96

Ганьо

преди 11 години

Чета коментарите, не вярвам на ушите си и се удраям по челото. *** народ - слаба държава! Бугаристан над всичко!

95

Анонимен

преди 11 години

Лошо братя, сега кво ша праим?! като си иде Уорлик *** в България ша останат с един по малко. Направо си е лошо. Да живей америка, страната на неограничените възможности и левите долни ***, нищо че сме с автоматични скорости и това за куките в сайта...

94

Анонимен

преди 11 години

не е истина, виде се кой ни управлява, поне да беше некои от Европа с ценностите си па да станем и ние поне малко еврпейци, а то глей битивито и си промивай мозъка

93

Един

преди 11 години

В други случаи се кръстите и с двете ръце и се кълнете в християнството като негови верни чеда.А точно християнството гневно отхвърля ****ията ката "тежък грях".На кого да вярвам - на политиците,които влизат в църквата или на политиците,които са сред пед*растите?Ами че те са едни и същи,мръсни демагози!

92

Анонимен

преди 11 години

П*ДЕРАСТТТТТТ!

91

Анонимен

преди 11 години

Колко е смешно - всичките се "възмущават" от таз демонстарция на ***, а не се огледат че живеят в място където върлува най-гнусната, долна, *** педератсия, където някакви *** ще ми дават за "пример" какво било "мнението"("мнение"-бооже, докъде я докара таз държавка, глупаците да дават за пример "мнението" на най-нисшата ***,хахах!, трагедия) на едно отвратително, гнусно, отвратително чалгарско нищожествос турски "псевдоним"!Ще висе връща,простотията не остава безнаказана!

90

Анонимен

преди 11 години

Чудя се утре ако запаля американското знаме пред посолството им, дали г-н Уорлик ще е така толерантен към мен и няма да иска да ме осъдят. Или само обикновенните хора трябва да проявяват телорантност, а всички *** да правят каквото си поискат.

89

Анонимен

преди 11 години

Тая на снимката се чуди кой да захапе ! Левият или десният ?

88

hahah

преди 11 години

събрали се педераааааааасиииии от различни раааасииии

87

Вън от родината

преди 11 години

Не на ***. Не на Уорлик и ГЕРБаристките ***.Народе събуди се!Или искаш все да те та-та-та??Вън от родината всички *** начело с американците.

86

анонимен до 109

преди 11 години

Прав си! Не разбират българския дух, не могат да проумеят как не се предаваме! Не можаха да ни вземат домовете чрез кредите..Българина продължава да е собственик на жилищата си! Не могат да ни унищожат чрез недъгавата образователна система- умни са ни децата или поне част от тях, сами се интерсуват и научават много неща!! Сега показхме,че държим и на морланите ценности..Костелив орех сме!

85

срещу Човека

преди 11 години

Такива на глед "безобидни" и "весели" мероприятия са насочени срещу Човека, неговия духовен мир и морални ценности. Всичко се прави с цел да се покварват колкото се може повече хората, да живеят те в мрак и безнадеждност.Най-долното и най-пошлото се банализират и се превръщат дори в начин на поведение. Заради това САЩ загуби в битката си с малка България, защото ние макар и икономически сломени не се предаваме. Да живее България!

84

Анонимен

преди 11 години

Толерантни сме - никой не може да го отрече!!! Дразни ни парадирането, а това не е нито грешно,нито обидно! Но сега насила ще ни изкарат ***, за кой ли път....

83

Анонимен

преди 11 години

От тия двамата, кой кого праска не става ясно!

82

Толерантност ли?????

преди 11 години

Избихте индианците, останалите живи натикахте в резервати. С *** горяхте виетнамците - деца, жени, старци. В Афганистан законно отглеждате наркотици. Съсипахте от ембарго Куба! Войни водите навсякъде, където не ви играят по свирката!Но най-отвратителното е, че не пощадихте и собствения си народ!Сеете смърт, разрушение и мизерия, където и да се появитеНо един ден ще сте на Световен съд, ние хората на земята започнахме да се пробуждаме!

81

До 101

преди 11 години

Това е пренебрежително отношение бе, мека китко!

80

До 94

преди 11 години

А аз се надявам българите да не позволят повече тази гавра с нормалните човешки ценности и да не позволят повече педерастки сборища.,

79

до Ворлик

преди 11 години

Тъй като не сме в Русия се научи как се пише името на г-н Уорлик.

78

до 96

преди 11 години

Азис се изказа по отношение на парада,че бил писклив,шумен и демонстративен,общо взето е против парадирането.

77

Ворлик

преди 11 години

*** Ворлик се възхищава на себеподобните си. Кой ли го клати него от тези ***, дето бяха на прайда?