16

Анонимен

преди 11 години

С тия пътувах един път из Европа втори път НЕ!Автобусите са ги превърнали в турски тирове!На задните седлаки матраци,на предните седалки възглавници,а пътниците се търкат един в друг,за да могат 'драйвърите' да си вдигат мириз\ливите крака свободно!

15

qwer

преди 11 години

Верно ли,че тази Ивкони е на кюрда Доган бе,ако е така ще кажа на всички мои сънародници които познавам това и никой повече няма да пътува до З.Европа и обратно с тех и без това на тези им се носи славата на обирджии и рекетьори особенно когато се намират автобусите на територията на Сърбия.Истина ли е това ?

14

Сандо Канев

преди 11 години

Както каза един колега по-долу-атава въпрос за Юнион Ивкони...пералнята за пари на Духан ***. Познайте дали е било 0.48 или 4.8....Жокер ви не требва

13

Социалист

преди 11 години

16Няма значение на колко промила съм но е ФАКТ че разсъждавам по адекватно от хората твърдящи че 0,5 промила не е нищо особено като говорим за остатъчен алкохол!

12

Ф-1

преди 11 години

С какво високомерие тази *** стои в автомобила ,а нещастниците се наредили на опашка.Такъв цинизъм няма никъде в света.

11

Социалист

преди 11 години

И за всички мрънкалници които твърдят че с 0,5 промила не може да е неадекватен:Това че дрегера е показал 0,5 промила не означава че е пил една бира! Много ясно е написано че СЕ Е УСПАЛ и ЗАКЪСНЯЛ за СУТРЕШЕН КУРС което означава че е пил предната вечер! Факта че на сутринта е имал още алкохол в кръвта означава че не е пил 2-3 ракии! Факта че е пил повече означава че е бил АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТЕН! Всеки човек който се е напил предната вечер на следващата сутрин е до някаква степен неадекватен!

10

Социалист

преди 11 години

Единствената причина която може да накара шофьор да е пиян на първият си работен ден е...... че още е празнувал!За шофьори на обществен транспорт дори това трябва да бъде строго наказуемо! Всички знаем че като сме препили се отпаднали и не може да се концентрираме както подобава без значение дали ще отчете дрегера! Защо винаги първо трябва да се случи трагедия че да се усетим!?

9

И ПАК

преди 11 години

Е спестено че "шофьора" е с турско име ,А и собственика на фирмата е с турско име.днес."БГ" Е КАТО босфор"тв"

8

Стига глупости !

преди 11 години

Щели да се произнесат от полицията ?!?! За какво ???Когато има кръвна проба и та е ПОД допустимата граница по закон, прасетата от КАТ могат да се произнасят само пред косматите си жени !!!

7

Цецо

преди 11 години

Абе сигурно вечерта е бил на банкет и сутринта му отразява малко,такава е работата най-вероятно.

6

Анонимен

преди 11 години

Чакайте бе, нали преди 2-3 години вкараха закон според който е забранено да имаш каквито и да е алкохолни промили в кръвта?! Или аз бъркам нещо?

5

Цигански медии

преди 11 години

Рейс е думата която *** използват вместо автобус!В нормалния език рейс и автобус са съвсем различни думи!

4

Анонимен

преди 11 години

Пиян до неадекватност с 0.5 промила. Това е точно една бира бе убавци. Неадекватност е над 2 промила. *** и статиите ги пишат едни неадекватници. Иначе верно шофера си е за трепане

3

Анонимен

преди 11 години

Пиян до неадекватност с 0.5 промила?!

2

Н

преди 11 години

Щом btv е информирала значи си е лъжа "D

1

Анонимен

преди 11 години

Става въпрос за Юнион Ивкони - най-смотаната автобусна фирма.