34

Ф.С.В

преди 11 години

Ромите имат вграден усет към желязо - и като добър детектор към цветните метали рома е получил пощенската пратка--йаххахахахахахмуъмахахахах

33

Генерал Луков

преди 11 години

НЕ ни трябват бомби Дами и Господа а една здрава сопа и едни здрави ХАН КРУМОВСКИ закони за *** и турчеляците! И да има кой да следи за спазването им!!! НЕ като се качат контролите в градски транспорт да се *** директно при видя на няколко *** а точно обратното.... Като видят контрола и знаят че са както винаги БЕЗ БИЛЕТ *** да се *** и да избягат ако трябва!!! Това е истината! И дано доживея да е видя в Майка България.... което за огромно съжаление ме съмнява :( !!

32

Генерал Луков

преди 11 години

В Германия има турци и *** повече от населението на България!!! Някой да е чул да "гъкнат"?!? Да искат новини на турски език по Националната Германска Телевизия АРД?!? Турско национално радио?!? Да си направят турска абсолютно НЕЗАКОННА партия и да си пропангадират на турски?!? По ниски са от тревата там Дами и Господа! Даже вчера гледам на мача със Италия Йозилчо по време на химна на Германия се озърташе като уплашен заек и се опитваше да го пее!!! Нека си отговорим ЗАЩО и да го направим!

31

Анонимен

преди 11 години

До 35. Абе ей ***. Ще ви избием до крак всичките бе! К'во си мислиш, че ще ни командвате в собствената ни държава? Да видим как куките ще спрат 100000 човека! Като се засилят. А от вашите пияници и лепиладжии 50 се равняват на 1 наш. Ще ви върнем в първи клас. Не, че някога сте го минавали в действителност!

30

онбашията

преди 11 години

ето разликата между белия ариец и тъмния балкански субект - брайвик осъзнава че толерастите са врага, а на балканеца *** са му криви. докато има толерасти, винаги ще има ***, дали ще са черни или бели мен ни най-малко не ми пука. затова уважавам брайвик, а антициганистите не.

29

Евроциганин

преди 11 години

Това требе да е било палестинска алармена система ама нали бегат от училище инак щяха да знаят.

28

Анонимен

преди 11 години

хахаха- видял малък пакет на земята и го вдигнал...лъже като дърт ***..Просто някой му е платил да го занесе там и тъпата им бомба е гръмнала по-рано.Сега е време полицията да започне да разпитва *** за да разбере - терорист ли е?В коя организация членува и всичко останало.Само да не пукне предварително.А дебелите *** в народното събрание трябва да гласуват инзвънреден закон за терористични действия-смърт чрез разстрел.Терористичен акт да се счита и повреди по електропреносната мрежа.

27

до 24

преди 11 години

Мнго си СМЕЛ пред компа... ходи в *** махала и се пробвай... или някой друг искаш да го направи вместо Теб ???? не Блей като Овчица пред Компа а се хващай да Работиш

26

Анонимен

преди 11 години

Кой знае какви ги е вършил *** цяла нощ и се мъчил да утилизира следите.

25

Анонимен

преди 11 години

Каква хубава новина. Дано повече *** намират такива пакети!

24

АТАКА

преди 11 години

Ами казахме им ,че помощите за тях изпратени от ЕС ще продължават да минават през наши ръце /80% за нас ,20% за тях/! А те се правят на отворени ,парите били изпратени за тях и те са имали право да ги получат ! Да ,ама на куково лято ! Следващият път ще ги вдигнем във въздуха ,това беше само предупреждение !

23

не ме учудва

преди 11 години

ОТ БЪЛГАРИ КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ?! Те и с турците така направиха , от ДС подготвиха Доган уж да сформира антибългарска мафия ,за да имат основание българите да сменят насила имената на турците !

22

ined

преди 11 години

А *** дето случайно минал от там и случайно гепил чантата да не би и случайно той да я е донесъл?

21

Анонимен

преди 11 години

Ако е започнало изтребване на ***,казвайте бе хора! Време е!

20

до 5

преди 11 години

Ей,я не обиждай българите,бе!А *** има ли душа като трепе и пребива българи...невинни??? Ти си извратен бе!!!Не казвам,че новината е добра,както е написал номер 1,но това се очаква да стане ежедневие.Защото управляващите позволиха наглите *** да се качат на главите на българите.И да тропат казачок отгоре.

19

Lud

преди 11 години

На това му се вика с 1 куршум 2 заека :))

18

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно *** е отишъл да сложи бомбата.Но е объркал инструкциите който са му били дадени и хоп....БУУУУМ!!!

17

бачи кико

преди 11 години

в България краен национализъм - няма! мафията разчиства сметки... пак *** избива ***. Радвам се за ***, всеки *** който пипа където не трябва, заслужава да са му се маха ръката.

16

Анонимен

преди 11 години

zapo4na se

15

Трак

преди 11 години

*** си е мислил, че има злато в чантата .... все пак пред офиса на любимата му партияКАБУМ :)