10

Анонимен

преди 12 години

Ми да си го легализират.Прекаленото много забрани водят до обратен ефект- нарастване на търговията на "черно".. всъщност тва и баба го знае.Лошите ефекти на кокаина са описани,известни,достъпни за всеки с компютър и достъп до интернет.Много приличат на това което тук по нашенски му викаме "лошо пиянство".Ама никой не им е забранил къркането нали?Мисля,че вместо да си играят на средновековен "лов на вещици" по добре да поръчат на някоя лаборатория да измисли нещо с подобен ефект,но по безвредно.

9

guevara

преди 12 години

Снощи гледах няколко филмчета за лагерите по времето,когато нямаше нито кокаин нито трева..... е**м ти и комунизма!!!

8

Анонимен

преди 12 години

комунизма и за соц идилийките, всеки има свободата сам да си проваля живота. Психиката не се учи, тя се придобива сама

7

до 2

преди 12 години

Това което си написал сякаш е извадка от "Работническо дело" отпреди 30 години. За съжаление си абсолютно прав,но тогава мислехме друго...Смятахме,че ни лъжат,а на запад е раят!

6

Анонимен

преди 12 години

Един на всеки 30, пълни глупости, работя в Лондон и всеки втори се друса.

5

Комунист

преди 12 години

Най високите нива на употреба на антидепресанти е във най "развитите" капиталистически държави и това е НЕОСПОРИМ ФАКТ!!! Нали много добре живеят, нали са много развити, защо тогава се тъпчат със всякакви хапчета, успокоителни, наркотици, и масово се наливат с алкохол?Япония която е една от най-"напредналите" страни в света е на едно от първите места по самоубийства!

4

Анонимен

преди 12 години

голям праз-да се друсат и*ята да развиват...

3

Boevski

преди 12 години

неразбирам какъв е проблема?

2

Комунист

преди 12 години

Това е истинското лице на капитализма! Наркотици, алкохол, сексуален разврат и показност, масова експлоатация и тотална диктатура на корпорациите и банковата индустрия! Ако хората наистина живееха щастливо, нямаше да се тъпчат с наркотици и алкохол!

1

западен културолог

преди 12 години

Мдааа, преминаването от Кока - Кола на Кокаин е доста лесно, явно.