47

Анонимен

преди 11 години

Ой,Славянин,ние като Нато-вска държава май,май трябва да подкрепим съюзниците при една евентуална операция,нъл тъй? Предлагам да изпратим един табор редовен аскер от"елитната " ни Стрямска(ислямска) бригада в Карлово,стига са лежали по сенките тез кадрови войници (смешници) и после 900 лефа заплата да ми зимат.Айдааааааа

46

Анонимен

преди 11 години

Kyde отидохте нерде Шан нерде Багдат и вие така къде съвременна изострена ситуаия в Сирия , в която един диктаторски режим неистово се бори за оцеляване къде Османско робство преди 2 века , хайде малко по сериозно и стига с тази омраза глупчета от турци съм видял само хубаво не съм съвсем сигурен от славяни и от източно православни дали съм видял толкова.

45

до 45 от славянин

преди 11 години

Че тя, България, е перманентно нападана от Турция по всички направления, само че не с ятаган, а икономически, културно, религиозно, етнически и прочее! Турция ''ПАЗЕЛА'' България!!!??? Освен Турция никой друг неин съсед няма намерения да я напада!!! И се научи да пишеш грамотно и на български (кирилица), и тогава ни ''поучавай'', анадолски! Само ще ти кажа едно нещо от Ванга, която ни е предупредила, че ''с турците може да въртим търговия, но НИКОГА няма да станем истински приятели''!

44

Анонимен

преди 11 години

Нали нато искаха безполетна зона, какво мрънкат сега;-))

43

Комита

преди 11 години

Не мога да разбера какво сте се загрижили всички за Сирия? Асад избива собствения си народ с хиляди всеки ден,а вие сте против външна намеса.За Либия бяхте-за,а за Сирия-против???Режима трябва да бъде свален незабавно и мирът възстановен.

42

1235

преди 11 години

43 PARVO NAUCI SI ISTORIYA ,ISTINSKATA OBACE NAPISANA PREZ 1934-1935 .I TOGAVA PISHI KOMENTAR

41

до 42 от славянин

преди 11 години

Българите в Османската империя са се борили срещу вас, ***, не срещу сърби и албанци! Колкото ви се иска да разкрасявате уродската си история, не става, защото има хора, които я познават! Вие, ***, ако бяхте хора с достойнство, щяхте да си признаете престъпленията от миналото и настоящето и най-малкото да се извините на всички народи, които сте клали, отродявали и тероризирали, но ДОСТОЙНСТВО и анадолско племе са неща несъвместими!

40

1235

преди 11 години

a ve zashto nyakoy ne napadne bulgariya da vidim ganyo na kade shte hvane ?a ve negramotnitsi koy pazi BG sega nali turtsiya pazi ...kade ste tragnali pomislete malko

39

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам... толкова да пропадне тоя народ, нашия ....... да застава на страната на *** СИ ПОРОБИТЕЛ, дето ни е клал 5 *** ВЕКА ... е верно, че сме зле, ама това не го очаквах, чесно ...

38

yahu

преди 11 години

znaesh li koy e podgotvil i zvarshil BATASHKOTO KLANE Sarbite i ALBANTSITE ,,poneje nashite muhliovtsi gi e strah ot sarbite za tova tropat na myasto kato bolen kon

37

до 38 от славянин

преди 11 години

Ами така се води партизанска война бе семе гъбено, кюрдите освен леко въоръжение нямат танкове и самолети, ти каква тактика искаш да имат!? Който живее добре воюва ли бе, гъбо отровна!?

36

до 39 от славянин

преди 11 години

Ти да не си *** бе, резервисте!? Турция била ''верен и точен съсед, който винаги си спазвал ангажиментите''!!!??? Турция не признава нито османското робство, нито геноцидът над нас, нито геноцидът над арменците, нито геноцидът над понтийските гърци, нито геноцидът над кюрдите, нито спазва Ангорския договор с който се задължава да обезщети тракийските бежанци от 1913 година, които прогонва от Източна Тракия, изопачава историята ни, присвоява си културата ни, фолклора ни, част от населението ни!

35

ОТ РЕЗЕРВА

преди 11 години

Турция е единственият точен и верен съсед, с когото всичко може да се реши на масата ... винаги си спазват ангажиментите ... Дори през 1885 по време на Съединението ни, средновековна Русия ги подстрекава да ни нападнат, но те отказват ... това го прави обаче техния "доберман" Сърбия ... Историята от миналото е хубаво да знае, но е хубаво да се гледат и тенденциите ... Всеки е искал да има Турция за свой съюзник ... ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИЯ СЪЮЗНИК ТУРЦИЯ . .

34

Анонимен

преди 11 години

Аве,Компир,какви борци за независимост са тези кюрди?Изпълзяват кат мишки от пещерите,нападнат някоя турска военна колона,избият 20 войници и потънат в нелегалност.Толкова са смешни и прости,че ако им се даде независимост ше се чудят кво да прават.В границите на Турция си живеят добре и колкото по-бързо се интегрират в турското общество,толкова по-добре за тях.Айде,със здраве.

33

славянин

преди 11 години

Не е ли съвсем ясно, че свалянето на турския самолет е съвсем съзнателна провокация от страна на Турция и запада, за да имат мотив да се намесят пряко във войната срещу Асад!? Не случайно самолетът на няколко пъти е влизал и излизал от сирийското въздушно пространство, за да провокира сирийското ПВО. А аз съм сигурен, че всеки истински български националист ще застане на страната на всеки, който се бие срещу Турция!

32

Анонимен

преди 11 години

Анадолска ***, ще има отмъщение за Батак !

31

Компир

преди 11 години

Хааахаха...!27, значи борците за независимост на един 30-40 милионен народ - кюрдите - са бандити, а вносните уахабитски колячи в Сирия са "опозиция"...Евала за аршина, да не си стажувал при янките нещо? хаха

30

ЛЪЖАТ ВИ

преди 11 години

СМЕХОТВОРНИ ЛЪЖИ ВОЕНЕН САМОЛЕТ В СИРИЙСКОТО ПРОСТРАНСТВО БЕЗ ОРЪЖИЕ И ВТОРИЯ И ТОЙ Е БИЛ БЕЗ ОРЪЖИЕ- ТОВА СА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И ПРОВОКАЦИЙ. ЗАЩО ЛИ САМОЛЕТА Е ПАДНАЛ В СИРИЙСКИ ВОДИ? МАЙ НЯКОЙ ГОТВИ ВОЙНА И ТЕСТВАТ ПВО НА СИРИЯ. ВСИЧКИ ВОЕНОЛЮБЦИ ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ И РОДОВЕТЕ ИМ ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО!

29

жабокрек

преди 11 години

всяка жабка,да си знае гьол4ето.

28

до 27

преди 11 години

Е, да, ама срещу цивилни с танкове и авиация можеш да навлезеш и на 800 км., ама срещу танковете и авиацията на Асад може и да се окаже болезнено...