211

до 267

преди 11 години

Те вече се осъзнаха,всеки завършва и бяга.Ние да му мислим ,че оставаме сред роми,престъпници и милиция.

210

До 243 -ти лизач

преди 11 години

До 243, Ибрикчията на ББ : По-полека момче, споко, рано или късно твоят вожд ще те издигне повече от ***,може пък да станеш главен ***. Срам ме е от такива българи като теб ! Пу !

209

!!!

преди 11 години

Алармирам всички млади хора да бягат от тая скапана държава.Няма оправия тука!

208

copi

преди 11 години

Намерени са следи от кръв в жилището на Адриан Анатолиев Върбанов, предполагаемият убиец на 22-годишния Николай. Според разследващите в софийския апартамент е станало и самото убийство. 30-годишният мъж го разфасовал заради дребен заем - две пити кашкавал и ограбил. За да прикрие следите си и трупът да не бъде намерен Адриан натоварил частите в собствената си кола и ги закарал в село Гложене.Адриан Върбанов е роден в Гложене. Семейството му държи ресторант, а синът им от няколко месеца е безработен. В козлодуйското село, в река Огоста на 18 юни бяха намерени две човешки ръце. Намерили ги стопани, които напоявали земеделските си земи. Те видели две кофи, извадили ги от водата и тогава се натъкнали на зловещата находка. На 20 юни е намерен крак. Експертизата на разследващите доказала по ДНК анализа, взет от майката на Николай, че това са части от тялото на изчезналия. Все още не е открит торса. Адриан за кратко живял в Мизия. От няколко месеца живее в София в софийския квартал "Овча купел" под наем. Липсата на пари накарала безработния Адриан да се сети за стария заем, който дал преди време на Ники. 30-годишния Адриан от с. Гложене е арестуван.

207

Анонимен

преди 11 години

Виновен е Станишев

206

Анонимен

преди 11 години

НАЛИ МАФИЯТА ГЕРБЗАЯВИХА ЧЕ ПРЕСТЪПНОСТА Е ЛИКВИДИРАНА В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХНОТО ""ВЕЛИКО"" УПРАВЛЕНИЕ.ЗА ЖАЛОСТ ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ЖАЛКИ ЛЪЖИ НА ЕДНИ ЖАЛКИ НЕГРАМОТНИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ И АЛЧНИ КРАДЦИДОКАТО МАФИЯТА ГЕРБ Е НА ВЛАСТ НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКАОСТАВКА ТОВА Е СПАСЕНИЕТО

205

???

преди 11 години

По скоро това е трафик на органи.....!!! Явно в тази област законодателството трябва да се промени за всеки един замесен в това , с доживот без право на замяна....за съжаление ,тъй като смъртното наказание поне засега не може да го възстановиме.... Явно е ,че трябва да се мисли за смъртното наказание...!!!

204

Възмездие

преди 11 години

Подписка и смърт за изверга! Ако държавата не е в състояние да спре извергите, доблесни доброволци ще се намерят. Трябва да има защита на тази постоянно тероризирана и изчезваща нация. Баста! Стига "демократичен" терор!

203

Анонимен

преди 11 години

253 Кой ти каза,че не било капитализъм? А какво е тогава? Къде са държавните банки и заводи? Къде са национализациите на частната собственост. Къде са петилетните планове за икономическо развитие,къде е плановата икономика,къде са ниските цени на храните в магазините,определяни от правителството?Къде са и с държавните магазини? Я по полека с тия лъжи имошеничества,че капитализмът у нас уж не бил капитализъм,а видите ли комунизъм бил? Ами тогава да национализираме собствеността щом е комунизъм а?

202

Анонимен

преди 11 години

ТРАФИК! Някой е платил на канала за нещо. Нищо друго не може да обясни това зверство! Никакви бизнес отношения, малки суми и 4 пити кашкавал!За поръчителя и за изпълнителя една смърт е малко! Бог забавя, но не забравя!

201

кл

преди 11 години

скарали се две комунистически *** и едното убило другото за пет лева,до какво води кризата

200

Анонимен

преди 11 години

Глупав народ,ама и гладен или по-точно гладен,защото е глупав и избира бандити да го управляват!А гладния се озлобява и озверява.За две пити кашкавал,човек убива!Полицията ще го прибере,ама той ще наддаде вой,че се упражнява полицейско насилие,та ще го изкарат и жертва.Малко ги пердашат в районните да ви кажа!За дилърчета,убийци,изнасилвачи,крадци,бой!Много бой,а в затворите още повече!Иначе са си на курорт в панделата,а ние плащаме да ги хрантутим!

199

Анонимен

преди 11 години

250.. нещо не ти изнася май ио започваш обидите,хапчета и т.н. Ако ти самият не си от крадците и разбойниците явно си абсолютно зомбиран и наистина ти трябват на теб хапчета. За каква справедлива икономика ми дрънкаш. Че къде имаше такава на Запад преди 1989 г? В цявла Африка и Азия имаше глад и мизерия защото богатите западняци ограбваха тези народи,а сега и вие сами им се нагъзихте да ви поограбят едно хубавичко и после ще ви бият по един здрав шут в задните части. За какво сте им? Голтаци!

198

Анонимен

преди 11 години

239.това тук до преди три години не беше капитализъм.Червената мафия изгради феодален мутризъм,дано народа даде още един шанс на когото трябва,за да продължи пътя си към нормализиране на държавата,да постави върховенството на закона.

197

Schutzstaffel

преди 11 години

Това че във България милицията е два пъти по многобройна от армията е показателно. Умишлено смазани разкарващи някаква гемия насам и нататък за пред хората. На геи парад или прайд, прайд е мейду другото семество лъвове, и амбряжите не знам по каква логика наричат сборището си прайд? Има повече участници от парада на страшилището професионалисти които излизат на 6 май?

196

Анонимен

преди 11 години

Бяха се качили по покривите на затворите и отказваха да слязат отттам. А надзирателите ходеха да ги молят да се върнат в килиите си. Нещо което беше абсолютно немислимо и невъзможно не само при комунизма,ами и при демокрацията от преди 1944 г. Днес в целия свят имаме една глобална криминална икономика и власт на криминалния контингент над целия свят и над политическите партии. Нещо което се случва за пръв път в човешката история. Криминалите да завладеят целия свят.

195

пионерче

преди 11 години

239,не спирай хапчетата,ти си от тия болни,които трябва да се лекуват до гроб.Ние вкупом чакахме една справедлива икономическа утопия,която така и не дойде,но някои си я изградиха само за себе си и докато бяхме ограбвани във фалирани банки,пирамиди,докато се надпреварвахме с галопираща инфлация,залягахме от преминаващи кортежи на добре облечени бизнесмени-един ден се събудихме заврени в отходното отверстие на бивши шИфьорчета,пикола,крупиета,борчета,полуграмотни и фъфлещи полковници....

194

!

преди 11 години

Преди близо една година намериха тяло на мъж, издирван от известно време- част от органите липсваха- били уж изядени от животни. Осъзнайте се- става страшно, не бъдете безучастни, реагирайте, ако виждате, че става нещо нередно пред очите ви, утре това може да се случи и с ваш познат, с вашето дете. Няма кой да ни помогне, ама гражданското общество трябва да се събуди, трябва да бъдем единни- не подминавайте, когато виждате, че нещо се случва!

193

Анонимен

преди 11 години

Скотщина,жестокост,примитивизъм,неграмотност!!!Ето резултатът от 22 години "демократично управление" ! И така ще бъде до пълното ни изчезване, а то е близо. Планът Ран-Ът си свърши работата.

192

Анонимен

преди 11 години

244 , прочети назад, има инфо - намерена е кръв от момчето в квартирата на този Адриан.