48

Милен

преди 12 години

Сами си го направихме ееееей, :) :) :) после що жените ни кръшкат, що са к**ви, що само стойки чалъми и претенции...... еееми лигавете ги още и после мрънкайте, тоя холивуд ви разката фамилията на всички маже и ся жените нямат задоволяване :) :) ша и ги дадеш тия неща от тая статия и пак на същото дередже..... а преди бухалката аре в пещерата.... на ви ся еманципация хем са нещастни хем реват хем искат мъж ама и те нямат точна дефиниция за мъж :) :) :) :) като цяло живи и здрави! :)

47

nqkoi

преди 12 години

Хахахах какви са тези пациенщини,поредните глупости на социалното програмиране!Само некадърните мъже,които си мислят,че могат да купят женското внимание с подаръци го правят.Единственото "извинение",което трябва да се дава е СЕКСА!!!!

46

Angua

преди 12 години

Ако българската журналистика е заета да пише такива глупости, значи я няма никаква. По темата-подарък на живо същество е най-глупавото нещо, което някой може да направи. Така се появяват бездомните котенца и кученца. А ако една жена прости обида или изневяра само, защото някакъв мульо й е купил пръстен, то тя не е достойна жена. Аз казах!

45

Гледна точка

преди 12 години

Всичко започна с една романтична балада по радиото и с грешката на редактора на поздрави. Добре, че не й подари пръстен с диамант и окото му оцеля. Изгонен, той дълго свири под прозореца - уви!. Букетът от рози без повод, беше първото й съмнение; "За мен ли е?" Откак имаха и кученце "Да можеш по-лесно да се запознаваш а?", нито вечерята, приготвена от него, нито свещите помагаха. Добре, че поне не вали!

44

Курцио

преди 12 години

Тези жестове нямат смисъл при жени над 27 г. които вече са разведени или зарязани.

43

SG

преди 12 години

Днес.бг, едно конструктивно предложение: Направете раздел "4-ти километър" с подрубрика " Съвети от *** за ***" и там публикувайте подобни "статийки". Поне хората ще посещават рубриката да се посмеят. И не занимавайте , поне останалите нормални(колкото и да са малко), с такива безмислени неща. Аман от жълтини и простотии...

42

Анонимен

преди 12 години

По-сладникави клишета от изброените в статийката - няма!Не е необходимо след бурен скандал да се правят подобни глупости!Хубави са неочакваните изненади и по възможност да не са пръстени, рози, кучета, песни и стихове, а нещо оригинално, а мъжете ги бива да измислят интересни неща, стига да пожелаят!

41

rrrr

преди 12 години

"Пръстен с диамант" ?!?!?!?!?!! лелеееее, вие наясно ли сте, ако при всяка караница трябва да купувам диаманти?!?!?!?!?!? Аз й подарявам цветя + нежност и всичко е ок, пък диамантите си ги купувайте вие

40

Вампир в Бруклин

преди 12 години

При условие,че най-прекият път до сърцето на една жена не е през черквата,а през гръдния кош,то пръстен с диамант няма да свърши работа!По-скоро касапски нож..;-DDD

39

TheOne

преди 12 години

Винаги в коментарите под статиите мога да прочета нещо по смислено от колкото в самите статии !

38

female

преди 12 години

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bgхахахаха - защо тази антиреклама? Толкова глупости на едно място.... любопитно ми е само един гений на клишетата ли има или е цял "екип":-)))) Истината е, че за всеки псевдо-мачо има по една лигава ***, но защо "ВСЯКА жена" или "МЪЖКИ жестове"???

37

Анни

преди 12 години

Най-кратката и прекрасна приказка:Живял някога един българин, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!"И българинът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно,, и разхвърлял чорапи из двора, и не свалял дъската в ***, и чукал , приятелки и съседки, и пeeл под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.

36

4694

преди 12 години

m1jkite jestove,koito mogat da raztopqt edna jena sa pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

35

Dan до 39

преди 12 години

Брат една жена може да омилостиви един мъж като обърне специално подчертавам специално внимание на една педя под пъпа , а след това и на една педя над пъпа му, вЕрвай ми!!!

34

хаха

преди 12 години

Май трябва да му покажа този 44 коментар да го прочете и да ми се разсърди.... после аз ще му се разсърдя и леле..... прегрешение, съгрешение, милоооооооооооооосттттт :)Мадам Ей, ама верно ще му го покажа...

33

:)))

преди 12 години

"В зависимост от размера на прегрешението, мъжът трябва и да се постарае да умилостиви любимата." Моят само като извади оръдието за съгрешения и не знам от размера ли е от старанието му, ама...милостта се разстила по цялото ми тяло... Мадам Идеална

32

ppancho

преди 12 години

: )))По-смешно нещо не бях чел.Тука се пишат страшни глупости.

31

До Къде бе ...!

преди 12 години

Това че две твои познати обичат да ги попляскват, не означава че всички обичаме това

30

Анонимен

преди 12 години

Продължават статиите на днесбегето "Полезни съвети за ***". днесбегето редовно менкат статии с братските клоаки инвестор, тялото и още заблудени сайтчета поради липса на материал и професионализъм.

29

Анонимен

преди 12 години

мога да се хвана на бас,че статията е писана от жена.Защо при един скандал винаги и непременно трябва да е виновен мъжа?Впрочем няма статия за обратния вариант...и кайво правим ако все пак някоя жена е виновна,въпреки комплекса им за безпограшност?