65

Анонимен

преди 11 години

Aaaaaa Sofia gradat na kuchetata - tova mi kaza edin star nemec koito e bil v Sofia predi 20-30 godini

64

Анонимен

преди 11 години

Да ги обявим за домашни животни и да ги колим като овцете и кравите. Колко естествена кожа ще имаме а месото да го продадем на Китай и Виетнам.

63

Анонимен

преди 11 години

Защо общинският съвет отказа да се прави одит в Екоравновесие? Защо Фандъкова е още кмет след 2 смъртни случая? Защо търпим мутри да ни крадът и управляват?

62

Айшето от Факултето

преди 11 години

ШО НЕ ЗЕМИ тая Фантъкофа да кажи, чи ша плаща по 10 лева за куче ф насипно систояние? Ние от Факултето имаме исградена рганизация и до края на лятото нема куче да остане по улиците. Ем ша изкараме кинти, ем ша ни водят на работа по бременна, грешка, по временна заетос.

61

Далавера Корп.

преди 11 години

Представете си какви далавери се въртят, щом Миро Найденов от шеф на Екоравновесие директно скочи в министерското кресло. Най-вероятно милиони са потънали в партийната каса и за награда са го направили министър !

60

Анонимен

преди 11 години

Докато не излезем на улицата и не спрем тази далавера "Екоравновесие" няма да се оправи проблема. Не може да се очаква фирма, която се "храни" от кучешкия проблем да го разреши.Подхода е тотално сбъркан. Как може 20-те години на миналия век да се прочисти БГ от вълците дето са по гори и планини а в 21 век някакви улични песове да ги дондуркаме 20г.Решението е елементарно - задължителна кастрация на домашните кучета и/или голям данък за некастрирано домашно куче.- и ликвидиране на сегашните

59

кк

преди 11 години

А какви *** каруци се движат по булевардитеУправлявани от 10 годишни.Следвани от 2-3 кучета

58

Иван Иванов

преди 11 години

Най, най, най- смешната и жалка страница сме в цялата Вселена. Толкова сме жалки, че единственото ни успокоение е че сме много, много прости хорица. Но пък за сметка на това сме с огромно самочувствие и на пътя сме Господари и никой и нищо не мой ни спря. Каква държава, какъв ЕС, кви 5 лева та ние с едни най-обикновени кучета и *** не можем да се справим пък какво да говорим за нещо повече като политика, финанси и т.н.

57

Анонимен

преди 11 години

как се МАСКИРАТ кучетата или се МАРКИРАТ

56

Анонимен

преди 11 години

Снощи не мога да заспя от лаене на ***! Трябваше в тази жега да затворя прозореца!!!

55

до 61

преди 11 години

На вас у Пеуик не ви ли казаха друг виц, бе ***** ** стара, винаги когато има статия за кучета ще се намери някое "ориджинал" *** да я напише.......

54

Анонимен

преди 11 години

То дори и да се кастрират кучетата, нови попълнения има непрекъснато - от изпъдени домашни кучета (а те често не са кастрирани). Тоест основната вина за проблема е на гражданите, а не на кучкарите!

53

Анонимен

преди 11 години

"Те кучетата не ни е*ат, те ни хапят..."

52

Анонимен

преди 11 години

По света: прибират куче и до една седмица ако никой не си го потърси го приспиват,а тука каква е тая извратена хуманност - античовешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 11 години

Айде стига с тия кучета. Наслушах се на думата "кастриране" за три живота напред. А това звучи гадно. Докато ни има нас и кучетата ще ги има. Те от хиляди години ходят по хората. По-лошо ще бъде за всички ако изчезнат.

50

ЕкоНЕравновесие

преди 11 години

Другарки и Другари стига сте ни плюли! Ние хващаме чат пат по некое куче за обезпаразитяване... до кастриране НЕ стигаме... че все пак и ние тук сме повечето мъжки екип та разбираме горкото животно и го пускаме да "***" кучките.... все пак и БЕЗ ПОЧЕРПКА И ПАРИ му пускат!!! Главно ние тук от "ЕкоНЕравновесие" хващаме бутилките със бира,картите за игра и чат пат се хващаме за.............. ***! А Другарките и другарите от Общината ви "хващат" вашите парички за нашите кученца.... !!!

49

Анонимен

преди 11 години

ku4etata i ciganete ne mojat da se kastrirat tova go ima samo vav balgaria

48

Митко

преди 11 години

Продължение от 53Точно поради тази причина са изхарчени милиони, а ефектът е кръгла НУЛА. Това е и основната причина, НЯКОИ хора да не желаят проблемът с кучетата да бъде решен. Че кой е луд да лежи по цял ден и да *** парички и нищо да не прави????Извинявайте, но мен да ме пуснат за един ден, без зор ще хвана поне 10 кучета, а ако сме двама може и до 20 да ги докараме.

47

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко са кастрирали, ама вчера ги гледам са се накучили пак, ей такива кьопеци..И хубаво - малки сладки, ама като знаеш, че ще пораснат и ще те изядат..В Редута

46

Митко

преди 11 години

Такаааа, сега да видим колко ефективна е фирма "Екоравновесие" и защо трябва да бъде веднага закрита спестявайки парите ни:- 1720 прибрани кучета за 180 дни - това прави по 9,5 кучета на ден- в "Екоравновесие" работят 10 екипа (по данни от пресата), следователно всеки един екип (предполагам, че един екип е от двама човека) за 8 часов работен ден е прибирал по 0,9 куче на ден...или казано иначе за 8 часов раб. ден всеки един човек е залавял по 0,45 куче на ден, а надницата си му е вървяла...Е?