225

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** е на някой богат *** - синат му! И му трябва як секс и бой!

224

МОЙ

преди 12 години

Крайно време е "мамините синчета" да спрат да си правят каквото си искат, а "Държавата" да вземе да се събуди. Стига е защитавала паралиите.

223

C

преди 12 години

До колегите с "Б" категории.... Много точно го е казал колегата "тираджия", а именно: голямо МПС не може да тръгва и спира като леките коли, камо ли като мерцедес. Предполагам мислите, че щом е на пътя, независимо камион или автобус, може да се движи като лек автомобил, но не е така. И аз съм карал мерцедеси, че и скъпи и всякакви и не симпатизирам на никого, нито се комплексирам. Тук нещата опират до съобразителност и колегиалност!

222

tiradjiq

преди 12 години

Cheta, che nikoi ne iskal da se udrq v golqmo MPS. Sigurno e vqrno. No syshto taka e vqrno, che i nie ne iskame da sme uchastnuci v nikakvi PTP. A nai e vqrno, che vsichki se opitvat da ni vzemat predimstvoto, zashtoto ne iskat da se vlachat zad nas. Kogato spazvam nqkakva distanciq, tarikatite vijdat shans da se navrqt pred men, koeto avtomatichno narushava bezopasnata distanciq.Az imam mnogokratno po-golqm spirachen pyt. Kakto se kazva:Tovaryt me lashka.Shofiraneto ne e samo gaz/spirachka.

221

evro roma

преди 12 години

E sigorno sa pak nekoi *** mnogo izvestni stanahme veche s kriminalnite proqvi

220

ИВо

преди 12 години

аре ве смотльовци кво пищите има и чупени мерцедеси за по 1000лв

219

Георги

преди 12 години

Откъде накъде някой ще ти налита на бой на пътя? Няма значения кой носи вината, за това си има органи, те решват, всеки втори *** като шизофренията му каже, че е засечен излиза да бие, най вече тормозят жени. Един така беше идвал да ми се ежи, ама се връщах от лов и возех пушките и кучето с мене- меко казано ус$ра се още като отвори вратата.

218

Анонимен

преди 12 години

Аман от всезнайковци дето нищо не знаят. Няма в закона за движение по пътищата предимства за превозните средства на масовия градски транспорт, за които пишете. Имат предимство единствено при потегляне от спирка и толкоз.Кой не може да кара е много спорно. Виждал съм как карат шофьорите от градския транспорт и няма да се учудя, ако ватмана нарочно е ударил леката кола.

217

Анонимен

преди 12 години

Не знам, ама май 19-годишен и с Мерцедес,май е малък за такава кола, освен, ако не е била А или В-класа.

216

)) до 252

преди 12 години

"за мен и на трабанче да бе и да бе скочил по този арогантен начин пак ще е виновен"Веднъж един с трабантче удря мерцедес с мутри и си вика: "Така и така е свършено с мен, дай да си направя кефа..." Слиза, псува, крещи, плюе, рита мерцедеса... Мутрите смразени от изненада: "Леле, представяш ли си ако ние го бяхме ударили?"

215

Анонимен

преди 12 години

Много ми се иска да им вземат интервюта на участниците в инцидента!

214

Анонимен

преди 12 години

Ето тези новини имат една цел- да забравим истинските безобразия: тока и т.н. Да псуваме дребни тарикати и побойници,а големите бандити във властта крадат и ни цакат. Но народът е *** и не мисли Най мрази да мисли!

213

до 275

преди 12 години

по закон, дори и шофьора на тролейбуса да е направил маневра, с която да е засякъл леката кола, пак леката кола е виновна,че не е дала предимство на градския транспорт, но в повечето случаи по нащите пътища, се спазва правилото на по-големия, щом караш по голямо мпс значи си с предимство, така си мислят и шофьорите на градския транспорт, подкрепени от правилото,че могат да си карат както решат ... демек мачкай по-малките ... е това кака е ... боят е неоправдан във всички случаи!

212

Данс.бг

преди 12 години

Ромите и криминално проявените в България имат повече права от останалите !

211

Вектра 2.0

преди 12 години

*** мотористи предизвикаха поредния конфликт! ,!

210

Полицай

преди 12 години

И в тази държава ако има закони тури му пепел.Къде е била полицията по време на боя.Някъде са си пиели кафето.Защо никой не е помогнал на шофьора от градския транспорт!Той отговаря за хората,които вози а един *** от долно нанагорнище ще го пребие.Не мога да го разбера.В каква държава живеем.Това въобще държава ли е или пълна анархия!Щом кара скъпа кола означава ли,че няма да спазва правилника за движение.Вече ме е страх да се движа по улицата.Преди години един такъв наби моя позната на Плиска

209

до 269

преди 12 години

След като градския транспорт е винаги с предимство и винаги шофьора на лекия автомобил е виновен, се замисли дали статията е критерии,за това кой кого е засякъл.Не оправдавам постъпката с боя!

208

Софиянец

преди 12 години

До 265, Не мога да твърдя, дали водачите в градския транспорт спазват или не, правилата за движение, тъй като нямам информация за това, но знам, че в София има точно три булеварда с бус лента...П.С. Често, да не кажа винаги, бус лентата на Цариградско шосе, в частност Орлов мост, е заета от автомобили, не от автобуси и тролеи...

207

NICK

преди 12 години

CHE SHOFIORAT E V BOLNITSA NASTANEN SLED SLUCHILOTO E DOBRE .ZASHTO NE KASVAT NISHTO ZA MOMCHETO KOETO GO E PREBILO DO SMART ? KOGA SHTE SE NAUCHITE DA PUBLIKUVATE BE HORA ?

206

до 266

преди 12 години

Много ми е интересно, ако утре някой те набута в мантинелата, дали ще разсъждаваш по същия начин!