52

Бай Цало

преди 11 години

Е сега вече ще стане мис, България ако не си е такъв от по рано.

51

Анонимен

преди 11 години

Много сте смешни журналята като напишете нещо за някой "мистър...", "мис...", "звездата от шоуто...", "фолк дивата..." и други подобни ***. Пишете така все едно такава *** са нещо. По скоро точно обратното - за всичките такива "VIP" *** трябва да има едно на ум че най-вероятно са протежета на някой мутренски бос, че имат връзка с такива среди. И изобщо защо ни занимавате с "новини" за всичката тая ***? Нима това е значима, достойна за уважение част от обществото?

50

Анонимен

преди 11 години

Ау, ще го схрускам това момче ;) най-сетни и на жените да напълнят очите

49

Eлена

преди 11 години

С конкурс в БДЖ(да източваш нафта),с конкурс в Митниците(след смяна да броиш пачки),с конкурс "модел"(сетете се за какво).И напомпани със самочувствие,чак да се чудиш,уж"калинки",ама литнали от надуване.Е,там нормален(честен)човек и с езици,дипломи и кадърност- не може.(защо да се пречка).

48

Анонимен

преди 11 години

ми тоя Мистър бг не ви ли прилича на мъжка простетутка.

47

Питам се

преди 11 години

1. Този бивш"Мистър Бг" обслужва ли срещу заплащане богати баби и чичко-паричковци-меки китки?2. Трафикираните извън страната манекенки не са ли били наясно какво ще работят зад граница?Ако са били подлъгани с фалшиви обещания, това е много лошо.Но ако са се редили на опашка, за да бъдат избрани за високо платени компаньонки в чужбина, тогава не виждам никакво престъпление тук, освен ако не са укривали доходи, та да не плащат големи данъци. Която е решила да стане к/ва, ще успее и без посредник

46

Анонимен

преди 11 години

Това ли е новата версия сега!:)))))

45

Санди

преди 11 години

Защо от МВР е издадено разрешително на ЦЦ за охранител,след като е криминално проявен.Не е луд този дето яде баницата,а този,който му я дава.

44

Анонимен

преди 11 години

а този "мистър България" дали е фигурирал в ценоразписа?

43

Е,...И?

преди 11 години

Споразумение и Условно ---,ако си плащат!

42

"МОДНИ АГЕНЦИИ

преди 11 години

Модните агенции ФЪФ Бг ,са узаконените съдържателки на *** ,които биват предлагани в техни ---АЛБУМИ!

41

Анонимен

преди 11 години

Защо са ги спрели,защооооооо?Тук нищо няма да им направят,веднага да ги пускат да идат в Белгия!

40

НО ИМИДЖ

преди 11 години

Новото име на баш мутрите е:--------''ОЛИГАРХ''------

39

Анонимен

преди 11 години

Дали черната Златка, Дорис Дилова и Силвия Радулова не са "модели" на тази "агенция",а? Справка - сайта на агенцията. Иначе е вярно, че много от манекенките проституират, независимо коя им е агенцията. В случая Йончев може да е изгорял напразно или просто да е поредната жертва на междуособиците в престъпния свят между хората на трактора и покровителите на цецко. Следва 3 г дело и оправдателна присъда: )))

38

pantudi

преди 11 години

ха на бас че ще е невинен най късно на втора инстанция :)

37

Истинските

преди 11 години

агенции не предлагат. Каталозите за *** се правят по друга схема. Освен това, момичетата имат избор, точно самосиндикално да се предлагат, щом са пълнолетни, не можеш да им забраниш. Другите измислени "модни агенции" са просто параван точно за проституция. Пак казвам, *** при истинските модели като процент са точно толкова, колкото са в другите професии.

36

aston villa

преди 11 години

Манекена в затвора и всички затворници ще са доволни, даже и други с престъпления ще се предадат, за да му спукат ***.

35

Анонимен

преди 11 години

хахаха :)) смешно! пиронков, какво е усещането?

34

do25

преди 11 години

Ей земеделец , че точно най - големите мутри са бивши барети бе , морков ! Галеви ? Тоя де духна с 1.5 млн ? Младите са *** , това е проблема ! И 20казарми да си изкарал , като идеш да теглиш кредит и като ти хакнат 20 % лихва , ще се посе***

33

Яна

преди 11 години

е права. Не мислете, че всички модели са ***. Това просто не е така. Не, не съм манекенка. Мъж съм, пак без да съм манекен. Просто знам нещата и се дразня да се слага петно и всички под общ знаменател за дадена професия от *** които не са виждали модел освен на снимка. Там *** като процент са точно толкова, колкото навсякъде другаде и във всяка професия. Като при медицинските сестри, например.