37

Анонимен

преди 12 години

dobre sa napravili siricite che sa go svalili ,kakvo pravi chyjd samolet v cchyyjda teritoria kvo se vazmyshtavat ostanalite ***

36

Анонимен

преди 12 години

Снимката на пътнически самолет нещо трябва да внушава ли? Турците сами си признават, че са нарушили въздушното пространство, ама това се случвало често и не било кой знае какво. Тоя номер редовно го првят над Гърция и със сигурност над България, ама няс няма и кой да ни каже.

35

Мамантос

преди 12 години

Русия и Китай да смажат мръсната евреомасонска ***!

34

Един

преди 12 години

Обидните думи не изясняват позицията!

33

do nina

преди 12 години

nina dami go naduhash ,cialata ti familia damigo naduha xaxaxa.

32

Нина

преди 12 години

И аз съм възмутена от свалянето на турски самоллет, възмутена съм, че е свален само един, ако бяха 10 нямаше така да се възмущавнам)))))

31

anonimen

преди 12 години

Do 41 ne stava vapros ce sa svalili edin STELT,a za tova ce ne sa nevidimi i ne nuzno da obizdash cuzdoto mnenie

30

Анонимен

преди 12 години

A ne e li vazmutitelno .......poleti nad 4ujdi teritorii? Sega e red na GR da svali edin v Egeisko more !

29

до 38

преди 12 години

Те не бомбардират ивицата Газа, те си пробват бомбите.

28

Анонимен

преди 12 години

защо смешните ингилизи не осъдят всекидневното бомбандиране на ивицата Газа от изрелските ВВС

27

НФСБ

преди 12 години

Давай Башар. Сваляй турските мекерета.

26

Русские не сдаются!

преди 12 години

И все пак цялата американска въздушна технология се базира на крадения МиГ-25, който гепват с онова лайненце 76-та година... Изненадващо как дръпват толкова напред в технологично отношение след тоя случай .. хм ? То не виждали такъв двигател и радари пустите янки... Ама крали, крали, хубаво, ама остаря тая технология от тоя МиГ, те ако мислят да разчитат на нея още, много зле работата....

25

Русские не сдаются!

преди 12 години

Да не забравяме грандиозния провал Ф-22, който е прекратен, па я паднел някъде, па я се разбиел като кацнел, па я пилота умрел щото не подава кислород ? wtf Па остей, че е невидим само за *** в пустинята, дето още се кланят на египетските богове.. .смех ... Ф-35 гони ф-22 по излагация, все повече държави се отказват от проекта щото се видя къв *** е, че и глътна над 11 милярда, да не говорим за техническите проблеми ежедневно с него... На практика всичко немско що краха хамерите измря.

24

Русские не сдаются !

преди 12 години

Американски стелт :Д - това някакъв оксиморон ли е ? От както го има все го свалят руснаците като се почне със чудото на технологията и стелта Ю-2, дето го гърмяха като *** калашник над Сибир и Куба, че се мине през Ф-117 , който притежава суперсили и извънземни качества, ама накрая ставаше само за танцуване на кючеци върху останалото от него, че се стигне до чудото на електрониката ( се пак УСА туй онуй те го могат :Д) РК-170 дето изгоря като картоф от ЗИЛ с радар отгоре ? Ха..

23

Томас

преди 12 години

31 - а после какво?Въпроса е, че много заблудени хора не мисля - добре де - да кажем, че сащ - ордата нато победят сирия, иран, венецуела - тогава какво? Какво ще последва? Мир ли ще има по света или друго ? Дивашкия ислям ли ще властва в някои африкански и азиатски държави, които ще бъдат "освободени" от нато (както в либия и египет, иран и афганистан - където убийствата не спират) и какви ще са последиците за света - и дали тази ситуация не се подготвя умишлено?Стадото не мисли по въпроса.

22

Томас

преди 12 години

Да де, някой да се е съмнявал, че турската провокация ще бъде коментирана по друг начин от световните бандити?

21

Ху Дзинтао

преди 12 години

мачкай Башар

20

Анонимен

преди 12 години

Къде видя С300 у Садам бе ? дънер .... майко *** лафовете фърляте само и само да си покажете *** американщина... Единствентото дето имаше Садам беше ЗСУ, което на практира стреля с патрони... как очакваш да смъкне стелт ве ? леле.. А Кадафи нямаше нищо, не знам у Ройтерс ли си чел, къде си чел, това, което го е имал беше унищожено в боевете в гражданската воина.. пффф, добре ме позабавлява, чакам новата доза смях !

19

един

преди 12 години

Ако турски самолет нахлуе в територия на Англия, английският външен министър би трябвало да го покани на чай ,според изказванията му.

18

Круз

преди 12 години

Спокойно - без решение на Съвета за сигурност НАТО пръста си няма да мръдне за това че Сирия е свалила самолет нарушил въздушното и пространство . Ако някой вземе да си припомня ситуации в бивша Югославия,Ирак или Либия ,да прави сравнения и да чака подобни реакции ще бъде много изненадан !