалих гората !!! Мамка им и дърветата смотани, вече три пъти чупя стабилизиращата перка на частния ми хеликоптер. Сега вече този проблем няма да го има и ще си кацам на воля :)

90

ИМА РАЗРАСТВАНЕ!

преди 11 години

Абе днес.бг, знаеме, че сте купени от мафиотите, които ни управляват, ама не лъжете толкова нагло!!!!!!!!!!!! Пожарът вече се е разпрострял върху 150 дка - това е 2 пъти повече от неделя насам.

89

Природозащитник

преди 11 години

Ти луд ли си в тая жега да метам крачоли по тия баири.Люскам си бирьозки под климатика и хич не ми пука.

88

ВИТОША

преди 11 години

МИЛА РОДИНО1 КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕБ?

87

Анонимен

преди 11 години

Вместо да пишете по-форуми и да се оплаквате.Ходете да помагате.

86

9876543210

преди 11 години

Аз може би малко просташки ще попитам, ама къде са сега тези които блокираха "Орлов мост" т.н. природозащитници, да излязат сега във Витоша и предполагам, че до часове резултатите ще са видими, не 350 да гасят, а тези бяха около 2000-3000 хиляди, предложението ми е сериозно не е сърказам, защото така ще се види кой кой е!